Nima32 196 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 حتما هم همشون از خنگول اباد کتول شما بیرون می جهن ای نامرد تو الان کریستوف کلمب شدی اولین کاشف قاره ی جدید 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 اگه نداشتن شما چی برای افتخار داشتین؟ مگه الان چیزی برای افتخار در مردان ایرانی داریم؟ 5
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 اگه نداشتن شما چی برای افتخار داشتین؟ ما الان فقط مردامون واسه سر افکندگی به کار میان 3
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 2 مرداد، 2011 ما الان فقط مردامون واسه سر افکندگی به کار میان . . .:w58:.......... از اغاز خلقت بشر یه مخ تو زن ها پیدا شده ..... ببین دارن چیکار میکنند......:jawdrop: همه چیز منکر شدن....:jawdrop:
pianist 31130 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 مگه الان چیزی برای افتخار در مردان ایرانی داریم؟ ما الان فقط مردامون واسه سر افکندگی به کار میان راست میگن شما دو نفر اگه مردای ایرانی همشون مثل خانوما بشن و ابروهاشونو بردارن و ماتیک بزنن اونوقت میشن مطلوب شما و مایه افتخار... 4
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 راست میگن شما دو نفر اگه مردای ایرانی همشون مثل خانوما بشن و ابروهاشونو بردارن و ماتیک بزنن اونوقت میشن مطلوب شما و مایه افتخار... :ws28: :a030: :icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44): :ws2::ws2::ws2: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :ws49: :w42::w42::w42: 3
jonny depp 8297 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 راست میگن شما دو نفر اگه مردای ایرانی همشون مثل خانوما بشن و ابروهاشونو بردارن و ماتیک بزنن اونوقت میشن مطلوب شما و مایه افتخار... چقدر جمله ی اول از نظر دستوری درسته انوجوری میشه تحملشون کرد اونم فقط برای نگاه کردن مایه افتخار نمیشن مرد و افتخار؟:jawdrop: این 2 تا هرگز با هم جور در نمیان کلا مرد یعنی مایه شرمساری و سر افکندگی
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 2 مرداد، 2011 چقدر جمله ی اول از نظر دستوری درسته انوجوری میشه تحملشون کرد اونم فقط برای نگاه کردن مایه افتخار نمیشن مرد و افتخار؟:jawdrop: این 2 تا هرگز با هم جور در نمیان کلا مرد یعنی مایه شرمساری و سر افکندگی . . . حالت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همین جملت ثابت میکنه زن ها بدون فکر حرف میزنن و از عقلشون سودی نمیبرن:icon_pf (34):
jonny depp 8297 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 .. . حالت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همین جملت ثابت میکنه زن ها بدون فکر حرف میزنن و از عقلشون سودی نمیبرن:icon_pf (34): بازم خوبه عقل داریم سود نمی بریم شما که کلا عقل ندارید
سارا-افشار 36440 سازنده ارسال شده در 2 مرداد، 2011 هییییییییییی چه خبره این تاپیک رو نزدم که شما افکار فمینیستی و ماسکولاینستی خودتو اینجا تراوش کنید بهم توهین کنید:w00: 4
Nima32 196 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 مگه الان چیزی برای افتخار در مردان ایرانی داریم؟ البته اره خواننده مرد از قول خانم میگه که همه چی آرومه من چقدر خوشحالم پیشم هستی حالا به خودم می بالم میبالم یعنی افتخار میکنم
jonny depp 8297 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 البته اره خواننده مرد از قول خانم میگه که همه چی آرومه من چقدر خوشحالم پیشم هستی حالا به خودم می بالم میبالم یعنی افتخار میکنم مرد توهم زده بوده
jonny depp 8297 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 درستش همینه در واقعیت هم اینه به ما ببالید دوست نداریم ببالیم:w589:
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری