رفتن به مطلب

بهشت چه شکلی است؟؟؟؟؟؟؟

mohammad 87 سبز

ارسال های توصیه شده

بهشت چه شکلی است؟؟؟؟؟؟؟

81 درصد آمریکایی ها و 51 درصد بریتانیایی ها به وجود بهشت اعتقاد دارند. اما سوالی که اینجا مطرح است این است که بهشت چه شکلی است. در طول تاریخ بیشتر کسانی که به بهشت اعتقاد داشته اند آن را غیر قابل توصیف خوانده اند! از نظر نگارنده شکل بهشت در طول تاریخ متغییر بوده است. "تو بگو بهشت چه شکلی است تا من بگویم در زندگی چه چیزی کم داری". هر قومی بهشت را مطابق ایده ال های خود می بیند . نویسندگان قرآن و انجیل در مناطق خشک و کم باران زندگی کرده اند بنابراین بهشت آنان مملو از رودخانه های جاری است و در آنجا همیشه بهار است. بهشت مردمان آفریقا (که همیشه در بند و بردگی هستند) سرزمین آزادی است که در آن همه با هم برابرند. مسلمانانی که دست به عملیات های انتحاری می زنند در جوامعی بزرگ شده اند که از لحاظ جنسی همیشه در مضیقه بوده اند بنابراین در بهشت 72 حوری انتظار آنان را می کشد.

در کتیبه به جای مانده از بابل آمده است که یکی از اساطیردر جستجوی زندگی ابدی بود ندایی آمد که به دنبال چه هستی بهشت همینجاست از زندگی ات لذت ببر. فرزندانت را دوست به دار، همسرت را در آغوش بگیر و از بودن با او لذت ببر.

zyhjhrhbjveghhtsf28.jpg

• Like 13
لینک به دیدگاه

خلاء چه شکلی است؟

در کتاب قلعه حیوانات،کلاغی برای سرگرم کردن سایر احشام مزرعه،میومد بالای درخت مینشست و براشون از زندگی شاد آینده میگفت.

بهشت به نظر من شبیه یک خواب است،هر خوابی تا وقتی تو رویا هستی،بهت خوش میگذره،اما وقتی چشمانت را باز کنی،خبری از آن رویا نیست.....

بهشت با این ویژگی های حوری و غلمان و همنشینی با اعراب جهادگر و دعاخوان و شیر و عسل جریان یافته تو جوبش،ارزانی باورمندانش...

ترجیح میدم برای همیشه نیست شوم،اما با یک عده که هزاران هزار انسان را برای رسیدن به آن بهشت گردن زده اند،همنشین نشوم.

• Like 10
لینک به دیدگاه
خلاء چه شکلی است؟

در کتاب قلعه حیوانات،کلاغی برای سرگرم کردن سایر احشام مزرعه،میومد بالای درخت مینشست و براشون از زندگی شاد آینده میگفت.

بهشت به نظر من شبیه یک خواب است،هر خوابی تا وقتی تو رویا هستی،بهت خوش میگذره،اما وقتی چشمانت را باز کنی،خبری از آن رویا نیست.....

بهشت با این ویژگی های حوری و غلمان و همنشینی با اعراب جهادگر و دعاخوان و شیر و عسل جریان یافته تو جوبش،ارزانی باورمندانش...

ترجیح میدم برای همیشه نیست شوم،اما با یک عده که هزاران هزار انسان را برای رسیدن به آن بهشت گردن زده اند،همنشین نشوم.

خوب جاتو بده به من:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خوب جاتو بده به من

اون چیزهایی که واسه من هست به چه درد شما میخورد در بهشت؟

ده تا حوری بهت بدهند،طبق روایات نقل شده توسط عالم گرانقدر مجلسی،با طول های کیلومتری و از جنس بلور.

با حوری میخواهی چکار کنی؟ :banel_smiley_4:

بهشت بیشتر به درد مردان عرب و مومن میخورد تا زنان.

• Like 3
لینک به دیدگاه
اون چیزهایی که واسه من هست به چه درد شما میخورد در بهشت؟

ده تا حوری بهت بدهند،طبق روایات نقل شده توسط عالم گرانقدر مجلسی،با طول های کیلومتری و از جنس بلور.

با حوری میخواهی چکار کنی؟ :banel_smiley_4:

بهشت بیشتر به درد مردان عرب و مومن میخورد تا زنان.

شما به این چیزاش کاری نداشته باش:banel_smiley_4:

اتفاقا ایرانی ها تو بهشت بیشترن , چون شیطون تو جهنم از دستشون عاصی شده , همه رو فرستاده تو بهشت :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بهشت و جهنمی وجود نخواهد داشت..... :ws37:

همه اینها برای امیدوار شدن مردمه..... همش تخیل و رویاست.......... بهانه ای برای خوب بودن برای رسیدن به خوبی ها....:w16:

جهنم هم حسرتی ست که ما خواهیم خورد بخاطر چیزهایی که از دست دادیم یا چیزی که میتونستیم باشیم............ و نشدیم......:icon_pf (34):

قبل از این عالم 3 عالم دیگرو گذروندیم.... بعد از این عالم نیز عوالم دیگری داریم...ولی راه زیادی تا عدم نداریم........ :45645:

• Like 3
لینک به دیدگاه
شما به این چیزاش کاری نداشته باش

اتفاقا ایرانی ها تو بهشت بیشترن , چون شیطون تو جهنم از دستشون عاصی شده , همه رو فرستاده تو بهشت

به هر حال باید بدانم قرار است جایم را به چه کسی بدهم در بهشت.....

حوری اجاره من است و به اسم من سند منگوله دار خورده،نمیتوانم بی صاحب آنرا رها کنم و به هرکسی بسپارمش.

حوری عزیز است،غنیمت شمریدش صحبت،که به باغ آمد از این راه و از آن خواهد شد.

• Like 3
لینک به دیدگاه
به هر حال باید بدانم قرار است جایم را به چه کسی بدهم در بهشت.....

حوری اجاره من است و به اسم من سند منگوله دار خورده،نمیتوانم بی صاحب آنرا رها کنم و به هرکسی بسپارمش.

حوری عزیز است،غنیمت شمریدش صحبت،که به باغ آمد از این راه و از آن خواهد شد.

من هم یک حوری زمینیم:ws37:

کبوتر با کبوتر ...حوری زمینی با حوری هوایی:ws52:ها؟:ws3:

آقا ما رفتیم ,الان چند تا اخطار خوشکل به خاطر اسپم میگیریم:banel_smiley_52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

در کتیبه به جای مانده از بابل آمده است که یکی از اساطیردر جستجوی زندگی ابدی بود ندایی آمد که به دنبال چه هستی بهشت همینجاست از زندگی ات لذت ببر. فرزندانت را دوست به دار، همسرت را در آغوش بگیر و از بودن با او لذت ببر.

هر کجا وقت خوش افتاد ، همانجاست بهشت.... :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 3 سال بعد...

گمان نمی کنم بهشتی و جهنمی با اوصافی که شده وجود داشته باشه هیچ عقل سلیمی نمیپذیره دختری بخاطر دیدن شدن موهاش هزارسال در اتش آویزان باشه و خون و چرک جوشان به خوردش بدن یا هیچ عقل سلیمی نمیپذیره این همه ریاضت بخاطر همخوابگی با حوریان بهشتی

• Like 3
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

بهشت و جهنم همش دست خود آدماست...هر دوشم میشه تو همین دنیا فراهم کرد! :w16:

زندگی بعد از مرگ هم نوعی وعده واهیه برای اوناییه که نتونستن تو این دنیا چیزی بدست بیارن...وعده ای که استرس قبل از مرگ رو براشون کم کنه :icon_redface:

لینک به دیدگاه

بچه ها نو انديش ، من بهشتي كه پاداشش حورييه بهشتي ، جوي هاي روان شراب ، صداي زنهاي خوش سيما ، غذا هاي رنگين و يا قصرهاي آنچناني..... باشه نميخام........... من تو اين جهان از ضعف هايي كه دارم متنفرم مثل: محدوديت زماني ، محدوديت مكاني ، محدوديت جسمي ، محدوديت عرفاني....... دوست دارم حداقل تو دنياي ديگه به جاي اين پاداشها اين محدوديتا رو بردارن....... البته اگه دنيايي پس اين معركه باشه...... ولي تو اين دنيا يه چيزايي هم هست كه دوست دارم مثل: احساسات (خوشحالي ، ناراحتي ، عشق و....)، عرفان در همين حد ضعيف ، خلاقيت و ...... دوست دارم تو دنياي بعدي حداقل اينها تقويت بشه...... من كل دنيا رو مثل پوست اندازي ميبينم يه بار از هيچ به نطفه يه بار از نطفه به طفل يه بار از طفل به انسان بالغ يه بار از انسان بالغ به..... آره دنياي من مثل دنياي طفلي كه تو شكم مادرش هست هست ولي از اين شكم دوم هم خارج ميشم براي همينم مثل طفل كه دركي از بيرون از شكم نداره از دنياي بعدي دركي ندارم...... حالا چه خاسته بخوام از دنياي بعدي كه بدون محدوديت هست براتون بگم..... كي رفته ديده كي برگشته؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

یه چیزی میگم که اعتقاد دارم بهش:

وعده های خوب و امید تو ذات هر انسانه و محیطی که بی نقص هستش و جایی که عدالت کامله و نعمت های روحی فراوان و این ارزوی انسانه ولی اما و اگر داره

یکی بیاد بگه هرچی زجره تحمل کن تا یه جای دیگه بهت جایزه رو بدیم حرف مزخرفی هستش تا این زجر بکشه و اون یکی هرچی حق اینه بکشه بالا حالا به هر عنوان

واین بیچاره گی و ظلم و بی عدالتی رو رواج میده و ادمها اگه هم حقی ازشون پایمال بشه میزارن به حساب خدا و روزیش واین غلطه و دیگه زجر رو هم نعمت میدونن و بهش قانع میشن میگن عوضش اون دنیا.... قبول ندارم

و میگم هر کس باید تلاششو بکنه به اندازه تلاشش هم روزی رو بدست بیاره و اگه فشار روش میاره علت یابی کنه و اگر منبع رو پیدا کنه باهاش مبارزه کنه ....نقد رو ول نکنه به امید نسیه تا برخی سودجو حقشو بوخورن

تفکر و تلاش ادمه که باعث شکست یا پیروزیش میشه نه ارزوهای دست نیافتنی حالا به هر اسمی باشه:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...