- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی که اومدی ساراجونم:wubpink: آره خیلی مامانی ام....خیلی ام دوس دارم مامان بشم...:girl_blush2: خواهش می کنم عسلم الهی چه جالب.....مامان مینا 4 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به هم یونی گل و بلبل خانم ماه یدونه عجول اهل ریسک و با استعداد راز دار با حیا مهربان زیرک شیطون در جمعای خودی و بسیار متین و موقر با جذبه فقط فک می کنم تو بعضی موارد نادر بهتره از ریسک کردنش کاهش بده خیلی خیلی دوست خوبیه اگر تو یه کاری به بن بست بخوری مطمئن باش از اولین کسایی که می تونی رو کمکش حساب کرد امیدوارم همیشه موفق باشی گلم:aghosh: 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلامیکی از دوستای بسیار خوب من هستش نقد که نمیشه گفت ولی از خصوصیاتش میتونم به: 1-اصلا عجله نمیکنه...آره خیلی......در کار خیر حاجت هیچ عجله نیست:4chsmu1: 2-قهر بلد نیست........حالتو میگیرم ،قهری کنم باهات تاریخی....:4chsmu1: 3-با معرفت 4-گذشتش زیاده.... 5-بسیار مهربون،به موقع شر و شیطون و نمکیمن متعلق به همه ام 6-صبور 7-انتقاد پذیر 8-تیکه انداختنشم ردیفه.......نه زیاد قوی نیستم تو این یکی ،دارم تقویتش میکنم 9-به شدت اهل درد و دل...........حالا ابروریزی نکن:icon_pf (34): همینا رو میدونم دیگه در کل یه پارچه خانوم:girl_yes2:هرکی منو میشناسه همینو میگه دربارم:4chsmu1: من که بدی ندیدم ازش مرسی حمییییییییت:flowerysmile: سلام برهمه شهرسازان محترم.......خوبین ان شائالله؟؟؟؟؟؟؟خوب خداروشکر.......من؟منم ای بدک نیستم....خداروشکر......هه هه هه......مینا جان گفته بیام اینجاونقدش کنم.......عرضم به خدمتتون که....میناجان دخترشیطنیه.......درحدتیم ملی....(مث خودمه)......پایه درحدبندسلیگا.....(گپی خودمه)....باحال درحدلالیگا(عین خودمه)......درکل دخترشیطونیه...(شبیه خودمه).....وخیلی مسئولیت پذیر....دوسش دارم.....خیلی زیاد......البته یه کم هم روحیه ی خیررسانی داره به آماتورها.....ولی درکل دختربدی نیس.......ولی یه کم حسوده.....به من حسودی میکنه..به خودمم گفته...:6404:به اسکیس هام حسودی کرد....:banel_smiley_52:............ولی دوسش دارم خیلی خیلی...عاشقشم...:gol cheshmak:.فهیمه سلام خانوووم،لطف کردی اومدی ! کلا خیلی شبیه خودتم نه! دیگه مدیریت و خیر رسانی :smiley-gen165: سلام.احساس میکنم شما یه دختر خانم شاد و پر انرژی هستید و من از آشنایی با خانمی مثل شما خرسندم. سلام عزیزم لطف کردی اومدی. :wubpink: منم از آشنایی با شهرسازی گلی مثل شما خوشحالم. 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ]یه سوال؟؟؟؟چراهمتون میگین من که بدی ازش ندیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه بده که میگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قبول دارم یه کم خبیثه ویه کمم حسوده.....شیطونه...ولی من که تاحالا یدی ازش ندیدم:ws28:EEEEEخودمم که گفتم من که تاحالا ازش بدی ای ندیدم :ws52:فهیمه مرسی عزیزم...:4chsmu1: خباثت و از خودتونه:persiana__hahaha: خواهش می کنم عسلم الهی چه جالب.....مامان مینا :babygirl: 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به هم یونی گل و بلبلخانم ماه یدونه عجول اهل ریسک و با استعداد زیرک شیطون در جمعای خودی و بسیار متین و موقر با جذبه.......اینم از ویژگی های ذاتی منه!!!از طفولیت با جذبه بودم فقط فک می کنم تو بعضی موارد نادر بهتره از ریسک کردنش کاهش بده....میدونم ...اما سخته خیلی خیلی دوست خوبیه اگر تو یه کاری به بن بست بخوری مطمئن باش از اولین کسایی که می تونی رو کمکش حساب کرد.............. امیدوارم همیشه موفق باشی گلم:aghosh: مرسی حانی کوچولو:flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دختر خوبیه-خدا واسه پدرمادرش نگهش داره 6 لینک به دیدگاه
fahime.falahzade 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام.احساس میکنم شما یه دختر خانم شاد و پر انرژی هستید و من از آشنایی با خانمی مثل شما خرسندم. نمیخوادکه احساس کنی که معلومه که...نیازی به احساس کردن نیست که...:ws28::ws28:فهیمه 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام. ممنون از دعوتتون. من خیلی شما رو نمیشناسم. سعی میکنم تا وقتی این تاپیک بازه بیشتر روی نوشته هاتون دقت کنم. بعد میام این پست رو ویرایش میکنم. 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ]یه سوال؟؟؟؟چراهمتون میگین من که بدی ازش ندیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه بده که میگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قبول دارم یه کم خبیثه ویه کمم حسوده.....شیطونه...ولی من که تاحالا یدی ازش ندیدم:ws28:EEEEEخودمم که گفتم من که تاحالا ازش بدی ای ندیدم :ws52:فهیمه منظورم این بود که تا حالا حرکت بدی، ازش ندیدم ... یا تا حالا ازش ناراحت نشدم ... مرسی گلم.....:flowerysmile: با این مسابقه ات:viannen_38:.......یه باز نذاری من برنده بشما!:icon_razz: به نظر میاد این دور تو برنده شده باشی ... ولی حالا که اینجوری شد ... امتیاز بی امتیاز ... 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دخترک شهرساز،با اون آواتار فقیری که در گذشته داشت،من را یاد دخترک کبریت فروش میاندازد. اما خوب آنچه که من از ایشان فهمیدم: 1-زیاد عقاید خودش را بروز نمیده،یعنی من نفهمیدم از لحاظ باورهای مذهـــبی یا سیاســـی چطوریه. 2- تو کارش جدی بود وقتی مدیر بود،هر کاری کردم تو یک مسابقه ی عکسی،عکس منو نپذیرفت. دیکتــــاتورک شهرساز لقب بهتری است. 3- انسان خوبیست،من که بدی ازش ندیدم،جنبه اش هم خوبه فقط یک کم خُشکه...... امیدوارم در زندگی امروز و آینده اش موفق باشه و به خواسته هاش برسه. 10 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب با اجازه مینایی و بزرگترا من میخوام رک رک بگم. :gnugghender: میدونم که مینا ناراحن نمیشه حالا اگه شد بگین ویرایشش کنم. گذاشتم یکم بعدا بگم که یکم تعریفا رو بخونه تا تحمل حرفای منو داشته باشه. خب بریم سر اصل مطلب: 1. مهربون هست اما فکر میکنم کمی جلو مهربون بودنشو میگیره.اوهوم...خب میترسم کسی برداشت اشتباه کنه 2. یه جا که گیر میکنه زود دستو پاشو گم میکنه و قاط میزنه. شایدم خودشو لوس میکنه که کمکش کنن. ..........زدی توخااااااااال!!من وقتی یه جا گیر میکنم حتما یکی باید پیشم باشه حتا اگه هیچ کاری نکنه 3. تحملش خوبه بالاست اما یجاهایی بزور تحمل میکنه. 4. مورد اعتماد هست و شکر خدا حرف تو دهنش بند میشه و بروز نمیده. 5. یجاهایی زیادی افه میاد شاید از خواص سنیش و دختریش باشه.وا!!!! جدی!!!تو از اون و ر مانیتور از کجا فهمیدی من افاده ایم! 6. یوقتایی هم از خود راضی میشه که این ممکنه به همون دلیل بالا باشه. البته توی شوخیاش این جوری میشه ها اما فک کنم حتی اون موقع هم خوب نیست.یادم نمیاد 7. توی مدیریت کردن زیاد حس میگیره و اون قدر که میخواد و لازمه که محکم باشه نیست و نمیتونه باشه فقط قیافه میاد.دیگه جدی تر از این بشم که همه میقهرن باهام 8. جدا بدرد مدیر وابط عمومی شهرسازی میخوره چون روابط عمومیش خوبه و ضمناخوب حرتما رو حفظ میکنه و با هر کسی مثل خودش اون جوری که باید برخورد میکنه. 9. شعورش بیشتر از سنش هست. 10. تجربش توی برخورد با آدمای جامعه کمه. خب بایدم کم باشه سنی نداره که بنده خدا :persiana__hahaha: 11. بلده خودشو جاکنه توی جمعی و یا پیش فردی .... 12...... اگه بازم چیزی به ذهنم رسید تو همین پست میگم. :rose: اما خدایی بگم مینایی خیلی گله و فهمش از سنش بیشتره برای همین من باهاش صمیمی شدم. مخصوصا که بچه نیست اصلن :rose: قربونت شیخول :flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دختر خوبیه-خدا واسه پدرمادرش نگهش داره ممنون............:flowerysmile: سلام. ممنون از دعوتتون. من خیلی شما رو نمیشناسم. سعی میکنم تا وقتی این تاپیک بازه بیشتر روی نوشته هاتون دقت کنم. بعد میام این پست رو ویرایش میکنم. ممنون لطف میکنید...:flowerysmile: منظورم این بود که تا حالا حرکت بدی، ازش ندیدم ... یا تا حالا ازش ناراحت نشدم ... به نظر میاد این دور تو برنده شده باشی ... ولی حالا که اینجوری شد ... امتیاز بی امتیاز ... جون من !!!!ینی ستیه!!!:w70: عارف کجایی ببینی من دارم ازت امتیاز میستونم 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دخترک شهرساز،با اون آواتار فقیری که در گذشته داشت،من را یاد دخترک کبریت فروش میاندازد. اما خوب آنچه که من از ایشان فهمیدم: 1-زیاد عقاید خودش را بروز نمیده،یعنی من نفهمیدم از لحاظ باورهای مذهـــبی یا سیاســـی چطوریه........هی!من هنوز راهمو پیدا نکردم که بخوام بروز بدم... 2- تو کارش جدی بود وقتی مدیر بود،هر کاری کردم تو یک مسابقه ی عکسی،عکس منو نپذیرفت. دیکتــــاتورک شهرساز لقب بهتری است. 3- انسان خوبیست،من که بدی ازش ندیدم،جنبه اش هم خوبه فقط یک کم خُشکه...... گاهی اره..... امیدوارم در زندگی امروز و آینده اش موفق باشه و به خواسته هاش برسه. ممنون اسی عزیز موفق باشی 5 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اوهوم...خب میترسم کسی برداشت اشتباه کنه کار خوبی میکنی دیگه جدی تر از این بشم که همه میقهرن باهام نگفتم جدی باش. جذبه اونم به موقش. حالا بعدا صحبت میکنیم قربونت شیخول :flowerysmile: قربونت مینایی :wubpink: 5 لینک به دیدگاه
fahime.falahzade 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام. ممنون از دعوتتون. من خیلی شما رو نمیشناسم. سعی میکنم تا وقتی این تاپیک بازه بیشتر روی نوشته هاتون دقت کنم. بعد میام این پست رو ویرایش میکنم. ببین شناختن نمیخوادکه یه دخترمعمولیه یه کم شر وشیطونه مهربونه نازه باحاله پایس کمک یمکنه به تازه کارها همین دیگه بهترازاین میخوای معرفیش کنم... ای بابا .............. مث همه دخترهاست دیگه مث همه دخترها حرف میزنه میخنده فک میکنه ......................... چرافک میکنین یه موجود مریخیه بابااونم مث ماادمه دل داره احساس داره عاطفه داره 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببین شناختن نمیخوادکه یه دخترمعمولیه یه کم شر وشیطونه مهربونه نازه باحاله پایس کمک یمکنه به تازه کارها همین دیگه بهترازاین میخوای معرفیش کنم... ای بابا .............. مث همه دخترهاست دیگه مث همه دخترها حرف میزنه میخنده فک میکنه ......................... چرافک میکنین یه موجود مریخیه بابااونم مث ماادمه دل داره احساس داره عاطفه داره بلا نگیری دختر .....مردم از خنده:ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راستی یک سوال دیگر (برای شیطنت): دختر را چه به شهرسازی،تازه اونهم نه یک دختر بزرگ،بلکه یک دخترک !!!! برو بشین آشپزی یاد بگیر که خیر دنیا و آخرتت تو همینه.... 7 لینک به دیدگاه
fahime.falahzade 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راستی یک سوال دیگر (برای شیطنت): دختر را چه به شهرسازی،تازه اونهم نه یک دختر بزرگ،بلکه یک دخترک !!!! برو بشین آشپزی یاد بگیر که خیر دنیا و آخرتت تو همینه.... دخترک نشان دهنده ی تواضعه........وفرونتی.....درضمن آشپزی هم یه نوع شغله....اما تنهاشغلیه که به حساب نمیادوبهش حقوقی تعلق نمیگیره...وازش به عنوان اهرم فشاراستفاده میشه.........:167:.........شوخی کردم این شکلکه رو...........فهیمه 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دخترک نشان دهنده ی تواضعه........وفرونتی..... درضمن آشپزی هم یه نوع شغله....اما تنهاشغلیه که به حساب نمیادوبهش حقوقی تعلق نمیگیره...وازش به عنوان اهرم فشاراستفاده میشه..................شوخی کردم این شکلکه رو...........فهیمه پس الان مثلا به کسی میگیم مردک ، یعنی براش تواضع قائل میشیم؟ من هم میدونم آشپزی شغله،گفتم دخترک آشپز بهتر از دخترک شهرسازه،اقلا میریم تو رستورانش غذای مجانی میخوریم. اما این شهرسازیش به درد ما نمیخوره،چون مجبور میشه همه ما را صاحب مسکن کنه.... . . . . راستی یه سوال هم از دخترک: وقتی پیرزن شدی به خودت میپی پیرزنک؟ اگه نمیگی پیرزنک شهرساز،دوست داری در دنیای مجازی فرضی در هنگام پیری،چی صدات کنند؟ 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به ببین کی رو قراره تحلیل کنیم ........:gnugghender: سلام مینا جان.........:rose: عرضم به خدمتت که انتقاد و تعریف و شوخی را در هم آمیخته و تحلیل میکنیم......... مینا تو نت بسیار شلوغه و این درحالیه که شخصیت واقعیش خیلی آرومه ...... منطقیه و سعی میکنه احساساتش رو مخفی کنه ........... بعضی وقتا کاملا رو مخ آدم پیاده روی میکنه و حرص آدم رو در میاره..........:ws18: شخصیتی دیکتاتور و خودخواهه و البته تا حدودی لج باز............ قدرت طلب........ احساس و فکر دیگران زیاد براش مهم نیست مثلا اگه یه وقت باعث رنجش کسی بشه زیاد اهمیتی براش نداره...................... توی دید اول شخص مغروری به نظر میاد ولی با کسی که باهاش دوست باشه اینجوری نیست......... کلا دست به پیچوندنش خوبه. یعنی اگه نخواست چیزی رو جواب بده چنان میپیچونت که خودت نفهمی........ یه اخلاق بدی داره که بعضی وقتا وسط بحث جدی ، شوخی می کنه................. :ubhuekdv133q83a7yy7 شخصیتی تقریبا درونگرا داره و زیاد اهل شلوغی نیست............ ظاهرش خيلي آرامتر و ساكت تر از آنچه كه در درونشه نشون ميده، در وهله اول اينجور فکر میکنید كه فردی خونسرد و بي تفاوت و آرام است در حالي كه باطنا بسيار احساساتي است.......... احتمالا کدبانوی خوبیست......... خیلی مهربونه و خوش اخلاق............. به شدت به بچه علاقه داره و مطمئنا در آینده مادر خوبی میشه.......... از لحاظ ظاهری یه دختر زیبا و متشخص میباشد.......... حرف زدنش مثل ایناست که میخوان بچه تهران بازی در بیارن(یعنی خودش رو میگیره).البته اگر باهات صمیمی باشه دیگه اینجوری نیست................ کم حرف است و بیشتر ترجیح میده شنونده باشه تا گوینده (البته تو نت برعکسه)................ همیشه احساس میکنه بین یک دوراهیه و به قول خودش شدیدا پر تضاد میباشد............ آستانه تحملش بالاست و خیلی دیر عصبانی میشه............ اهل قهر و اینا نیست......... به رمان خیلی علاقه داره............ خانواده دوسته ....... و... راستی مینا که اسپم میکردی همه عمر دیدی که چگونه اسپم پاک میکنه جدیدا.......... کلا دختره خیلی خوبیه و یک دوست بسیار خوبه........:aghosh: فعلا اینا به ذهنم اومد . بعدا اگه بازم چیزی به ذهنم اومد میام میگم................. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده