bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ دردم ایــــن نـــیـسـت کـــــه او عــــاشــــق نـــیــسـت ، دردم ایــــن نــیــسـت کــــــــه مــعــشـــوق مــن از عــشــق تـهــی اسـت دردم ایــــــن است کــــــه بــــا دیـــــدن ایـــــن ســردی هــــا مـــــن چـــــرا دل بـــســتــم ؟!! 2 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ زخـــم های دستـــم را میبیننـــد ... می گوینـــد چرا با خـــود چنیـــن کردی ؟؟ ولی افســـوس ... کسی زخـــم دلم را ندید تا بگویـــد چرا با تو چنیـــن کردند ... ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ به همـــه چیز عادت میکنیـــم ... به داشتـــه ها و نداشتـــه هایمـــان ... خیلـــی طول نمیکشـــد که جلـــوی آینه زل بزنی به خـــودت ... موهـــایت را کنـــار بزنی و به خودت بگویــی مگـــر اصلا داشتی اش ؟؟؟ مگر از اول بود ؟؟؟ که بودن و نبـــودنش مهم باشـــد ... 2 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ یه وقتایی، یه حرفایی، چنان آتیشت میزنه که دوست داری فریاد بزنی، ولی نمیتونی! دوست داری اشک بریزی، ولی نمیتونی! حتی دیگه نفس کشیدنم برات سخت میشه! تمام وجودت میشه بغضی که نمیترکه، به این میگن “درد بی درمون” 2 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ صبر یک دروغ بزرگ است ........... سالهاست که با غوره ها کلنجار میروم! حلوا نمیشوند.......... 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ داشتم نماز ظهر میخوندم داشتم میخوندم که صدای رسیدن یه اس به گوشیم رسید صداشو شنیدم تموم شد پریدم سراغ گوشی شب شد داشتم اس میفرستادم اذان دادند صداشو نشنیدم!!! اینه ایمانم که وقت نیاز منتش رو به خدا دارم!!!! 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ بگذار بسوزیم.... ما که دادمان به آسمان نرسید شاید "دودمان" برسد...... 2 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ تو بي من خوشبخت شدي و من، بي تو، موسفيد.. 2 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ ﺩﺭﺩﻧﻴﺎﻓﻘﻄ يك ﻧﻔﺮﻟﺒﺨﻨﺪﻡ ﺭﺍﺧﻮﺍﺳﺖ.ﺍﻥ ﻫﻢ "ﻋﻜﺎﺱ "ﺑﻮﺩ ﻛﻪ "پولش "را گرفت 1 لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ ای که دم از عشق زنی،عشق تو را سرو منم...ای که جفا پیشه شدی تیر تو را بدن منم... ای که وفا نیست تو را رو که تو را وفا منم...زنده تو شو خنده تو شو مرده بی کفن منم..."آشنای دور" 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ تمام خوبـــــی حس مالکیت اینه که از کسی که دوسش داری بپرسی تــــــــــو مال کی هستی؟! و اون بدون معطلی بگه: فــــــــقط مـــــــــال تــــــــــــــــــــو.... 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ گاهی دِلَتـــ از زَنانگی مـے گیـرَد... میخواهـی کودَکــ باشے دختـر بَچـه اے کــه به هَـر بَهــآنـه اے بـه آغوشـی پَنـاه می بَـــرَد و آسوده اشکــ می ریــزَد زَטּ کـه باشی، بایـد بُغضهای زیـادے رآ بی صــدا دفن کُنـی ....!! 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ گاهی آنقدر دلم میگیرد، که میخواهم تا سقف آسمان پرواز کنم و رویش دراز بکشم...! آرام و آسوده... مثل ماهی حوضمان که چند روزیست روی آب است... 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ کودک درونم دلتنـــــــــــگی میکند برایـت ، بچــــــــه است دیگر ... نمیفهمد دوری یعنی چه !!! 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ این روزها بغض که میکنم،دیگر هیچ چیز نمیتواند آرامم کند فقط چند مشت که محکم به سینه ام میکوبم تا دیگر چون تویی را نخواهد 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ انصاف نیست … دنیا آنقدر کوچک باشد که آدم های تکراری را روزی هزار بار ببینی … و آنقدر بزرگ باشد … که نتوانی آن کس را که دلت میخواهد حتی یک بار ببینی … 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ گاهي که دلم ميگيره از همه کس و همه چي ! ... تنها ياد تو ميتونه آرومم کنه . شايد روزگار و سرنوشت مشورت کردن و نيکي کار رو در جداييمون دونستن . پس بيا بجاي دلتنگي به ياد هم باشيم شايد ! شايد روزي سرنوشت به روزگار گفت بيا اين دو رو بهم برسونيم به اندازه ي کافي پخته شدن !.... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ بغض که بترکد!..گلایه ها هم فراموش می شوند... پس دعا کن بغض بترکد! 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ دردِ گلو دارم... می گویند دوای دردم... دارو داروخانه ای نیست... بغضی گیر کرده...باید هِق هِق کنم... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده