mosalman 294 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 پروردگارا! ببخش مرا كه هر چه با من مدارا كردى، من بر تو خیره سرى كردم...پروردگارا! ببخش مرا كه آن قدركه حسرت نداشته هایم را خوردم،شاكر داشته هایم نبودم...دیگر ازین پس شکر گزار تو خواهم بود ..آمین 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 3 خرداد، 2014 مشت می کوبم بر در پنجه می سایم بر پنجره ها من دچار خفقانم خفقان من به تنگ آمده ام از همه چیز بگذارید هواری بزنم آه؛ میخواهم فریاد بلندی بکشم که صدایم به شما هم برسد من به فریاد همانند کسی که نیازی به تنفس دارد مشت می کوبد بر در پنجه می ساید بر پنجره ها محتاجم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 4 خرداد، 2014 یه جایی هست در زندگی که دلت گرفته ؛ ولی مجبوری بخندی و شاد باشی! بهش میگن اوج بدبختی . " لویی فردینان سلین " 2
mosalman 294 ارسال شده در 4 خرداد، 2014 الهی تو تنها کسی و بهترین کسی هستی که به ما به خاطر خودمان عشق می ورزی با وجود اینکه ما هیچ سود و زیانی نمی توانیم به تو برسانیم ...متاسفانه ما غافل از توایم ...ما را ببخش و هدایت کن. 4
ایلین1366 5544 ارسال شده در 4 خرداد، 2014 سکـــوت میکنم … بگذار حرفــــــ ها آنقدر یکدیگر را بزننــــــد!!! تا بمیرنــــــد !!! 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 4 خرداد، 2014 [h=2][/h] آره زندگیم همینه دیگه چاره ای ندارم صبح تا شب این شده کارم یا تو باشی و بخندم یا نباشی و ببارم 1
ایلین1366 5544 ارسال شده در 5 خرداد، 2014 گــرم يا ســـرد .. فرقــي نــمي كـند.. وقتـي دستـــــــي بـرايِ فشــــــردن نــباشد جيــب ها پناهــگاه هـــــاي خوبــــــــي اند! 3
mosalman 294 ارسال شده در 5 خرداد، 2014 تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی ، چه نیازی ، چه غمیست؟ مهدی اخوان ثالث 2
mosalman 294 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 وقتی میمیریم راهمان را روی زمین به پایان می رسانیم..................................................................الهی این توفیق را به مابده تا قدر لحظه لحظه زندگیمان را بدانیم...امین 1
bande khoda 899 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 وقتی خــــــدا مشکلات تو رو حل میکنه تو به توانایی های او ایمان داری ... و وقتی خــــــدا مشکلات تو رو حل نمیکنه ... او به توانایی های تو ایمان داره ... 2
bande khoda 899 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 خدایا! از اینکه می بینم بزرگی چون تو، همواره مرا زیر نظر دارد و هرگز فراموشم نمی کند سخت به خود می بالم. 1
bande khoda 899 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد: خدایا میدونم که می بینی... 1
bande khoda 899 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 خداونـــدا... دیـــگر نمــی گویم " تنــهايم" بلکــه میگــویم" بــا خــدا خلــوت کــرده ام " خلــوت مـــن و خــدا ورود هـر مـوجودی """ مــمـنــوع """ 1
bande khoda 899 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 خدا گفت: او را به جهنم ببرید برگشت و نگاهی به خدا کرد خدا گفت: صبر کنید او را به بهشت ببرید فرشتگان سوال کردند : چرا؟ جواب آمد: چون او هنوز به من امیدوار است.. 1
bande khoda 899 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 خدایاا گله ای نیست اگه روزگار سازش رو هیچوقت با من هماهنگ نکرد... ولی در پایان سال ساز زندگی را با پدران هماهنگ کن تا هیچ پدر و مادری شرمنده فرزندش نشه. . آمین یارب العالمین 2
sam arch 55881 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 می گویند نخِ تسبیحِ بغض..می رسد به اشک... گلایه ام از اینست که چرا نمی رسد نخ تسبیح من مثه دیگران... بغض فرو خورده شده این غم... 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 ﺩﻟﺖ ﮐﻪ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ... ﺷﺎﺩﺗﺮﯾﻦ ﺁﻫﻨﮕﻬﺎ ﺭﻭﺿﻪ ﺧﻮﺍﻧﯽ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ... ﺷﻠﻮﻍ ﺗﺮﯾﻦ ﻣﮑﺎﻧﻬﺎ، ﺗﻨﻬﺎﯾﯿﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺭﺧﺖ ﻣﯿﮑﺸﻨﺪ... ﻭ ﺷﺎﺩﺗﺮﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮ ﻏﻤﮕﯿﻦ ﺗﺮﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎﺳﺖ... ﺩﻟﺖ ﮐﻪ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ، ﻧﻐﺾ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻫﻤﻪ ﻗﺎﻧﻮﻧﻬﺎ.. 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 "قــَــلبــَــم " مــثــلِ " قــَـــــبــرم " , فـــٓـــقـط جــــاى ١ نــٓـــفــٓــره . . . ! 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 به پشت سر نگاه میکنم شاید هنوز کسی مرا دوست داشته باشد اما افسوس : همه کاسه آب بدست ، منتظر رفتن من هستن ... 2
ارسالهای توصیه شده