s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ من می دانم عاقبت نحسی زندگی ما را خواهد گرفت مگر اینکه سیزده را بدر کنیم سیزده شب است که این را می گویم و کسی گوش نکرده من می دانم عاقبت نحسی زندگی ما را خواهد گرفت مگر اینکه... ( شیدا زمانی) 1 لینک به دیدگاه
s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ سلام روزگار... چه میکنی با نامردی مردمان.. من هم .. اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را... چسب میزنم... راستی این دل ... دل می شود ؟ 1 لینک به دیدگاه
s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ تنت دربغل کسی ودلت پیش دیگری... هزار*خطبه*هم بخوانند*خیانت*است 2 لینک به دیدگاه
s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ وقتی کسی دیر بہ دیر یادم میکنہ نگرانش نمیشم چون شاد بودہ کہ از یادش رفتم. .. لینک به دیدگاه
s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ دلم هوایت راکرده لعنتی... می خواستم هواراخفه کنم...اماحیف...نشدد..!! دردستانم جانمی شوداین همه پوچی....!!! 1 لینک به دیدگاه
s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ ابتدای هر قصه ای ، آمده است یکی بود ... ، قصه ی ما قرار نبود تکراری باشد .اما وقتی عهد شکسته شد ،تو شدی یکی نبود این قصه ! 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ عاشــقٍ آن لحــــــظه ام، که کنارت هستــــــــم، و کودک درونـــــــم از اشتیاق با تـــو بودن، می خــــواهد زمین و زمان را بهـــم بریزد دلَتـــ ـــ مــ ـے آید مـــ ــرا بـــ ِ نامِ کوچکَم صـــ ـدا نزنـــ ـے وُ نشــــنو ـے جــ ــانمـ ـــ ! 4 لینک به دیدگاه
s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ بايد به بعضيا گفت عزيزم . . . تـــو روي پاهات نمي توني وايسي ؛ چه برسه به حرفات . . . لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ اینــها تمام احساساتــم به تـــــوست که بر روی کــاغذها آوار میشونــد امــــا افســوس که تو عاشــــق نمیشـــوی ...! 1 لینک به دیدگاه
s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ دیگر به تو فکر نمی کنم... گناه است چشم داشتن به مال غریبه ها...!!! 2 لینک به دیدگاه
s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ می دانم نفس ھايم قد كشیده اند! در من جا نمیشوند . . آن ھا خواھند رفت ، و من خواھم رفت ، ھر يك به راه خويش . . . ! 1 لینک به دیدگاه
s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ میان ماندن و نماندن فاصله تنها یک حرف ساده بود از قول من به باران بی امان بگو : دل اگر دل باشد ، ... آب از آسیاب علاقه اش نمی افتد... 1 لینک به دیدگاه
s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ زندگی رو زیاد جدی نگیر...!! تا حالا کسی از این زندگی زنده بیرون نرفته...!!! 1 لینک به دیدگاه
s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ برای دوست داشتن زمان لازم است اما برای متنفر شدن تنها یک لحظه کافی است... 1 لینک به دیدگاه
s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ از تــــــو نــــَـه دلـــــگــــیــــــر نـــیــــســـتــــم . . نـــــــَـه مــــــن از "خـــــــود" احـــــمــــقـــــی کــــه هــــنــــوزم گـــــه گـــــداری هـــــوســـــــ دوبـــــاره عـــــاشـــــقـــــــ شــــدنــــتــــــ را مـــیــــکــــنــــد، دیــــــوانــــــه وار دلــــگــــیــــــــــرم 2 لینک به دیدگاه
s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ چه کسی برای عششق ما شعر اتل متل خواند! که پایت را به این راحتی از زندگیم ورچیدی... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ به خدا خسته ام از اینهمه تکرار سکوت به خدا خسته ام از اینهمه لبخند دروغ به خدا خسته ام از حادثه ی صاعقه بودن در باد همه ی عمر دروغ گفته ام من به همه گفته ام:عاشق پروانه شدم ! شمع را می فهمم ! کذب محض است دروغ است دروغ ! لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ آבمـ هایـے هستند که בر زندگـے ـشان " عـבב یکـ " معناے زیاבے בارב ... آنها همیشه یکـ آهنگ خاصـ رـا گوش میـבهنـב آنها یک روز رـا בر سال ، ـهمیشه بایـב به تنهایــے شب کنند آنها בر کل سال ، فقط یکـ روز بغضشان تا سَر حـב ترکیـבن میروב آنها یکـ فیلمـ رـا چنـב ـهزار بار نگاه میکننـב آنها یکـ نوع پیتزا رـا ـهمیشه سفارش میـבهند و هرگز پا به یک کـافه ے خاص نمے گذارنـב آنها یکـ شماره را براے ابـב בر گوشے ـشان سیو نگه میـבارنـב آنها تنها چیزے رـا که בو بار تجرُبـه خواهنـב کرב ، مرگ است چون یک بار בر گذشته مُرבه انـב . . . " یکـ " براے بعضے ـها معناے زیاבے בارב . . . ! لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ هـنـــوز تکه اي از تو در من است کـه گـاهـي لعـنـتي بـد جور دلتـنگت مـي شـود !!! 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ قافیه تنگ شده در مصرع روزهای ابری ام... انگار ایراد از استخوانی ست که در گلو گیر کرده..... باید مهمان اشک شوم.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده