شــاروک 30242 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 لــعــنتی چه دودی مــیکند ... ســـیگاری که با یـــاد تـــو کشیـــده میشود...! 2
sahar 91 9480 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 همه چیز گذشته است آری امروز گذشته با تمام خاطراتش رنگی برایت ندارد ولی روزی من به تو خواهم گفت که این رسمش نبود.
*Polaris* 19606 سازنده ارسال شده در 27 خرداد، 2013 چترت را ببند سری به كلبه بارانی ام بزن كمی زير باران ديدگانم خيس شو و اگر مجالی برای همنوايی بود كمی با من همنوا شو...!
s a m a n e 172 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 رُخ به رُخ که شديم من مات شدم... ! و تو چون پادشاهي که از اينگونه فتح ها را زياد ديده است بي اهميت ، رد شدي غرورم را خرد کردم و فریاد زدم دوستت دارم لبخندی زدی و گفتی: متشکرم! و حالا امده ای اما... کمی...تنها کمی دیر یادم افتادی.... همین پیش پایت...عاشق شدم...!
s a m a n e 172 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 تـو آمدی همچون سنگ صبـور رازهـایم را فهمیدی امـا تـا آمدم به خـود بجنبم تنها خاطـراتت را در خیالم پـرواز دادم...رفته بـودی بـه همین سادگـی......
s a m a n e 172 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 [h=2][/h] حکایت رفاقت من با تو ، حکایت "قهوه " ایست ، که امروز به یاد تو ، تلخ تلخ نوشیدم ! که با هر جرعه، بسیار اندیشیدم که این طعم را دوست دارم یا نه ؟! و آنقدر گیر کردم بین دوست داشتن و نداشتن ، که انتظار تمام شدنش را نداشتم ! و تمام شد ، فهمیدم ، "باز هم قهوه میخواهم "!!! حتی ، تلخ تلخ تلخ
s a m a n e 172 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 گاهی وقتا دلم میخواست خدا هم شماره تلفن داشت!!! که هر وقت دلم میگرفت یه اس ام اس بهش میدادم... میگفتم خدا جونی دلم گرفته... فقط خداست که همیشه با یاد ماست. همیشه با ماست. بی منت حتی صمیمی ترین رفیقتم هم توی شرایط سخت تنهات میزاره... فقط خداست که میماند... 1
s a m a n e 172 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 هنگامی که دل کسی را میشکنی صدای شکستنش را به خاطر بسپار تا هنگامی که دلت را شکستند رو به آسمان فریاد نزنی خدایا!!! به کدامین گناه... 3
s a m a n e 172 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 خسته ام از تظاهر به ایستادگی از پنهان کردن زخم هایم زور که نیست دیگر نمیتوانم بی دلیل بخندم با لبخندی مسخره وانمود کنم همه چیز رو به راه است .... اصلأ دیگر نمیخواهم که بخندم میخواهم لج کنم ، با خودم ، با تو ، با همه ی دنیا چقدر بگویم فردا روز دیگریست و امروز بیاید و مثل هر روز باشی ....؟؟! میخواهم بکشم کنار از تو ... از خودم ..... از همه ی زندگی ... 1
s a m a n e 172 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 نداشتن تو یعنی دیگری تو را دارد نمیدانم نداشتنت سخت تر است یا تحمل اینکه دیگری تو را دارد... 3
mani24 29665 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 چرا فریاد کردی اگر روزی ز عشقم یاد کردی بدان با عاشقت بیداد کردی بدان همچون خزانی یأس انگیز گل امید دل، بر باد کردی بدان آواره کوی غمت را ز غمهای جهان آباد کردی حصاری بود عشقت مرغ دل را چرا مرغ از قفس آزاد کردی؟ تو کز فرجام عشق آگاه بودی چرا دل را به عشقت شاد کردی؟ بهاری بود فصل با تو بودن خزان عشق من بنیاد کردی! وداع از عشق، خوشتر بود با اشک… چرا ای دل، چرا فریاد کردی؟ 4
mani24 29665 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 کوچــــــک ترین ستاره ی آسمون ، از همه تنها تره ... ! چون همیشه بزرگ ترینا ، جلب توجه می کنن ...! کســـی نمــــی دونه کوچک ترین ستاره ، یه تنهایی داره ، به وسعت بزرگترین ستاره ... و الان، مـــــــن ، به وسعتِ تنهاییِ کوچـــــک ترین ســـتاره ، تنهام ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
mani24 29665 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 نیازی نیست اطرافمون پر از آدم باشه ... همون چند نفری که اطرافمون هستند ، آدم باشند کافیه ! __________________ 2
mani24 29665 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 هیچ انتظاری از کسی ندارم...!!! و این نشان دهنده ی قدرت من نیست، مسئله ی خستگی از اعتماد های شکسته است...!!! 2
s a m a n e 172 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 تنهــا بودن قـُـدرت مــے خــواهــد و ایـن قــدرت را کســے بـه مـن داد کـه روزے مـے گُفت تنهــــایـَت نمــے گُــذارم 1
s a m a n e 172 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 سرخوشانـــــه می خندم ٬ شوخـــی می کنم و تو نمیــــدانی .... ... چقدر سخت اســــت احساس خفگی کردن ٬ پشـــت این نقـــــــابِ لعنتــی 1
s a m a n e 172 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 حیاط خالی است مثل دل من و نگاه تو که از محبت خالی است و من و تو مثل مرده های متحرک در این حیاط خالی گه گاه پرسه میزنیم (شیدا زمانی) 1
ارسالهای توصیه شده