mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ يــادتــﮧ گـفـتـﮯ بـﮧ شــرافـتـم قـســـم جبـــراטּ میِـــکنمـــ ..؟ شــرافـتـت پـيـش مـטּ گـرو مـونـدهــ ... حـالـا بـا عــشــــق جـديـد چـيــکـار مـيـکـنـﮯ بـﮯ شـــرف ...؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ درد منـ چشمانیــ استـ ... کهـ بهـ من اشک هدیهـ میکند و به دیگرانـ چشمکـ ..! 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ کوچکـــتر که بودیم ایمانمــان بزرگـــتر بود .. یادش بخــیر ... هــر وقت مــــژه ای می افتاد روی گـــونه .. , مطمئن بودیم یکی از آرزوهـــامون برآورده میشــــه .. این روزا امـّــــا ... به بارش شـــهاب هـــم امـــــیدی نیست ...! 9 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ من یک دخترم وقتی خسته ام وقتی کلافه ام... وقتی دلتنگم بشقاب ها را نمی شکنم شیشه ها را نمی شکنم غرورت را نمی شکنم دلت را نمی شکنم در این خستگی ها زورم به تنها چیزی که می رسد این بغض لعنتی ست... 8 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۱ بي تو هر شب اشك من از ديده مي بارد در سكوتي تلخ دست سردم گرمي دست تو را احساس مي دارد در حباب اشك ديدگانم لحظه ديدار مي بيند آتشين لبهايم از باغ لبانت بوسه مي چيند مژه بر هم مي زنم ، افسوس بار ديگر خواب مي بينم بر حرير آرزوها مي نويسم : عشق من برگرد بي تو از دنيا گريزانم بي تو از اندوه می ميرم 7 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نذاشت بهت بگم قد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوست دارمحالا نشستم یه گوشه دارم ستاره میشمارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عین یه تبر شکسته برگ و ریشه موسوزونده آفت غرور از حالا تا همیشه مو 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ راه گلو بسته است از سنگ هایِ رسوبی بغض... باید مَنفَذی باز کنم از گلو... تا میونبر بزند بغض....قبل از رسیدن به چشم... 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ عالمی بغض کرده در گلویم ... مگر من چند نفرم ؟ نکند تمامی بغض ها در من تجلی یافته باشد ؟ به گمانم انفجاری عظیم در راه است .... نه پایان دنیا نزدیک نیست ... این پایان من است که میاید بی درنگ ... گلایه هایم آخر بغض شد.... و میدانم که این همه خفقان در گلو مرا به نابودی میکشاند....... میدانم ... میدانم .... 6 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ میتوانستم ناله کنم...خندیدم میتوانستم شکایت کنم...قدردانی کردم میتوانستم فریاد بزنم...سکوت کردم میتوانستم نفرین کنم...دعا کردم میتوانستم ویران کنم...ساختم میتوانستم تحقیر کنم...خود را شکستم میتوانستم برانمت...بدرقه ات کردم یادم باشد..حرفی نزنم که به کسی بربخورد نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد راهی نروم که بیراه باشد خطی ننویسم که آزار دهد کسی را یادم باشد که روزگار خوش است...همه چیز بر وفق مراد.... خب تنها دل ما دل نیست 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ هــمــیــشـــــــه نــــبــایـــد هــمـــه چــیـــز را تـــوضـــیــح داد وقـتــی کســی بــرای نـداشــته هــایــت بـــهـانــه مـیـگــیــرد بـهتـر اســـت او را هـــم نــداشــته بـاشـــی تــا بــه نـــداشـــتـه هــایــت اضــافــه شــود 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ اين روزها هركه با من تماس دارد یا تورا به رويم مي آورد ويا سلامم را به تو نمی رساند عجيب باهر تماسي مي لرزم و آنقدر به تو مشغول مي شوم كه اس ام اس هاي نگرانم از لابه لاي فكرهاي كلافه ام به تو مي رسند و روز در حال و هواي دلتنگي تو شب مي شود باوركن فردا فراموشت كرده ام فكر نكن به تو فكر مي كنم حال من خوب است و فرقي نمي كند پشت هر تماسي بلرزم يا مثل يك قاب عكس زل بزنم به اتاق خالي خانه ام همين فردا راه مي روم و ردي از تو به ذهنم نمي رسد مي خندم و آفتاب دندان هايم را برق مي اندازد آواز مي شوم و شعرهاي غمگينم را به باد مي دهم فكر نكن به تو فكر مي كنم لعنتي حال من خوب است اگر از بغض شعرهايم درونم را حدس نزني و « دلتنگي » آنقدر در من رشد كرده است كه هر روز تو را گريه مي كند و شكل جنيني درشعرهايم به دنيا مي آورد . منیره حسینی 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ نه ، تو را به هیچ چیز نه رؤیای ناشناخته خوشدلی نه صدای فراموش شده خوشبختی عوض نمی كنم ای خلوت بی صدا كه مرا باور می كنی مرا رقص كلامی باقی نمانده است تا سرود خوش دلدادگی بخوانم برایت و اینک در آستانه ی این قلب در به در پیوسته تو را آرزو می كنم ای یگانه سرود اعتماد و سعادت 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ گوش کن ، جاده صدا میزند ، از دور قدم های تو را ..... چشم تو زینت تاریکی نیست .... پلک هارا بتکان ، کفش به پا کن و بیا ..... بیا تا جایی که ، پر ماه به انگشت تو هشدار دهد ..... و زمان روی کلوخی بنشیند با تو ..... و مزامیر شب اندام تو را ، مثل یک قطعه ی آواز به خود جذب کنند .... پارسایی ست در آن جا که تو را خواهد گفت : بهترین چیز، رسیدن به نگاهیست ، که از حادثه ی عشق تر است ... 5 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ شب بغض کرده! ماهَش را گم کرده در دامانِ ستاره ها! سرگردان است در این مدارها.... 5 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ باغ بی بار خیالم ز سر شوق شکفت چون که بر وسعت سبزینه رویا پیوست دلم از حجم کم حوصله ها می گیرد کاش می شد به تمامیت رویا پیوست 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ این روز ها در خودم به دنبال کلیک راست میگردم، تا از خودم copy بگیرم و کنار خودم paste کنم ... شاید از این تنهایی خلاص شوم ...!! 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ غمگینم، چنان پیرزنی که آخرین سربازی که از جنگ برمیگردد، پسرش نیست !! ولادیمیر مایاکوفسکی 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ شمع ها خاموش اند.... قلم لَق می زند در باد بر روی کاغذ آویزون بر میز.... بر روی کاغذ کم رنگ نوشته شده: بغض سایه ی اشک است... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ شب است آنچنان دلم گرفته است که هزار رکعت شبانه هم آرامم نمی کند 2 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ گل من غمگین نشو دل گلدونت می گیره اگه تو غصه بخوری اون ترجیح میده بمیره گل من بی تاب نشو قلب گلدونت می شکنه او فقط به خاطر تو از همه چیز دل می کنه گل من گریه نکن ... گلدونت تحمل نداره نمی تونه اشک هاتو ببینه اما دووم بیاره گل من بگو کی کمر گل نازمو شکسته کی رو چشمای مهربونش چشماشو بسته کی قدر قلب بزرگ و دریایشو ندونسته کی از حرفای گل مهرون من شده خسته کی دلشو سوزونده, کی گفته میمونه اما نمونده اصلا کدوم آدم بیرحمی گل منو به این روز نشونده گل نازم سرتو بذار روی شونم من کنارت می مونم تو گل ناز منی! میخوام تا آخر عمر گلدونت بمونم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده