*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ درد تنهایی کشیدن مثلِ کشیدنِ خطهایِ رنگی روی کاغذِ سفید شاهکاری میسازد به نامِ دیوانگی...! و من این شاهکارِ را به قیمتِ همهٔ فصلهایِ قشنگِ زندگیم خریده ام... تو هر چه میخواهی مرا بخوان دیوانه خود خواه بی احساس....... نمیــــــــفروشــــــــــم..! 10 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ انتظار را از کوچه های ِ بن بست بیاموز که دل خوش به تماشای ِ هیچ رهگذری نیستند چشم به راه آمدن ِ کسی می نشینند که اگر بیاید ، ماندنی ست. 9 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ ای نا رفیق.. به کدامین گناه ناکرده.. تازیانه می زنی بر اعتمادم زیر پایم را زود خالی کردی . سلام پر مهرت را باور کنم.یا پاشیدن زهر نا مردیت را خنجری از پشت در قلبم فرو رفت پشت سرم را نگاه کردم .. کسی جز تو نبود 9 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ دنبــــال بهـــانه اـے بــــراـے گـ ـ ـریه مــے گـــــردم ... اخـــــم هاـے "تــــو" کجاستــــ !!؟ ... 8 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ حرف دل را اگر نگویی میشود درد دل اما اگر شد درد دل آن را به راحتی باز گو مکن . بگذار تا گوش جانی پیدا شود برای آن.... 9 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ دلم برای اینکه از من خسته شوی تنگ میشود.... 10 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ امان از بهانه هایی که باید برایشان تا خود صبح یواشکی یواشکی اشک بریزی ... 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ بـــر کـــف ِ دســتم ... دانه ای کـه نبـــاشـد .. تـــو هــم پـَـر میـکـشی گـنجـــشک ...! 6 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ [h=6]مراقب حرفهایت، احساساتت، واکنشهایت باش"!!! آخر آدمها خوب بلدند یک روزی ، یک جایی، یک جوری به رخت بکشند تمامش را..[/h] 4 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ [h=6]دلم یک اتفاق می خواهد! یک تلفن نا آشنا با بی میلی تمام جواب دهم و صدای تو...[/h] 3 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ [h=6]در چشمان تو جادویی است که نمی شود توصیف کرد حتی با تمامی واژه های قشنگ روزگار چیزی که می شود دلیل برای بودن … و از تو سرودن چیزی به نام جادوی چشمان تو [/h] 2 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ [h=6]منتظر هیچ دستی در هیچ جاى این دنیا نباش .... اشك هایت را با دست هاى خودت پاك كن ؛ كه همه رهگذرند......! [/h] 4 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ [h=6]نمیدانم چرا چشمانم, گاهی بی اختیار خیس می شوند ... ! می گویند : حساسیت فصلی است ! آری من به فصل فصل این دنیای بی تو حساسم ... ![/h] 4 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ و من که دیگر حتی لحظه هایم آفتابی نمیشود....بمن میگفتند این حساس ترین فصل زندگیست.... .فصل عاشق شدن....از من که گذشتی....از همه گذشتم....این ابرها گاهی تنهاییم را بیادت می آورند ...نگران نباش من جای تو وچشمانت همیشه خیس میمانم 2 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ [h=6]چه بدهکارم من به خودم ....به ایمانم... به روحم .... بابت تمام "دوستت دارم" هایی که نگفتم و بلعیدمشان .... تا ثابت کنم ، روشنفکرم..... تا بگویم منطقی هستم ........... و نبودم [/h] 4 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ [h=6]دلتنگ یعنی روبروی دریا ایستاده باشی و خاطره ی یک خیابان خفه ات کند .......![/h] 2 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ [h=6]هی کافه چی ! میزهایت را تک نفره کن ....نمی بینی ؟! همــــــه تنهاییـــــــــــــــم !![/h] 5 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ [h=6]خوشــبختی هایم را با عجله در ســرنوشــتم نوشته بودند ... بد خط بود ، روزگــار آنها را نتوانست بخواند ... ![/h] 2 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ [h=6] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h][h=6]کسی می آید کسی می آید کسی که در دلش با ماست در نفسش با ماست در صدایش با ماست کسی که آمدنش را نمی شود گرفت و دستبند زد و به زندان انداخت کسی که زیر درختهای کهنه ی یحیی بچه کرده است و روز به روز بزرگ میشود[/h] 3 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ [h=6]دعــــــای بــــاران چــــرا....!؟! دعــــای عشــــق بخــــوان این روزها دلـــــها تشـــنه ترند تا زمیــــن خــــــدایــــا کمی عشـــــق ببــــار ...[/h] 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده