Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ اردیبهشت، ۱۳۹۰ bpcom گفته است: من چی بپرسم !!!!همه که هر چی بود پرسیدن !!!! اگه هم پرسیدن من نخوندمش ... بگو ببینم ماشین چی دوست داری ؟ بی ام و بچه بودی بیشتر چی بازی میکردی ؟ بیشتر بازی های کامپیوتری! + فوتبال چندتا مسافرت خارجی رفتی ؟ کجا رفتی ؟ یه بار داشتم میرفتم یه .... ی نذاشت. قشنگترین شهر دنیا ؟ ونیز قشنگترین شهر ایران ؟ شوشتر بهترین استادت ؟ دکتر پاکزاد :icon_gol: بدترین استادت ؟ دکتر عظیمی! :icon_pf (34): معدل کارشناسیت ؟ 17 تمام!!! دوست داری کدوم دانشگاه دنیا ادامه تحصیل بدی ؟ سینسیناتی و ..... . . نظرت چیه محمد و داداششو طی یه کودتا برکنار کنیم ؟ یه بار من داشتم ممدو برکنار میکردم، سرکوب کردش ناکس. 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ اردیبهشت، ۱۳۹۰ Mohammad.A گفته است: خب حالا که داری جواب میدی اینام جواب بده : 1- تعریف این کلمات: زندگی: کودکی: نوجوانی: جوانی: میانسالی: پیری: جواب سوالات بالا رو میتونی تو کتاب روانشناسی رشد ژان پیاژه پیدا کنی. مرگ: دنیا: آخرت: عشق: جواب بالایی را رو هم میتونی توی کتابای آسمانی اعم از قرآن و انجیل و تورات و اوستا پیدا کنی. 2- چطور دوست داشتنت رو ابراز میکنی؟ (کسی که دوستش داری رو راحت بهش میگی دوستت دارم؟) اذیتش میکنم :icon_pf (34): 3- چطور حریمت رو با دیگران حفظ میکنی؟ یه نوار زرد میکشم دور حریمم! 4- تا چه حد به خواسته های دیگران توجه میکنی؟ نسبتا متوسط کمی رو میانی. 5- موقع ناراحتی بیشتر چیکار میکنی که آروم بشی؟ پیاده راه میرم. زنگ میزنم کاوه. 6- اگه یکی از دوستای نزدیکت یه رازی که بهش گفتی رو لو بده چیکار میکنی؟ هیچی از چشمم میوفته! 7- اون برگه های سوتی های دانشگاه رو هنوز داری؟ اگه داری دربیار و یکی از سوتی ترین سوتی هاتو بگو (ماشالا نصف برگه ها که اسم تو بود انقدر سوتی میدادی :icon_pf (34): ) هومن: کاشکی الان مرغ برلیان بود میخوردیم!!! مصطفی: پرتقال رو بشکن بخوریم! :icon_pf (34): پیام: عینکم میخواره! 8- وقتی یه شب حسابی خسته ای و میخوابی، بعد زنگ بزنن بهت چطوری جواب میدی؟ جواب میدم کامل . بعد فردا صبح اظهار بی اطلاعی میکنم. 9- واسه PES هوس هلند کلاسیکو نکردی؟ دیدی که با اینتر سوسک شدی. 10- حالا این کلماتو تعریف کن: اتاق: ابوذر، محمد، جواد، کاوه، کیوان، بیات مهربون، حمید، حمیدرضا، هومن، ممدعلی، حامد، جواد ، ممدیمینی، پیام، مصطفی، نیکانپور و ... خونه: مهیار! ایران: افسوس و دریغ. شهرسازی: بابا بیخیال! حقوق شهروندی: این بی خیال معتاد: من! صندلی داغ: داغ داغ میکردین این بود؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده