alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ من تعارفی نیستم پس نه نه نه ...... 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اونجایی که قرار باشه بگم نه میگم اینجوری نیستم که آره بگم بعدش توش گیر کنم با خودم تعارف ندارم 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ دقیقا با همینایی که ادم اینقد راحته و با رک بودنت *ناراحت نمیشن*... تو سختی ها هم راحته ...حتی وقتی هیچی هم رد و بدل نشه اما در کنارت باشن ارومی... بیشتر از همه هم دلت واسشون تنگ میشه... 6 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ همه قدرت نه گفتن دارند؟ وقتی جوون تر بودم نه اصلا نداشتم! اما الان و با گذشت زمان و کار روی خودم خیلی بهتر شده! هنوز هم نسبت به افراد غریبه قدرت نه گفتنم پایینه! 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ هنوز هم نسبت به افراد غریبه قدرت نه گفتنم پایینه! آواتار و نام کاربریت را عوض میکنی؟ 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ آواتار و نام کاربریت را عوض میکنی؟ زرنگی غریبه! نه! ولی نام کاربری خوب تو دست و بالته بدم نمیاد! 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی خوبه آدم رک باشه، اخلاقش درست باشه متاسفانه همه رک بودن، نه گفتن، و امثالهم رو که خیلی هم مودبانه باشه رو با بیادبی اشتباه می گیرن، همه که نه، خیلیا خیلی دوست دارن دیگران رو برده بیچون و چرای خودشون کنن، و دیگری، با نداشتن قدرت نه گفتن و همینجور تعارفات غیر عاقلانه! هم زندگی خود رو از دست میده هم زندگی نزدیکانش رو خراب میکنه منم زیاد قدرت نه گفتن و جدی بودن رو نداشتم، ولی جدیدن در صورت نیاز هم جدی میشم هم بداخلاق هم به خوبی نه میگم، و همیشه هم این رو میگم " در مواقعی که میدونم کارم درسته، ناراحتی طرف مقابلت بخاطر سطح درکی پایینش، مهم نیست " 5 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ قبلنا یه برنامه کودک خیلی کودکانه میزاشت just say no!! فقط بگو نه! 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ زرنگی غریبه! نه! ولی نام کاربری خوب تو دست و بالته بدم نمیاد! تو که گفتی به غریبه ها نه نمیگم !!!! پس چرا نه گفتی.... تو چه حوزه هایی دوست داری،بگو همان را پیشنهاد بدیم،آواتارت هم ملحد است و باید عوضش کنی. 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ تو که گفتی به غریبه ها نه نمیگم !!!!پس چرا نه گفتی.... تو چه حوزه هایی دوست داری،بگو همان را پیشنهاد بدیم،آواتارت هم ملحد است و باید عوضش کنی. پس پیشرفت کردم ظاهرا آواتار من ملحد است؟! :w00: به این زیبایی! میترسم نام کاربری غیرملحد پیشنهاد بدین! ممنون حاجی :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده