shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ستی هم اضافه کنید ... تقسیم بر 4 ... حالا تشکرا رو چجور برگردونیم؟ بریزیم سر محمد کچلش کنیم لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بریزیم سر محمد کچلش کنیم این دیگه کار خودته ... :ws28: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این دیگه کار خودته ... :ws28: من زورم بهش نمیرسه از قبل از عید هرچی ازش خواستم نتونستم بگیرم ازش بیاید کمک همتون:shame: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من زورم بهش نمیرسه از قبل از عید هرچی ازش خواستم نتونستم بگیرم ازشبیاید کمک همتون:shame: باشه ... منم هستم ... دوستان امضا بدید تا برم بدم به مدیر ... خودم فردا از كوه پرتش ميكنم دستت درد نکنه ... 50 امتیاز واسه ستی ... :shad: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باشه ... منم هستم ... دوستان امضا بدید تا برم بدم به مدیر ... دستت درد نکنه ... 50 امتیاز واسه ستی ... :shad: اين امضاي من لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خودم فردا از كوه پرتش ميكنم نه پسرمو از کوه پرتش نکن گناه داره فقط کچلش میکنیم بسشه لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه پسرمو از کوه پرتش نکن گناه داره فقط کچلش میکنیم بسشه :jawdrop: پسرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يعني من مادر بزرگ محمدم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینم امضای من : چقدر اين دوستداشتنهای بیدليل ... خوب است مثل همين باران بیسوال که هی میبارد که اتفاقا آرام و شمردهشمرده میبارد. * * * شی کنیم دیجه امضامونم با کلاسه لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اين امضاي من بعدی :shad: بدو امضا بدههههههههه .... تشكر تالار عكس آزاد بايد گردد لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه پسرمو از کوه پرتش نکن گناه داره فقط کچلش میکنیم بسشه کچل هست تنها راه پرت شدن از کوه میباشه ستی با نیروی مضاعف پرتش کن یکی من + یکی خودت لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اين امضاي من اینم امضای من : چقدر اين دوستداشتنهای بیدليل ... خوب است مثل همين باران بیسوال که هی میبارد که اتفاقا آرام و شمردهشمرده میبارد. * * * شی کنیم دیجه امضامونم با کلاسه جونه من امضاهارو ... دو تااااا ... نفر بعدیییییی... :shad: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :jawdrop: پسرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يعني من مادر بزرگ محمدم:icon_pf (34): آره مگه نمی دونستی مامانی دلت میاد نوهتو بندازی پائین از کوه:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره مگه نمی دونستی مامانیدلت میاد نوهتو بندازی پائین از کوه:icon_pf (34): من خودمو پرت ميكنم:w821: نوه من خسيس نبايد باشه:w821: تشكر تالار عكس آزاد بايد گردد لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دلمون خوشه نوه داريم تاپيك رها و فك و فاميلمونو كه پكوند تشكر تالار عكس رو موقع تشخيص هويت مادر بزرگش برداشت:w821: الان من خودمو بكشم يا نومو؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من خودمو پرت ميكنم:w821: نوه من خسيس نبايد باشه:w821: تشكر تالار عكس آزاد بايد گردد نه نمیخواد کسی رو پرت کنی بچم مثل عنکبوت میچسبه به کوه نمی تونی پرتش کنی:4chsmu1: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ براي برگردون تشكر مجبور شدم جل امضا كنم امضاي سوم: مرا اینگونه باور کن کمی تنها , کمی از یادها رفته.... خداهم ترک ما کرده , خدا دیگر , کجا رفته ...؟ نمیدانم , مرا آیا گناهی هست ؟ که شاید هم به جرم آن , غربیی و جدایی را , نصیب من کرده مرا اینگونه باور کن...! لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دلمون خوشه نوه داريم تاپيك رها و فك و فاميلمونو كه پكوند تشكر تالار عكس رو موقع تشخيص هويت مادر بزرگش برداشت:w821: الان من خودمو بكشم يا نومو؟ یعنی چی تاپیک رها و فک و فامیل رو پکوند؟ خیلی خونسر پرتش کن پایین ... و ما میدونیم کار تو نبوده ... همه چی هماهنگه ... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی چی تاپیک رها و فک و فامیل رو پکوند؟ خیلی خونسر پرتش کن پایین ... و ما میدونیم کار تو نبوده ... همه چی هماهنگه ... تالار زنگ تفريح رو تركوند رها و فك و فاميل هم موند زير اوار لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده