partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب ني شه 3 تا برنده داشته باشيم؟:w821: مدالمو ميفروشم باهاشون امتياز ميخرم برا مسعود و دخترك شهرسازو (كتي & يوحي):4chsmu1: گلم مسابقات بعدی هم در راه هستن ... چرا گریه می کنی؟ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گلم مسابقات بعدی هم در راه هستن ... چرا گریه می کنی؟ مسعود چرا نمياد جايزشو ببره؟:4chsmu1: از محمد بعيد نيس امتيازارو بپيچونه لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مسعود چرا نمياز جايزشو ببره؟:4chsmu1: از محمد بعيد نيس امتيازارو بپيچونه درخواست امتیاز دادم ... کمی صبر ... لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من چی دارم میبینم ؟ یعنی واقعا من برنده شدم ؟ نکنه سر کاریه ؟ این دفترچه خاطرات من کوش ؟ شه درصد دادن خوفه هااااااااا از این به بعد درصد میگم ستی جون دستت درد نکنه به من تخلب دادییییییییی نصف امتیازم واسه تو تو این دورانی که امتیازم کمیاب شده واقعا و در اخر از تمام کسانی که منو در این راه پر پیچ و خم زندگی حمایت کردن صمیمانه تشکر میکنم و دستشون رو به گرمی میفشارم :aghosh: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من چی دارم میبینم ؟ یعنی واقعا من برنده شدم ؟ نکنه سر کاریه ؟ این دفترچه خاطرات من کوش ؟ شه درصد دادن خوفه هااااااااا از این به بعد درصد میگم ستی جون دستت درد نکنه به من تخلب دادییییییییی نصف امتیازم واسه تو تو این دورانی که امتیازم کمیاب شده واقعا و در اخر از تمام کسانی که منو در این راه پر پیچ و خم زندگی حمایت کردن صمیمانه تشکر میکنم و دستشون رو به گرمی میفشارم :aghosh: مبارکه ... درصد می تونی بدی ... ولییییییییییییییییی... نیای اسم همه بچه ها رو لیست کنی ها ... نمره منفی داره ... لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مبارکه ... درصد می تونی بدی ... ولییییییییییییییییی... نیای اسم همه بچه ها رو لیست کنی ها ... نمره منفی داره ... چشم زهرا خانوم اما دوست دارم اسم همه رو بگم تازه اسم نفر بعدی رو هم میدونم . میگی نه نگا کن :persiana__hahaha: آفلين مسعود:flowerysmile: مرسی ستی خانوم . اما خیلی گمراه کردی هاااااااااا خیلی بشگیهات خوشگل بودی ، احتمالا مثل الان موفخ باشی همیشه لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ستی میشه در مورد هر کدوم یه توضیح مختصر بدی ؟ مخصوصا اون چند واحده 1-خیلی دختر خوشگلیههههههه ... 2- خیلی نازههههههههه... 3- ماجراجو هم هست... 4- خیلی شیطونه ... 5- فعالیتش تو تالار خودش خوب بوده ... 6- دانشجو رشته مهندسیه ....... هستن . 7- كتاب هاي احمد شاملو رو دوست داره ... 8- به درس های فيزيك و رياضي علاقه زیادی داشته... 9-تو دانشگاه هم چند واحد رو افتاده ... 10- با بچه ها زود صمیمی میشه ... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چشم زهرا خانوم اما دوست دارم اسم همه رو بگم تازه اسم نفر بعدی رو هم میدونم . میگی نه نگا کن :persiana__hahaha: مرسی ستی خانوم . اما خیلی گمراه کردی هاااااااااا خیلی بشگیهات خوشگل بودی ، احتمالا مثل الان موفخ باشی همیشه نه باباژون ... اسم 2 نفر رو اول می گی ... بعدش می تونی چند نفر دیگه هم بگی ... بعدی هم نمیدونی .. کی بود بالاخره:دی ستیا خفن ... در پست اول نوشتم ... لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ و در اخر از تمام کسانی که منو در این راه پر پیچ و خم زندگی حمایت کردن صمیمانه تشکر میکنم و دستشون رو به گرمی میفشارم الان شما داری دستهای مارو به گرمی میفشاری؟ مبارک باشه چون منم خیلی کمک کردم در این راه پر پیچ و خم، امتیاز نصف نصف لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الان شما داری دستهای مارو به گرمی میفشاری؟ مبارک باشه چون منم خیلی کمک کردم در این راه پر پیچ و خم، امتیاز نصف نصف مگه مسابخه زندگیه ؟ نه بخدا منظورم خانوادم بود قابلی نداره دلت میاد بگیری ؟ لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قابلی نداره دلت میاد بگیری ؟ بلی دلمان می آید بگیریم لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بلی دلمان می آید بگیریم پس نمیدیم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من چی دارم میبینم ؟ یعنی واقعا من برنده شدم ؟ نکنه سر کاریه ؟ این دفترچه خاطرات من کوش ؟ شه درصد دادن خوفه هااااااااا از این به بعد درصد میگم ستی جون دستت درد نکنه به من تخلب دادییییییییی نصف امتیازم واسه تو تو این دورانی که امتیازم کمیاب شده واقعا و در اخر از تمام کسانی که منو در این راه پر پیچ و خم زندگی حمایت کردن صمیمانه تشکر میکنم و دستشون رو به گرمی میفشارم :aghosh: به منم امتیاز بده من برات زبون گذاشتم هرچی باشه ...............:w00: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :viannen_38: گریه نکن ... مسعود نبینم رو حرف یوحی حرف بزنی ها به منم امتیاز بده من برات زبون گذاشتم هرچی باشه ...............:w00: :ws28: مسعود بیا امتیازاتو نصف کن ببینم ... دیگه نبوووووووووود؟ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم امتياز ميخوام :gnugghender: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گریه نکن ... مسعود نبینم رو حرف یوحی حرف بزنی ها :ws28: مسعود بیا امتیازاتو نصف کن ببینم ... دیگه نبوووووووووود؟ میسی پرتویی اینطولی که شدیم سه نفر من و سفید برفی و مسعود پس 50 تقسیم بر 3 میشه لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم امتياز ميخوام :gnugghender: میسی پرتویی اینطولی که شدیم سه نفر من و سفید برفی و مسعود پس 50 تقسیم بر 3 میشه:4chsmu1: ستی هم اضافه کنید ... تقسیم بر 4 ... حالا تشکرا رو چجور برگردونیم؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده