رفتن به مطلب

شما هم بهانه جو هستید؟

شقایق31

ارسال های توصیه شده

سلام:w02:

این متنی و که اینجا میخونید کاملا حقیقیه بخونید و بعد برسیم به اصل مطلب:banel_smiley_4:

یه مردی بود که فقط دنبال بهانه بود تا خانومش و طلاق بده در ازدواج اولش روز دوم شروع میکنه به بهانه گرفتن که چرا فقط یک نوع غذا درست کردیفکر نکردی من هوس فلان غذا رو کرده باشم و این بهانه ای شد که کار به طلاق کشید و همین طوز ازدواج دوم و سومش که به بهانه غذا خانومها رو طلاق داد تا رسید به ازدواج چهارم که زن زرنگی گیرش اومد و بعد از تحقیق همسر این آقا شدروز اول که این آقا اومد خونه و پرسید خانم غذا چیه؟ خانومش گفت قرمه سبزی مرد گله کرد گفت تو فکر نکردی شاید من قیمه بخوام زنش هم چون شناخت داشت درست کرده بود :ws3: مرد باز دنبال بهانه بود گفت فکر نکردی مرغ دلم بخواد زن مرغ و درست کرده و آماده رو آورد و همینجور مرد بهانه میاورد تا اینکه دید خانومش همه مدل غذا درست کرده و بهانه ای نداره برای طلاق!! گفت تو فکر نکردی اصلا شاید من پشکل گوسفند بخوام بخورم زن حتی اونم آماده کرده!!1:ws3: این بود که دیگه بهانه ای پیدا نکرد تا زن چهارم و طلاق بده:ws3:

حالا همه این داستان و خلاصه گفتم تا این سوال و بپرسم:banel_smiley_4:

شما چقدر بهانه جو هستید؟:banel_smiley_4:

برای رسیدن به خواستتون چقدر آسمون و به ریسمون میبافید؟:banel_smiley_4:

چقدر قر میزنید؟:banel_smiley_4:

کلا با ادمهای بهانه جو باید چکار کرد که روشون کم بشه؟:banel_smiley_4:

• Like 19
لینک به دیدگاه
من اصلا محل نمیدم به آدمای بهانه جو

سکوت بهترین راه حله

خب تو به سوال آخر جواب دادی:banel_smiley_4:

یعنی خودت تا الان بهانه نگرفتی وقتی کاری و دوست نداشته باشی یا حوصله نداشته باشی:banel_smiley_4::w02:

• Like 8
لینک به دیدگاه
خب تو به سوال آخر جواب دادی:banel_smiley_4:

یعنی خودت تا الان بهانه نگرفتی وقتی کاری و دوست نداشته باشی یا حوصله نداشته باشی:banel_smiley_4::w02:

خوب تو که منو میشناسی یه روزایی بیخودی دوست دارم گیر بدم اصلا هم علتشو نمیدونم

وقتی هم که حوصله نداشته باشم دوست ندارم دورو برم شلوغ باشه سعی میکنم برم تو اتاقم تا برقم کسی و نگیره :ws3:

• Like 10
لینک به دیدگاه

اهل بهانه جویی و گله نیستم .............. خیلی کم شاید 1 درصد !!!!

در جواب بهانه اطرافیان اگه از دستم بر بیاد انجام میدم وگرنه سکوت

• Like 6
لینک به دیدگاه

فکر نکنم بهانه جو باشم شایدم باشم نمیدونم:hanghead:

در جواب ادمای بهانه جو هم بی خیالم و ساکت.همون عکس العملی دارم که اگه هر رفتاری ناخوشایند ببینم:smiley (18):

• Like 7
لینک به دیدگاه

وقتی هم که حوصله نداشته باشم دوست ندارم دورو برم شلوغ باشه سعی میکنم برم تو اتاقم تا برقم کسی و نگیره :ws3:

دقيقا مثله مني:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

همچین شوهرنمونه ای!!رو باید گل بگیری بزاری توکوزه ببری تحویلش بدی به موزه:ws3:

یکم هستم ولی اونقدری که به کمکم بیاد نه اینکه مانعم بشه!دی:

• Like 6
لینک به دیدگاه
سعی میکنم که ادم ارامی باشم

بهانه جویی نشانه ناارامی نیس ..............

ادمی که دائم گیر میده و گله میکنه ..... شاید در ظاهر خیلی ارام باشه اما حرفشو میزنه و بهانشو میگیره

• Like 3
لینک به دیدگاه

یاد داستان اون پدروپسربهونه گیر وپرخاشگرافتادم

کاش کاری نکنیم که دیواردل اطرافیانمون پرباشه از سوراخ میخ های عصبانیت ونارامی ما!

• Like 3
لینک به دیدگاه

من وقتی رگ گیر دادنم بیاد انقدر گیر میدم که همه از دستم خسته بشن

البته گیر دادن همیشه بد نیست اگه به کار گیر بدی موفق میشی ولی اگه به کسی گیر بدی میشی کنه

اگرم کسی به من گیر بده منم بهش گیر میدم طوری که دیکه صداش در نیاد

• Like 2
لینک به دیدگاه
سعی میکنم که ادم ارامی باشم

بهانه جویی نشانه ناارامی نیس ..............

ادمی که دائم گیر میده و گله میکنه ..... شاید در ظاهر خیلی ارام باشه اما حرفشو میزنه و بهانشو میگیره

:ws47::ws47::ws47::ws47::ws47::ws47::ws47::ws47::ws47::ws47::ws47::ws47::ws47::ws47::ws47::ws47::ws47::ws47::ws47::ws47:

• Like 1
لینک به دیدگاه

وقتی اینجوری میشی چجوری میشی:Ghelyon:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام:w02:

این متنی و که اینجا میخونید کاملا حقیقیه بخونید و بعد برسیم به اصل مطلب:banel_smiley_4:

یه مردی بود که فقط دنبال بهانه بود تا خانومش و طلاق بده در ازدواج اولش روز دوم شروع میکنه به بهانه گرفتن که چرا فقط یک نوع غذا درست کردیفکر نکردی من هوس فلان غذا رو کرده باشم و این بهانه ای شد که کار به طلاق کشید و همین طوز ازدواج دوم و سومش که به بهانه غذا خانومها رو طلاق داد تا رسید به ازدواج چهارم که زن زرنگی گیرش اومد و بعد از تحقیق همسر این آقا شدروز اول که این آقا اومد خونه و پرسید خانم غذا چیه؟ خانومش گفت قرمه سبزی مرد گله کرد گفت تو فکر نکردی شاید من قیمه بخوام زنش هم چون شناخت داشت درست کرده بود :ws3: مرد باز دنبال بهانه بود گفت فکر نکردی مرغ دلم بخواد زن مرغ و درست کرده و آماده رو آورد و همینجور مرد بهانه میاورد تا اینکه دید خانومش همه مدل غذا درست کرده و بهانه ای نداره برای طلاق!! گفت تو فکر نکردی اصلا شاید من پشکل گوسفند بخوام بخورم زن حتی اونم آماده کرده!!1:ws3: این بود که دیگه بهانه ای پیدا نکرد تا زن چهارم و طلاق بده:ws3:

حالا همه این داستان و خلاصه گفتم تا این سوال و بپرسم:banel_smiley_4:

شما چقدر بهانه جو هستید؟:banel_smiley_4:

برای رسیدن به خواستتون چقدر آسمون و به ریسمون میبافید؟:banel_smiley_4:

چقدر قر میزنید؟:banel_smiley_4:

کلا با ادمهای بهانه جو باید چکار کرد که روشون کم بشه؟:banel_smiley_4:

من چيزي كه بابه ميلم نباشه انقد بهونه ميگيرم تو طرفم متوجه ميشه خوشم نمياد!!!:wubpink:

ولي در كل قانعم زياد بهونه گير نيستم!!:Ghelyon:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خیلی:icon_pf (34):اما الان کسی نیس تحویل بگیره:w00::ws44:

خسته شدی این همه رقصیدیا:persiana__hahaha:

منم اگه دلم نخواد کاری و انجام بدم بهونه میارم ولی زیاد نه در حد معقول:ws3:

اهل قر قر هم نیستم:ws37:

مامانم بهم میگه خیلی قرقرویی:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اصلا بهونه نميگيرم...

اگه چيزي خيلي اذيتم كنه و كاملا ناراضي باشم هم سكوت مي كنم و ميكشم كنار!

فقط تو يه مورد غرغر مي كنم...اونم وقتيه كه خيلي خيلي خسته ام و به زور ميخوان ببرنم بيرون...

انقد غر ميزنم تا طرف پشيمون شه hapydancsmil.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...