رفتن به مطلب

چي توي دنيا از همه بيشتر خوشحالتون ميكنه ؟

samaneh66

ارسال های توصیه شده

برای همیشه خودم رو از این مملکت دیپورت کنم(نگاههای تراژیک من به دنیای پیرامون:ws3:)واقعا خوشحالم!البته وقتی به سعادت میرسم که از بند تن خودم رو دیپورت شده حس کنم!(دیگه بدتر:ws3:)

• Like 4
لینک به دیدگاه

نمیدونم!!!!!!!!!!!!

چون خیلی چیزا خوشحالم میکنه , :banel_smiley_4:نمیتونم بگم کدومش بیشتر

الان این اسپم بود:banel_smiley_52:

الان این خوشحالم میکنه که نگید اسپم ممنوع:ws21:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اینکه شر هرچی آدم بی جنبه و دیکـــتاتور صفته تو این مملکت کنده بشه.

از کسانیکه جنبه کوچکترین مدیریت ها را ندارند.

• Like 7
لینک به دیدگاه

متشکرم نفرین و تیکه جالبی بود اونی که میخواست بگیره گرفت.........

امیدوارم روزی برسه همه شاد باشن و در کمال آرامش بسر ببرن حتی دشمنان

• Like 5
لینک به دیدگاه

اسی دلش از جایی پر است,الان خوشحال میشم که اسی بخنده:icon_pf (44):

گذشت چیز قشنگیه , اینو خودت بهم یاد دادی:icon_gol:

خوشحال میشم اگه:

کسی با غرورش احساسات کسی رو له نکنه

کسی از روی حسادت زندگی کسی رو خاکستر نکنه

کسی برای حفظ منافع خودش حق دیگرانو پایمال نکنه

خوشحال میشم اگه یه روزی بفهمم که تو این دنیا اضافی نبودم و یه سهم کوچیکی تو خوشبختی دیگران داشتم:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
[/color]

اسی دلش از جایی پر است,الان خوشحال میشم که اسی بخنده:icon_pf (44):

خوشحال میشم اگه:

کسی با غرورش احساسات کسی رو له نکنه

کسی از روی حسادت زندگی کسی رو خاکستر نکنه

کسی برای حفظ منافع خودش حق دیگرانو پایمال نکنه

خوشحال میشم اگه یه روزی بفهمم که تو این دنیا اضافی نبودم و یه سهم کوچیکی تو خوشبختی دیگران داشتم:icon_gol:

شما که همیشه شاد هستین،کلینتون جان. :icon_gol:

من خوشحال میشم،اگر دیگران آبروی کسی را در ملا عام نریزند حتی در صورت اشتباه.

به خودش تذکر بدهند اشتباهش را،نه اینکه اشتباهش را جلوی همه تو سرش بزنند.

و وقتی در سکوت، اون توهین به خودش را یکجوری فراموش کنه ، باز هم فرد مهاجم بیاد و بهش حمله کنه چرا وقتی جلوی همه خوارت کردم،خوار شدن خودت را برای حفظ آبرویت پاک کردی !!!!

هنوز در صبر خودم مانده ام که چطور اینهمه توهین میشنوم و سکوت میکنم،شاید زیادی بی غیرت شده ام..... :ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه

نمي خوام جوگير بشم ولي جدي مي گم دوست دارم اون بچه هاي طفلي كه كنار چهار راه ها منتظر چراغ قرمز ميمونند تا شيشه هاي ماشين مردمو پاك بكنند يه چيزي گيرشون بياد بجاي اينكه تو مدرسه باشن تا بوق سگ دارن كار مي كنند معلوم نيست گير چه ادمهايي مي افتن همشون سر و سامون بگيرند و عوضش بچه هاي مسئولين كه براشون مهم نيست اينده ديگران. دم چهار راه وايسن.

• Like 6
لینک به دیدگاه
نمي خوام جوگير بشم ولي جدي مي گم دوست دارم اون بچه هاي طفلي كه كنار چهار راه ها منتظر چراغ قرمز ميمونند تا شيشه هاي ماشين مردمو پاك بكنند يه چيزي گيرشون بياد بجاي اينكه تو مدرسه باشن تا بوق سگ دارن كار مي كنند معلوم نيست گير چه ادمهايي مي افتن همشون سر و سامون بگيرند و عوضش بچه هاي مسئولين كه براشون مهم نيست اينده ديگران. دم چهار راه وايسن.

ولی داریوش جان درهر صورت بچه بیگناه و مظلوم بچه که نباید گناه پدر مادر رو بدوش بکشه حتی اگه بچه مسولیین باشه

• Like 1
لینک به دیدگاه
ولی داریوش جان درهر صورت بچه بیگناه و مظلوم بچه که نباید گناه پدر مادر رو بدوش بکشه حتی اگه بچه مسولیین باشه

درسته شقايق جان حق با توئه ولي وقتي كسي شعار ميده و مردم ميبرنش بالا وحق و حقوق اين ملت و چپاول ميكنه و ككشم نميگزه كه چه بلايي سر اين بچه ها مياد و بچه خودش با اسكورت ميره پارتي ومامي جونش بهش مينازه .خواستم حداقل يه جوري خفه نشم چون يه نمونه بارز از اين بي عدالتي رو ديدم

• Like 1
لینک به دیدگاه
درسته شقايق جان حق با توئه ولي وقتي كسي شعار ميده و مردم ميبرنش بالا وحق و حقوق اين ملت و چپاول ميكنه و ككشم نميگزه كه چه بلايي سر اين بچه ها مياد و بچه خودش با اسكورت ميره پارتي ومامي جونش بهش مينازه .خواستم حداقل يه جوري خفه نشم چون يه نمونه بارز از اين بي عدالتي رو ديدم

بگو سبک بشی:ws3::w71:

• Like 1
لینک به دیدگاه

:a030:داري سياسي مشي داريوش جان:icon_gol::ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...