m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ تا حرف حق چی باشه کی بگهما راحتیم کلن:hapydancsmil: حرف حق، حقه.. دیگه چی و کی نداره ک بله.. اگه راحت نبودین ک اینقدر پولدار نمیشدید 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ جهت شناختن میزان خساست ر ج به مورد اثبات شده صفحه قبل در باب تعداد تشکر زده شده توسط مشهدی ها دیگه واضح تر از پدیده ؟ بگم؟ فردوسی کبیر کجایی بود؟ نادررررررررررررررر بزرگ. ک انصافا اگ نبود ما الان همون پدران افغانی داشتیم :icon_pf (34): کجایی بود؟ ببین اونقدر زیادن ک نمیشه بگم در جواب شناخت میزان خساست، رجوعتون میدم ب همون جواب خودم در صفحه قبلی خب این مثالایی ک گفتید واسه افرادیه ک الان زنده نیستن.. زمان حالو درنظر بگیرید.. شما از خوبیای خودتون بگو 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ بنظرم همون بستنی واسه توضیحِ خساست کافیه :| آره والا.. من نمیدونم چرا این دوستان مشهدی تلاش میکنن ک بگن خسیس نیستن 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ حرف حق، حقه.. دیگه چی و کی نداره کبله.. اگه راحت نبودین ک اینقدر پولدار نمیشدید چرا داره چون هرکسی فک میکنه خودش حقه نه خب ما چون چشم طمع به مال دنیا ندوختیم راحتیم 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ خداییش اگه یه مشهدی بخواد میزبانی بکنه، بله سعادتیه واسه خودش.. ولی ما ک ندیدیم.. هنوز از این سعادتا نصیبمون نشده.. تاریخ هم نشون داده ک نخواهد شد پس بهتره حتما بیای مشهد و میزبانی یه مشهدی رو ببنی اونوقت مطمئنم خودت میای اینجا و از این دوتن مشهدی عزیز(خودمو اقا سجاد)پوزش میطلبی 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ نه خب ما چون چشم طمع به مال دنیا ندوختیم راحتیم چشم طمع؟؟؟؟؟؟!!!!!.. خوبه خودتون گفتید خونتومه هستیناااااا.. خونتومه هم ک همون خون طمعه.. خب دیگه.. از هر راهی برید.. پایین برید..بالا بیاین.. در اینجا و از این تریبون! ثابت شد خسیس هستید.. البته اشکالی نداره هااااا.. بالاخره هر کسی 1 عیبی داره دیگه 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ چشم طمع؟؟؟؟؟؟!!!!!.. خوبه خودتون گفتید خونتومه هستیناااااا.. خونتومه هم ک همون خون طمعه.. خب دیگه.. از هر راهی برید.. پایین برید..بالا بیاین.. در اینجا و از این تریبون! ثابت شد خسیس هستید.. البته اشکالی نداره هااااا.. بالاخره هر کسی 1 عیبی داره دیگه اون واسه همه صدق نمیکنه عزیزم خب شما دوس داری اینجوری فک کن اصن عیبی نداره ما به بزرگواری خودمون میبخشیمت 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ پس بهتره حتما بیای مشهد و میزبانی یه مشهدی رو ببنی اونوقت مطمئنم خودت میای اینجا و از این دوتن مشهدی عزیز(خودمو اقا سجاد)پوزش میطلبی من سالی 1 بارو حتما مشهد میام.. ولی خب.. میزبانی رو .. هرچی فکر میکنم اصلا تو کتم نمیره بتونم میزبانی مشهدیارو ببینم.. 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اون واسه همه صدق نمیکنه عزیزمخب شما دوس داری اینجوری فک کن اصن عیبی نداره ما به بزرگواری خودمون میبخشیمت درسته.. درباره همه صدق نمیکنه.. ولی حتما 1 چیزی بوده ک اینو گفتید دیگه.. تا نباشد چبزکی مردم نگویند چیزها..بعله فکر نمیکنم.. دارم میبینم.. حی و حاضر جلوی چشمای همه است.. در بزرگواری شما ک شکی نیست عزیز 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ آره والا.. من نمیدونم چرا این دوستان مشهدی تلاش میکنن ک بگن خسیس نیستن خب اینا اگر واقعا خسیس نبودن،انقدر سعی نداشتن به ما ثابت کنن چیزی که ثابت شده ــست که 20 صفحه اسپم نمیخواد :| :d 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ من سالی 1 بارو حتما مشهد میام.. ولی خب.. میزبانی رو .. هرچی فکر میکنم اصلا تو کتم نمیره بتونم میزبانی مشهدیارو ببینم.. اینو بهت حق میدم والبته یه چیزی رو دور از شوخی بگم که اصولا کسایی که میان مشهد بیشتر برای حرم امام رضام میان و تمام قسمتای شهر رو نمیرن که با فرهنگ اکثریت اشنا بشن و فقط با مغازه دار های مناطق خاصی برخورد دارن و رفتار اون ها رو به حساب بقیه مشهدیا متاسفانه مینویسن 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ درسته.. درباره همه صدق نمیکنه.. ولی حتما 1 چیزی بوده ک اینو گفتید دیگه.. تا نباشد چبزکی مردم نگویند چیزها..بعله فکر نمیکنم.. دارم میبینم.. حی و حاضر جلوی چشمای همه است.. در بزرگواری شما ک شکی نیست عزیز عزیزم اینو ارجاع نده چون از توش واسه همه ادمای شهرها یه چیزی درمیاداااا مرسی خانوم لطف داری 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ خب اینا اگر واقعا خسیس نبودن،انقدر سعی نداشتن به ما ثابت کننچیزی که ثابت شده ــست که 20 صفحه اسپم نمیخواد :| :d حناااااااااااااااا حنا حنا نذار بگما نذار 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اینو بهت حق میدم والبته یه چیزی رو دور از شوخی بگم که اصولا کسایی که میان مشهد بیشتر برای حرم امام رضام میان و تمام قسمتای شهر رو نمیرن که با فرهنگ اکثریت اشنا بشن و فقط با مغازه دار های مناطق خاصی برخورد دارن و رفتار اون ها رو به حساب بقیه مشهدیا متاسفانه مینویسن اوهوم.. راست میگی.. منکه دو سه سالی میشه جز برای زیارت جایی نمیرم.. نه مراکز تفریحی.. نه مرکز خریداش.. هیچی.. فقط حرم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ حناااااااااااااااا حنا حنانذار بگما نذار : )) یعنی ببین من یه پُست دادما به کجا کشوندین بحثُ : )) مرضیه و ساغر برا به هم ریختنِ یه دنیا کافیَن :)) 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ عزیزم اینو ارجاع نده چون از توش واسه همه ادمای شهرها یه چیزی درمیاداااامرسی خانوم لطف داری آره خو.. واسه مردمان هر شهری میشه 1 چیزی درآورد ک میتونه درباره اکثریتشون صدق بکنه یا نکنه :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اوهوم.. راست میگی.. منکه دو سه سالی میشه جز برای زیارت جایی نمیرم.. نه مراکز تفریحی.. نه مرکز خریداش.. هیچی.. فقط حرم :hapydancsmil: خب ایندفه که اومدی ادرس چند جای توپ رو بهت میدم بری اونوقت نظرت عوض میشه 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ : ))یعنی ببین من یه پُست دادما به کجا کشوندین بحثُ : )) مرضیه و ساغر برا به هم ریختنِ یه دنیا کافیَن :)) منظورت از مرضیه منم؟ 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ خب ایندفه که اومدی ادرس چند جای توپ رو بهت میدم بری اونوقت نظرت عوض میشه باوشـــــــــــه.. ب حرفت اعتماد میکنم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ منظورت از مرضیه منم؟ تو مرضیه نیس اسمت؟ :d 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده