S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ مشهدیا بیشترشون خیلی خسیسن :| منظور؟ شما مشهدی هستی؟ گاهی مغایرت از تعاریف باعث ایجاد تصورات اشتباه می شه لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ منظور؟ شما مشهدی هستی؟ گاهی مغایرت از تعاریف باعث ایجاد تصورات اشتباه می شه درباره شخصِ خاصی نبود اما حالا که گفتید، یاد، همون موقع افتادم که تو نمایشگاه،حداقل پا نشدی یه بستنی بخری این اصل رو رد کنی :| 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ درباره شخصِ خاصی نبود اما حالا که گفتید، یاد، همون موقع افتادم که تو نمایشگاه،حداقل پا نشدی یه بستنی بخری این اصل رو رد کنی :| مشهدی ها فقط یکم ب قول خودشون "خونتومه" ان حالا نمی دونم املاش درس نوشتم یا نه مگه قرار بود بستنی بخرم؟ من ک چیزی یادم نیست. همیشه این چیزا پای محمد ه. همه می دونن بعد اینکه من اون موقع هدف داشتم میخاستم با بستن راه های ورودی شکم راههای ورودی روح رو احیا کنم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ مشهدی ها فقط یکم ب قول خودشون "خونتومه" ان حالا نمی دونم املاش درس نوشتم یا نه مگه قرار بود بستنی بخرم؟ من ک چیزی یادم نیست. همیشه این چیزا پای محمد ه. همه می دونن بعد اینکه من اون موقع هدف داشتم میخاستم با بستن راه های ورودی شکم راههای ورودی روح رو احیا کنم مشهدیا تو آدرس دادن هم معروفن دیگه ( مودونوم اما نوموگوم ) :| معنی این کلمه ای که گفتی رو نفهمیدم یعنی چی با لهجه مشهدی بود؟ توجیه خوبی نبود که :| 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ مشهدیا تو آدرس دادن هم معروفن دیگه ( مودونوم اما نوموگوم ) :|معنی این کلمه ای که گفتی رو نفهمیدم یعنی چی با لهجه مشهدی بود؟ توجیه خوبی نبود که :| خونتومه یعنی حریص توجیه نبود ک. دلیل بود حداقل ی صغری کبری داشت. در جواب فقط می گی توجیه خوبی نبود/ 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ عه چه خوباینجا هس چرا من تاحالا این جا رو نکشفیده بودم؟ لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ خونتومه یعنی حریص اینو خیلی خوب اومدین :ws28: 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ مشهدیا تو آدرس دادن هم معروفن دیگه ( مودونوم اما نوموگوم ) :|معنی این کلمه ای که گفتی رو نفهمیدم یعنی چی با لهجه مشهدی بود؟ توجیه خوبی نبود که :| واست دارم حنایی حالا ما خسیس شدیم؟ 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ مشهدی ها فقط یکم ب قول خودشون "خونتومه" ان حالا نمی دونم املاش درس نوشتم یا نه با اجازه تون بگم خونتومه ک نوشتید همون "خون طمع" هست ک ب قول خودتون همون معنی حریص رو میده.. حالا 1 سوال فنی: وجدانا فقط یکم خونطومه ان؟ فقط یکم؟ 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ اینو خیلی خوب اومدین:ws28: با اجازه تون بگم خونتومه ک نوشتید همون "خون طمع" هست ک ب قول خودتون همون معنی حریص رو میده.. حالا 1 سوال فنی: وجدانا فقط یکم خونطومه ان؟ فقط یکم؟ خون طمع رو از کجا اوردی برا ریشه کلمات تئوری زیاده. مثلا خیلی ها میگن door از در ما گرفته شده. ولی خوب. جایی مدرکی بر اثباتش نیست بله. همش یکم. البته این رو هم بگم بیشتر اصطلاحات مربوطه ب تربت حیدره است تا مشهد. اما در مشهد هم رواج پیدا کرده. کلاس گسترش دامنه لغات مشهدی اصطلاح بعدی رو یکی بیاد 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ خون طمع رو از کجا اوردی برا ریشه کلمات تئوری زیاده. مثلا خیلی ها میگن door از در ما گرفته شده. ولی خوب. جایی مدرکی بر اثباتش نیست بله. همش یکم. البته این رو هم بگم بیشتر اصطلاحات مربوطه ب تربت حیدره است تا مشهد. اما در مشهد هم رواج پیدا کرده. خیلی واضح و مبرهنه ک خونتومه همون خون طمعه.. حرفی نباشه لدفن :vahidrk: حرفاتون منو یاد خودم میندازه.. آخه منم ادعا کردم حاتم طایی از اصفهانیای عربستان بوده.. البته دلیل هم دارما.. ولی خب نرفتم ب ثبت ملی برسونمش یکم؟.. نه..یکم؟ .. وجدانتون آدمو نابود میکنه :ws28: 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ بله. همش یکم. منم به عنوان یک مشهدی موافقم که فقط یکم...البیته شایدم اصن هیچی حرفاتون منو یاد خودم میندازه.. آخه منم ادعا کردم حاتم طایی از اصفهانیای عربستان بوده.. البته دلیل هم دارما.. ولی خب نرفتم ب ثبت ملی برسونمش یکم؟.. نه..یکم؟ .. وجدانتون آدمو نابود میکنه :ws28: باور کن فقط یکم شایدم هیچی نه بابا نابود نمیکنه نترس 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ واست دارم حناییحالا ما خسیس شدیم؟ تو که سر دسته ای :| 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ تو که سر دسته ای :| اره بابا خبر نداری بین خودمون بمونه به کسی نگی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ اره بابا خبر نداریبین خودمون بمونه به کسی نگی دیگه عجیبه تا حالا نفهمیدن :| 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ دیگه عجیبه تا حالا نفهمیدن :| تو نگی کسی به من شک نمیکنه بگوووووووووو چشم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ تو نگی کسی به من شک نمیکنهبگوووووووووو چشم کسی بهش شک نکنه :| 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ کسی بهش شک نکنه :| اوهوم کسی به من شک نکنه:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ خونتومه یعنی حریص توجیه نبود ک. دلیل بود حداقل ی صغری کبری داشت. در جواب فقط می گی توجیه خوبی نبود/ صغری کبری که بستنی نمیشد :| 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ منم به عنوان یک مشهدی موافقم که فقط یکم...البیته شایدم اصن هیچی باور کن فقط یکم شایدم هیچی نه بابا نابود نمیکنه نترس بالاخره مطلق ک نداره. حاشیه اطمینان ه خیلی واضح و مبرهنه ک خونتومه همون خون طمعه.. حرفی نباشه لدفن :vahidrk: حرفاتون منو یاد خودم میندازه.. آخه منم ادعا کردم حاتم طایی از اصفهانیای عربستان بوده.. البته دلیل هم دارما.. ولی خب نرفتم ب ثبت ملی برسونمش یکم؟.. نه..یکم؟ .. وجدانتون آدمو نابود میکنه :ws28: از این شکلک تو شرح مفصل بخوان 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده