RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به داداش علی گل و گلاب...... 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به داداش علی گل و گلاب...... سلام داش رضا خوبی داداشی ؟ خوش میگذره ؟ چه خبر ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ خبيث مال يه دقيقه اته محمدحسين جریان این خبیث چیه ؟ 2 لینک به دیدگاه
piton 429 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ سلام ب چه ها حالتون خوبه اِ چوکار موکونین اما رضا حالشون خوبه اِ سلام مویوم برسونینش لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ دقت کردم، نفهمیدم! من که نگفتم بده، ولی من نمیتونم کتاب بخونم اصلا! جدی میگما! شما چطوری میتونید یه جا بشینید فقط بخونید! وقتی هم میخونم همش صفحه های بعدشو نیگا میکنم، اول برا اینکه ببینم چقد مونده تموم بشه، دوم اینکه ببینم بعدش چی گفته یارو! حوصلم نمیگیره! حتما ته ته كتاب خوندنت حسني و دوستان و ايناها بوده كه 6صفحه اسنصفيشم نقاشيه،آره؟:ws28: از دست تو نقاشی که خوبه، بعضی وقتا انقد حرصم میگیره، یارو حاشه ها و فاصله بین خطا رو زیاد میکنه تا جزوش یا کتابش تعداد صفش زیاد بشه، درسته مطلب همون قدره ولی خب اثر روانیشو میذاره دیگه! البته من از همین کار بری بستن گزارشامون استفاده میکنم، مخصوصا استادایی که به قطر گزارش نمره میدن! اي خبيــــــــــــث:w00: سلام روزت بخير جريان از اين قراره 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بر همشهری های گلممممممممممم شما ها نمی خواین یه قرار بزارین هم دیگه رو ببینین 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28: به چی میخندی ؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام راس ميگي :ws28: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ خبيث مال يه دقيقه اته محمدحسين ما میایم اینجا پیشتون، یه سر میزنیم، آخرش هم خبیث میشیم! باشه... جریان این خبیث چیه ؟ بد آموزی داره! سلام روزت بخير جريان از اين قراره من تکذیب میکنم همشو! سلام بر همشهری های گلمممممممممممشما ها نمی خواین یه قرار بزارین هم دیگه رو ببینین قرار بذارین خوبه دیگه! تا 10 مرداد باشه بهتره! بعدش، نذاشتین هم مهم نیست! :4chsmu1::4chsmu1: لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ اینجاااااااااااااااااااااا چه خبره دقیقا؟ 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ قرار بذارین خوبه دیگه! تا 10 مرداد باشه بهتره! بعدش، نذاشتین هم مهم نیست! :4chsmu1::4chsmu1: محمدحسين:w00::w00: داري مياي مشهد سوغاتيمون يادت نره ها:w00::w00: نگي نگفتي:w00::w00: 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ اینجاااااااااااااااااااااا چه خبره دقیقا؟ نيــــــــدونم سلام عزيزم:w36:،شبتون بخير 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ محمدحسين:w00::w00: داري مياي مشهد سوغاتيمون يادت نره ها:w00::w00: نگي نگفتي:w00::w00: شما که ساکن اونجایید!! سوغاتی چی بهتون بدم؟! اصلا سوغاتی مشهد چیه؟! 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ شما که ساکن اونجایید!! سوغاتی چی بهتون بدم؟! اصلا سوغاتی مشهد چیه؟! وايسا وايسا:w00: از شهرتون برام سوغات بيار:w00: دود و دم نميخوامااااااااااا:w00: يه چيز خوشكل بيار لطفا:w00: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ وايسا وايسا:w00: از شهرتون برام سوغات بيار:w00: دود و دم نميخوامااااااااااا:w00: يه چيز خوشكل بيار لطفا:w00: الان باید برم! فردا که اومدم، بهت میگم که چی میارم برات! تا فردا صبر کن! من میرم!! شب همگی بخیر... :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ الان باید برم!فردا که اومدم، بهت میگم که چی میارم برات! تا فردا صبر کن! من میرم!! شب همگی بخیر... :icon_pf (44): باشه شبت بخيرررررر:icon_pf (44): مشهد خوش بگذره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده