شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ هی اینجا مشهدی با حال پیدا میشه؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ ..... سلامممم سلامممممم هی اینجا مشهدی با حال پیدا میشه؟ شما اصا بكو مشهدي غير باحال بيدا ميشه ؟! 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ سلامممم سلامممممم علیکککککککککککککک سلااااااااااااااااام :wubpink: 1 نقل قول لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ علیکککککککککککککک سلااااااااااااااااام :wubpink: شلا اينجا اينقدر خلوته ؟! شلا هيشكي نيست؟! نقل قول لینک به دیدگاه
یاسـمن 154 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ سلام رفقا خوبین؟؟ من مشهدیم مشخصـــــــــــــــــــــــــــــــــــه؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ سلام رفقاخوبین؟؟ من مشهدیم مشخصـــــــــــــــــــــــــــــــــــه؟ سلاممممممم ما خوبيم تو خوبي عسيسم؟ خيلي خوش امدي نه ... شلا بايد مشخــــــــــص باشه؟! 1 نقل قول لینک به دیدگاه
یاسـمن 154 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ سلامممممممما خوبيم تو خوبي عسيسم؟ خيلي خوش امدي نه ... شلا بايد مشخــــــــــص باشه؟! :hi: خوفــــــــــــــــــــــم :w73: خومشهدیا خوجل و بانمکن دیگه چطور مشخص نیست:icon_pf (34): 3 نقل قول لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ :hi:خوفــــــــــــــــــــــم :w73: خومشهدیا خوجل و بانمکن دیگه چطور مشخص نیست:icon_pf (34): اهان از اون لحاظ اون كه صد البته 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااااام بر همشهریان عزیزززززززززززز 3 نقل قول لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااااام بر همشهریان عزیزززززززززززز سلامممم بر جناب مهندس ... خوبي شوما؟! 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ سلام سارا خانم مرسی شما چطورید ؟ خوبید ؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ سلام سارا خانم مرسی شما چطورید ؟ خوبید ؟ سلاممم ممنون ... ما نيز خوبيم 1 نقل قول لینک به دیدگاه
یاسـمن 154 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ سلام گرم خدمت مشهدی های عزیز تا دو ساعت دیگه سال نو شروع میشه سال خوبی رو براتون آرزو می کنم 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ سلاااااااااااام مرسی شما هم ایشالا سال خوبی داشته باشی 2 نقل قول لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ تبريك ويژه خدمت همشهري هاي گل عيدتون مبارك .... اميدوارم ساله خوبي داشته باشين 2 نقل قول لینک به دیدگاه
یاسـمن 154 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ :w42: سال نو شد عیدتون مبارک 1 نقل قول لینک به دیدگاه
*کوچولو* 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لهجه جون من بیخیال این لهجه شو 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه چطوریه ! 1 نقل قول لینک به دیدگاه
*کوچولو* 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لهجه از یک کشور دیگه وارد شده ما مانیس 1 نقل قول لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من مشهدی نیستم ولی مشهدی ها را دوست دارم 3 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .