sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ من حاضر بودم . اگه موسیقی بلد بودم حتما این کارو می کردم آخه تو ایران که نمی شه 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ من حاضر بودم .اگه موسیقی بلد بودم حتما این کارو می کردم آخه تو ایران که نمی شه چرا نمیشه؟ اتفاقا جدیدا داره زیاد هم میشه... 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ چرا فک میکنی اجرای وسیقی توی فضای شهری از ارزش کارت میاره پائین؟ خب البت بستگی به شرایطش داره مثلا خیلی از کنسرتهای بزرگ آمریکا و یا اروپا تو فضای آزاد برگزار میشه ولی کاملا شرایط رو براشون فراهم میکنن ولی اینکه من بیام کوشه خیابون بنوازم و 50 نفر هم دورم حلقه بزنن... خب اینجوری خوشم نمیاد. 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ خب البت بستگی به شرایطش داره مثلا خیلی از کنسرتهای بزرگ آمریکا و یا اروپا تو فضای آزاد برگزار میشه ولی کاملا شرایط رو براشون فراهم میکنن ولی اینکه من بیام کوشه خیابون بنوازم و 50 نفر هم دورم حلقه بزنن... خب اینجوری خوشم نمیاد. یه بار امتحان کن... باور کن خیلی لذت بخشه! من خودم میشم از طرفدارای پروپاقرصت! 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ یه بار امتحان کن...باور کن خیلی لذت بخشه! من خودم میشم از طرفدارای پروپاقرصت! باشه پس یا علی بگو سر پیانو رو بگیریم ببریم تو خیابون... :4chsmu1: 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ باشه پس یا علی بگو سر پیانو رو بگیریم ببریم تو خیابون... :4chsmu1: حالا که فکر میکنم، بمونی تو خونه بهتره! :icon_pf (34): مرد حسابی یه ساعته داری ناز میکنی نمیای بیرون ساز بزنی، حالا میگی پیانوئه؟ :w645: 10 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ حالا که فکر میکنم، بمونی تو خونه بهتره! :icon_pf (34):مرد حسابی یه ساعته داری ناز میکنی نمیای بیرون ساز بزنی، حالا میگی پیانوئه؟ :w645: خب مرد حسابی یه نگا به اسم کاربریم بنداز معلومه دیگه. 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ خب مرد حسابی یه نگا به اسم کاربریم بنداز معلومه دیگه. من همیشه فکر میکردم به عشق اون یارو، تو فیلم پیانیست این اسم رو انتخاب کردی. 4 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ منم دوس داشتم تو پارک گیتار الکتریک میزدم بقیه لذت میبردن 9 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان توی اروپا نمایش هنر عمومی کاری پر طرفداره که هیچ وقت ارزش اجتماعی کسی رو پائین نمیاره بلکه بالا هم میبره. انتقال سرزندگی و شادابی به مردم، برای اون ها با ارزشه. پول دادناشون هم به خاطر کاریه که انجام میدن. مثلا اونجا اگه یه دانشجو برای خریدن یه کتابی پول کم داشته باشه، گیتارشو ور میداره یره میدون دل کمپو چند ساعت مینوازه، بعد با پولایی رو که ملت دادن میره کتابشو میخره! این اصلا گدائی نیست! من برای کسایی که هنر خودشونو توی فضای شهری نشون می دن، ارزش زیادی قائلم. چه کسایی که حال میکنن این کار رو کنند چه کسایی که به خاطر پول این کار رو می کنن. معلومه که روشنفکر هستی 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ همه کسایی که گفتن حاضرن هنرشونو نمایش بدن..اگه پاش بیفته واقعا اینکارو میکنن؟:w127: فرهنگما فرهنگ معذب بودنه......مردم میرن پارک چادر میزنن که با خیال راحت دورزن و بچشون بشینن. نمیخوام آیه یاس بشم....خیلی خوبه این اتفاق بیفته..به امید روزی که بدون معذب بودن تو ی شهرمون قدم بزنیم. 13 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ من ب شدت حاضرم تو خونم وقتی میخوام ی چیزی بکشم یا خط تمرین کنم میرم جلو چشم اهل منزل بساط پهن میکنم از هنرم مفیوض بشن 7 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ پارك جمشيده يك ميدان مانند داره كه يك آمفي تآتر سر باز هست تقريبا از دوراني كه خودم را شناختم هر بار كه در اين ميدان قرار مي گرفتم بر روي سن مي رفتم و چشم هايم را مي بستم و روزي را مي ديدم كه با تني چند از دوستانم اينجا برنامه دارم نوعي نمايش رقص ايراني موسيقي و آواز و رقص مثلا خسرو و شيرين لذت بخش ترين كار هست براي من شايد باور نكيند ولي يكي از به ياد ماندني ترين لحظات عمرم زماني است كه در جمعي بيگانه به نواي ساز ويولون يك استاد رقصيدم و رقصيدم و رقصيدم و دست آخر همگان سر پا ايستادند و تشويقم كردند و بانويي مسن پيشانيم را بوسيد و گفت حقي كه به رقص اعتبار مي بخشي من عاشق شعر موسيقي و رقصم و دوست دارم اين عشق را با همگان شريك شوم تا همه چون من لذت ببرند اما حيف كه اينجا حكومت اسلامي است 13 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون محمد مهدی جان از تاپیک قشنگت هنر شخصی نیست ، هنری که برای مردم نباشد و شنونده و مخاطب نداشته باشد ، نمیتواند رشد و تعالی پیدا کند ، افراد بسیاری هستند که به نوعی هنرمند محسوب میشن ، از شاعر و نقاش و موزیسین گرفته تا بازیگر و کمدین و غیره منتها یا هنرشون در حد بالایی نیست که وارد بازار کار بشوند و یا در زمینه های دیگری مشغولند و هنرشون براشون جنبه تفننی داره ، فضاهای بازی در اکثر شهرهای کوچک و بزرگ اروپایی وجود دارند که اختصاص دارند برای به نمایش گذاشتن اینگونه فعالیت ها بخصوص در روزهای تعطیل و جشنها اینگونه نمایشگاهها که معمولا همراه با فستیوال های دیگری مثل آشپزی ، صنایع دستی ، رقص های محلی و ... برگزار می شود. 13 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ اين تصوير مرا بهياد يكي از كنسرت هاي سيما بينا در يكي از شهر هاي المان مي اندازد در همچين فضايي با همچين دكوري 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ دریغ از اینهمه عمر که یک نگاه به زیر پای خویش نیانداختم..... من هیچ هنری برای عرضه به سایرین ندارم. 8 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ نه! چون پس فردا میگن دیدی دختر فلانی تو خیابون چی کار می کرد؟! نقاش باشی میگن رنگ کاره! نمایش اجرا کنی میگن چقدر جلف! موسیقی کار کنی میگن مطرب! خلاصه تو ایران فعلی خیر اما اگه روزی رفتم خارج از ایران یا مردم کشورم جنبه شون رفت بالا شاید! 7 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ دریغ از اینهمه عمر که یک نگاه به زیر پای خویش نیانداختم..... من هیچ هنری برای عرضه به سایرین ندارم. طنازي از هنر هاي پر مخاطب هست تو هم كه در اين زمينه بسيار حضور ذهن داري 6 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ بله ، اگه بدونم که هنرم می تونی تغییر مثبتی در مردم ایجاد کنه ، حاضرم و تلاش زیادی هم می کنم ! زیبایی هنر به اینه که در اجتماع خودشو نشون بده و در درون مردم باشه ! من خط خوبی دارم ، می تونم جمله های زیبا بنویسم . 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ طنازي از هنر هاي پر مخاطب هستتو هم كه در اين زمينه بسيار حضور ذهن داري به زمین خوردن دلقک ، یا در آوردن شکلک ، واسه اینه که تو بخندی ، مثله رسم شاه و تلخک مثله رسم شاه و تلخک......... واسه نونه واسه نونه،که به کارش تو بخندی،که اگه اینو بدونی،تو به دلقک نمیخندی،تو به دلقک نمیخندی....... 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده