İŞİL 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به گزارش مشرق به نقل از جهان، چند روز پیش اهالی یک منطقه با اطلاع دادن به کلانتری محل از 2 بیماری خبر دادند که کنار اتوبان خلیج فارس بعد از پل شهید کاظمی و در زمین های کشاورزی آن حوالی رها شده اند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پی گیری ها از افراد حاضر در محل ، مشخص کرد که یک دستگاه آمبولانس مزدا خاکی رنگ با سه نفر سرنشین، 2 بیمار را با وضعیت کاملا نامناسب در کنار جاده رها کرده اند. این 2 بیمار که یکی از آنها دارای شکستگی پا و عفونت و دیگری دارای سوختگی بوده اند، در بیمارستان بستری بودند که به علت نداشتن پول کافی برای ادامه درمان به این مکان منتقل شده اند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در حال حاضر این بیماران با هماهنگی کلانتری محل به بیمارستان فیروز آبادی شهر ری منتقل شده اند. 15 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدای من :icon_pf (34): انسانیت داره به کجا میره ؟ لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این مطلب جالب و تفریحیه؟ :w00: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ امروز صبح تلويزيون نشونشون داد ميگفتن اول تو بيمارستان امام خميني بستري بودن ولي بيمارستان امام خميني تكذيب كرده بيمارستان فيروز كوهي هم مرخصشون كرده يكيشون الان خونشونه اون يكي هم تحويل بهزيستي دادن لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بعد هی برن اینور اونور مفت و مجانی بیمارستان و مدرسه و خونه و ... بسازن بگن وظیفه انسانی و شرعی ملت ماست به مستضعفان کمک کنه..بعد بهشون که اعتراض میکنی بهت میگن وطن فروش لینک به دیدگاه
İŞİL 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این مطلب جالب و تفریحیه؟ :w00: سلام برای اینکه مطلب جالب بود واسه همین گذاشتم. خودم هم خیلی ناراحت شدم. لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خاک بر سر مسئولان نالایق و بی کفایت ما.... لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا كه نه!!!:persiana__hahaha: مملكته ديگه!!:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده