Neutron 60966 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگر یه روز از خواب بیدار شی ببینی ، زندگی ات یه فیلم بوده، اسم فیلم رو چی میذاشتی؟ اگر خواستی بگو چرا ... 51 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اسم فیلمم این بود: بدون عـــمامه ام هرگز...... البته این عمامه الزاما یک جسم پارچه ای پیچ در پیچ در راسم نیست،بلکه چیزی است که به من جرات میده،با یکسری چیزها ور برم. 29 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اسی دمت گرم! من اسم فیلم زندگی ام رو میذاشتم سینوس. به خاطر بالا و پائین شدن های بسیار که خودم هم بعضی هاش رو نفهمیدم چرا! 20 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درباره الي...!!! منم غرق شدم... 23 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پری دریایی همین الانم خودش فیلمیه واسه خودش 22 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اسم فیلمم این بود: بدون عـــمامه ام هرگز...... البته این عمامه الزاما یک جسم پارچه ای پیچ در پیچ در راسم نیست،بلکه چیزی است که به من جرات میده،با یکسری چیزها ور برم. نه. اسم فیلمت رو میذاشتی: مردی با عمامه ی کتانی 13 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جاده بی بازگشت............. حالا شاید بعدا اسمشو عوض کنم. 13 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ جدایی علی از سحر تابلو هست دیگه-چی رو توضیح بدم.. 22 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ واقعیت... پ.ن:واسه اینکه بازی نبوده...هرچی بود خودم بودم...نقش بازی نکردم 19 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده