vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ اوشاخلار شرمندهمن گره گدم فعلا خداحافظ گئجز خیر مواظب اولون اوزوزدن بای بای:hapydancsmil: چوخ خوش گلدین گئجن خیر اولسون شیرین یوخولار گورسن 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ یاشا حامد داداش حامد هم دونن گئجه هم بو گئجه خدافیظ لشممیش گده قالیسن سورا حسابینا یتیشریخ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ اووووووووف نزمان آلدین خبر ور گلیم آپاریم بیدن نطریز عوض اولسا سالساز اورمیه منده خبر وریین چوخدانان اسپم الممیشدیم منده خوش گشده گه گدخ دا یاشا حامد داداش نوکرم حامد هم دونن گئجه هم بو گئجه خدافیظ لشممیش گده قالیسن سورا حسابینا یتیشریخ گتمدیم کههه آما گتسم پیشاپیش خدافظظظظ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ گه گدخ دا گتمدیم کههه آما گتسم پیشاپیش خدافظظظظ اولسایده گلیدیم من گدیرم.. وحید و حامد گئجیییز خیر اولسون....خدافس 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ اولسایده گلیدیممن گدیرم.. وحید و حامد گئجیییز خیر اولسون....خدافس خدافظظظظ 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ خوش گتدین گئجن خیر اولسون شیرین یاتیب شیرین یوخو گورسن دویاناجان لواشک ییسن 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ سلامممممم آی بالا بو میتینگ نولیدی پس؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ نمنه میتینگه؟هاسه میتینگ؟ میه میتینگ واریده اصلا؟ کفین؟ 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ نمنه میتینگه؟هاسه میتینگ؟میه میتینگ واریده اصلا؟ کفین؟ الهه یاخچیسان قیز؟ پس دونن دانیشدیخلاریمیز نجور اولدی؟ سفیهلمیشدوخ؟ ساغول سنین کفین؟ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ الهه یاخچیسان قیز؟پس دونن دانیشدیخلاریمیز نجور اولدی؟ سفیهلمیشدوخ؟ ساغول سنین کفین؟ یوخ والا اصلا یاخد دورممم صبح دنن بوردا سفهلیرمممم 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ یوخ والا اصلا یاخد دورممم صبح دنن بوردا سفهلیرمممم نیه آخی؟ 4 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ ایلك باهاریم گئچسه ده بیر سون باهاریم وار منیم گؤركی عیرفان عطریلی خوش روزگاریم وار منیم هر ضمیری پاك اولان دوزگون محبت آختاریر صاف اوره ك,نازلی ملك,ایستكلی یاریم وار منیم پاك اوره كدیر چیرپینان باغریندا باخسان هر كیمین ائلده هر اینسانه حورمت بیر شوعاریم وار منیم سلام دوستلار ياخجيسيز ؟ من بالاخره بيدن همشهري تاپديم بو انجمنده. الهه خانم منده اروميليم. 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ ایلك باهاریم گئچسه ده بیر سون باهاریم وار منیم گؤركی عیرفان عطریلی خوش روزگاریم وار منیم هر ضمیری پاك اولان دوزگون محبت آختاریر صاف اوره ك,نازلی ملك,ایستكلی یاریم وار منیم پاك اوره كدیر چیرپینان باغریندا باخسان هر كیمین ائلده هر اینسانه حورمت بیر شوعاریم وار منیم سلام دوستلار ياخجيسيز ؟ من بالاخره بيدن همشهري تاپديم بو انجمنده. الهه خانم منده اروميليم. سلام یاخجیسسز؟ بابا هامی ارومیه لیدیدا بیدا دا منه همشهری تاپیندا 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ سلام ساغول. سيز نجسيز؟ بابا سكوت فكر اليرم آده سيما ده تبريزليده. نگران اولما . 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ سلام ساغول.سيز نجسيز؟ بابا سكوت فكر اليرم آده سيما ده تبريزليده. نگران اولما . دودان یاخجی اوندا من دیردیم به من تکم 3 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ منده تبریزلیم,گلین باهم قرار فویاخ هامیلیخجان گداخ دولاماغا:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ به به سلام هامی عزیز دوسلاریما چوخ خوش گلیبسیز 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده