sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ من اوزوم سوغاتام داااااااااااااا نه ایستیز جانیم نان وحید باغلاواچون توهلریمه وریرم یولور آما بیدنه وررم بیلین تاماهین گتمسین الهه خانیم من سوغاتی آپارسام گارانتیسه منن ده دا، یسه سجر نوخوشلاسا خرجین منن آلاجان معلومدی کی سوغاتسان اله دا یاپ توحلریوی یولاجاغام:vahidrk: باغلاوادان دا خبر یوخدی ایواوغلی!پس خوی لوسان! یادیما گلدههههههههههههه خوی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ من لواشک بهداشتی ایستیرمنخوشلاسام دا سنی اولدوررم اورمیه نین کل سوغاتیلره غیر بهداشتی ده فقط باغلاوا بهداشتیده آل یییخ 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ تبریزدن گلسن گده سن گدسن بازرگانا اله یول اوستدی خوی__ تبریز سه راهینن اوطرفددی سن حسابلا خوی پس خوی دان لواشک آل گتی یاخچی؟ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ من اوزوم سوغاتام داااااااااااااا نه ایستیز جانیم نان الهه خانیم من سوغاتی آپارسام گارانتیسه منن ده دا، یسه سجر نوخوشلاسا خرجین منن آلاجان اوه اوه هله بونا باخین!!! اورمیه نن سوغاته نقل و بیدمیشک ده..گورون حامد اوزون نه حده شیرین توتوپ سنسن اوزویون گارانتین وار؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ من باغلاواسیز تبریزه گیچیمه گویمام وحید میتینگ سالساخ تبریزده گلسن؟ 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ اورمیه نین کل سوغاتیلره غیر بهداشتی ده فقط باغلاوا بهداشتیده آل یییخ ایندیجه آللام اییسن 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ من باغلاواسیز تبریزه گیچیمه گویمام وحید میتینگ سالساخ تبریزده گلسن؟ گولاغیوین دالیسین گورسن، باغلاوانیده گورجاخسان 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ لواشک ده آلام آرادا منه نه یتیرجخ؟ حامد داداش من اله غیر بهداشتیسین ایستیرم اوزوده اوزومنن چکنلردن 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ وحید لااقل سن لواشک آل گتی تبریزدن گلسن گده سن گدسن بازرگانا اله یول اوستدی خوی__ تبریز سه راهینن اوطرفددی سن حسابلا خوی قدیم تازه گلنده انجمنه دمیشدن اورمیه نین کل سوغاتیلره غیر بهداشتی ده فقط باغلاوا بهداشتیده آل یییخ یالان دییر ..ایستیر آلمیااا پس خوی دان لواشک آل گتی یاخچی؟ سیما سن نیه هلم گیر وریپسن لواشکه؟ 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ اوه اوه هله بونا باخین!!!اورمیه نن سوغاته نقل و بیدمیشک ده..گورون حامد اوزون نه حده شیرین توتوپ سنسن اوزویون گارانتین وار؟ اله بو اوشاخ قاتیپدی ایشین اولماسین مریخ ویریپ بینینه اونا گوره 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ سیمااا سن نیه گلمیسین اورمیه؟ منده گوناهام آخههههههه 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ اوه اوه هله بونا باخین!!!اورمیه نن سوغاته نقل و بیدمیشک ده..گورون حامد اوزون نه حده شیرین توتوپ سنسن اوزویون گارانتین وار؟ :vahidrk: والله کتح یره وار سنده، سنین بو ایشین اقتصاد اورمیه ی ضرر وورور 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ قدیم تازه گلنده انجمنه دمیشدن یالان دییر ..ایستیر آلمیااا سیما سن نیه هلم گیر وریپسن لواشکه؟ لواشک سویرم آخی ترشین لواشک ده آلام آرادا منه نه یتیرجخ؟ حامد داداش من اله غیر بهداشتیسین ایستیرم اوزوده اوزومنن چکنلردن حامد بیراز بو وحیدن اورگش مرسی وحید من ده عوضینده سنین توحلریوی یولمارام 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ نیه گلمیرم گلم فقط وقتین بولسم قشح اولار آخی من الان سربازام 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ وای دد موشتره چوخالده آغا بند در اثر زلزله نابود شد، متاسفانه 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ اوشاخلار شرمنده من گره گدم فعلا خداحافظ گئجز خیر مواظب اولون اوزوزدن بای بای:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ :vahidrk: والله کتح یره وار سنده، سنین بو ایشین اقتصاد اورمیه ی ضرر وورور نیه کتح.... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اصلا من چوخ اغیلیم...سیما نخبرینده بالا...لواشک غیربهداشتیده،دیشلرین کولار،معدین ضررده..یمه بالا یمه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ نیه گلمیرمگلم فقط وقتین بولسم قشح اولار آخی من الان سربازام آخییی سربازسان.... وای دد موشتره چوخالده آغا بند در اثر زلزله نابود شد، متاسفانه هیه..منده شاهدیم اصلا بند داغیلیپ اوشاخلار شرمندهمن گره گدم فعلا خداحافظ گئجز خیر مواظب اولون اوزوزدن بای بای:hapydancsmil: همچنین سیما جان..گجن خیر اولسون...خوش یاتاسان 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ نیه کتح.... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اصلا من چوخ اغیلیم...سیما نخبرینده بالا...لواشک غیربهداشتیده،دیشلرین کولار،معدین ضررده..یمه بالا یمه آفرین ترشک زاد ایستسن اوزومه ده اوشاخلار شرمندهمن گره گدم فعلا خداحافظ گئجز خیر مواظب اولون اوزوزدن بای بای:hapydancsmil: خدافطططط خوش گشدی نیه گلمیرمگلم فقط وقتین بولسم قشح اولار آخی من الان سربازام هله سوزده داداش قطعی اولسا حتما اطلاع وررم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ آفرین ترشک زاد ایستسن اوزومه ده خدافطططط خوش گشدی هله سوزده داداش قطعی اولسا حتما اطلاع وررم اووووووووف نزمان آلدین خبر ور گلیم آپاریم بیدن نطریز عوض اولسا سالساز اورمیه منده خبر وریین چوخدانان اسپم الممیشدیم منده خوش گشده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده