El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ نیه من لواشک ایستیرمتبریزه گلسن منه حتما اوردان لواشک گتی یادونان چیخسا وحید ویرار یاپیشاسان دیوارا من مریخه گتمیرم اوسسون دا نه اولاجاخ منیمده گویولومه بتر باغلاوا توشوپ مریخه گلمسن هش یره آپارمام عزیز دوسلار حامدین بو جوملسین ترجمه الیرم!!!مریخ= میخانا مریخین میخانالاره سیمااا سن که ایستیسن حام خرجه سالاسان حدال ده بیلین بند دن ترشک گتیسین!!!!! :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ مرسیییییییییییییی چوخ لطفیز واروحید جان تبریزلیسن؟ گلیسن میتینگه؟ ایستیرم بو حامیدی وراسان یاپیشا دیوارا سیما بی ذره لطافا خرجه ورررر... هر نمنه اولسا همشهریده 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ نولسون مثلا توحدی داگوی یولاخ یول بابا یاخجه، خرجه 2 کیلو باغلاواده دا 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ سلام آقا وحیـــــــــد نجسن؟ یاشا منیم عزیز دوستوم دوسلارین سایه سینده دولانیریخ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ :vahidrk: نده؟؟ نیخ ایستیسن خخین قیزینین باشین لواشک نن الاداسان؟ آل آپاردا آلین یاپیشمار کههههههههه:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ یاشا داداش حامد وارولاسان پیس دئیلیخ بله کی گورم قراردی تور سالاسان بیزیده آپارار سان دولانماغا؟ سن ده گلیسن مریخه؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ وحید من نوکرم مرسی هیه بیدنه کَت مینیبوسه توتاجایام بو گیزلاره آپارام مریخه گل سنده الهه مرسی دیفاع الدین سنده باغلاوا ورجیم سیما ترشک غیر بهداشتی ده نوخوشلاسان 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ اوسسون دا نه اولاجاخ منیمده گویولومه بتر باغلاوا توشوپ مریخه گلمسن هش یره آپارمام مریخین میخانالاره :vahidrk: من مریخه گلمیرم:w000::w000: سیما بی ذره لطافا خرجه ورررر... هر نمنه اولسا همشهریده آخی وحید دمیر کی تبریزلیدی یا یوخ من ته گالمیشام یول بابا یاخجه، خرجه 2 کیلو باغلاواده دا یوخ بابا سنی بیر باغلاوا گورسدیم کی ایندیجان گورممیسن معلوم دی کی یولاجاغام یاشا منیم عزیز دوستوم دوسلارین سایه سینده دولانیریخ وای ده ده نوشابه آشما بیبله نده؟؟ نیخ ایستیسن خخین قیزینین باشین لواشک نن الاداسان؟ آل آپاردا آلین یاپیشمار کههههههههه:vahidrk: الهه ، حامد ایستیر بیزی تولاسین 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ من ایواوغلی اوشاغیام داش حامید آپارسا گلم مریخ=می خانا 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ نده؟؟ نیخ ایستیسن خخین قیزینین باشین لواشک نن الاداسان؟ آل آپاردا آلین یاپیشمار کههههههههه:vahidrk: اوزون آل گته آپار ور سیمایا گییدنده ده 2 کیلو باغلاوا آل من اتوبوسدا یییم 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ حامد داداش منیده حسابلا تک یئمه هامیسین 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ الهه مرسی دیفاع الدین سنده باغلاوا ورجیم سیما ترشک غیر بهداشتی ده نوخوشلاسان خواهش الیرمممم اما ترشک ال! سنه نه غیر بهداشتیده:دی 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ وحید من نوکرم مرسی هیه بیدنه کَت مینیبوسه توتاجایام بو گیزلاره آپارام مریخه گل سنده الهه مرسی دیفاع الدین سنده باغلاوا ورجیم سیما ترشک غیر بهداشتی ده نوخوشلاسان من لواشک بهداشتی ایستیرم نخوشلاسام دا سنی اولدوررم من ایواوغلی اوشاغیام داش حامید آپارسا گلم مریخ=می خانا ایواوغلی؟ هاردادی؟ من تانیمیرام 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ حامد سنی گوروم کیف توتاسان، باغلاوانی ایینده 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ باغیشلایین نقل قول آلمادیم سیما:هی والا دمییر که هارالیده..البته یادیما گلیر بیزمان دمیشده هااا اما یادیمنان چیخیپ! وحید: د جورخ قاداش هارالیسان؟ گوخما سنه خره سالماریخ:دی حامد:وااااای گلده سالدین قیرلارین بوینونا که؟؟ اوتااااااااان:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ حامد داداش منیده حسابلا تک یئمه هامیسین وحید لااقل سن لواشک آل گتی 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ ایواوغلی! پس خوی لوسان! یادیما گلدههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ من اوزوم سوغاتام داااااااااااااا نه ایستیز جانیم نان وحید باغلاواچون توهلریمه وریرم یولور آما بیدنه وررم بیلین تاماهین گتمسین الهه خانیم من سوغاتی آپارسام گارانتیسه منن ده دا، یسه سجر نوخوشلاسا خرجین منن آلاجان 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ باغیشلایین نقل قول آلمادیم سیما:هی والا دمییر که هارالیده..البته یادیما گلیر بیزمان دمیشده هااا اما یادیمنان چیخیپ! وحید: د جورخ قاداش هارالیسان؟ گوخما سنه خره سالماریخ:دی حامد:وااااای گلده سالدین قیرلارین بوینونا که؟؟ اوتااااااااان:icon_pf (34): ددی هارالیدی آما من تانیمادیم حامد خجالت چکمیر اصلا 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ تبریزدن گلسن گده سن گدسن بازرگانا اله یول اوستدی خوی__ تبریز سه راهینن اوطرفددی سن حسابلا خوی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده