sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ ز عجب!!!! بهههه درک الیرم بیلین.اصن سنین تایین آدام گورممیشدیم... تز تز یازیرام...باشیم چووووووووخ شلوخده بویون...شرمنده اشتباه تایپیم چوخدهه گله آپارا..بیز اوزوموزه گتیمیریخ ..اونه نمنه؟ گره خرجیمیزی وره 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ پیشنهاد نظرییزه بیدنه میتینگ گویساخ تورک اوشاخلارین آراسیندا نجورده؟ تبریزده اولسا شاید گلم 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ تبریزده اولسا شاید گلم تبریزده گره اولا چون اوشاخلارین چوخه اورالیدیلار، مقبرةالشعرا دا الهه گلسن؟ 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ الهه ، "ز" کی یازدین، یعنی زهرمار؟ 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ تبریزده گره اولا چون اوشاخلارین چوخه اورالیدیلار، مقبرةالشعرا دا الهه گلسن؟ موزه قاباغی قشهدی ناواخ؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ نه یاخجه؟ سیز ایکی نفرسیز منه گوناخ الیین دا 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ بابا حامد تورک اوغلاناره غیرتده اولار....گویماز قیرلار الرین سوخالار جیبیلرینه... پس اوسون قبول سنین خرجینن گلیــــــــخ در مورد میتینگ اگه اوشاخلار گلسلر منده گلیرممممممممممممممممم 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ موزه قاباغی قشهدیناواخ؟ ناواخین بیلمیرم که اینده ذهنیمه چاتدی دا، گئرخ اوشاخلار پایدیلر یا یوخ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ نه یاخجه؟ سیز ایکی نفرسیز منه گوناخ الیین دا ای بابا بیلیرم حام شوخلوخ الیسن گولخ!!! اینه حامد اورنده دییر هن بابا ورم گوزوم اوسدههه 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ نه یاخجه؟ سیز ایکی نفرسیز منه گوناخ الیین دا اوغلان دییپلر ، قیز دییپلر 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ ناواخین بیلمیرم که اینده ذهنیمه چاتدی دا، گئرخ اوشاخلار پایدیلر یا یوخ موزه قاباغینه سال ها لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ بابا سیزنن گتسم تورکیه یَ حال ورمز که گویماسیز من میخانایا گدم میتینگه اوشاخلارا دییخ پایه اولسالار یولا ساللیخ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ تبریزده گره اولا چون اوشاخلارین چوخه اورالیدیلار، مقبرةالشعرا دا الهه گلسن؟ تبریز من گلمرم..بو ایل ارشد ورجم خر خوانیخ الیرم!! الهه ، "ز" کی یازدین، یعنی زهرمار؟ آی سیمااا سنین الینن 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ ای بابا بیلیرم حام شوخلوخ الیسن گولخ!!!اینه حامد اورنده دییر هن بابا ورم گوزوم اوسدههه اوغلان دییپلر ، قیز دییپلر یاخجه بابا منیم خرجیمنن گدخ پاریسه اصلا 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ بابا سیزنن گتسم تورکیه یَ حال ورمز که گویماسیز من میخانایا گدم میتینگه اوشاخلارا دییخ پایه اولسالار یولا ساللیخ گشه اوغلان اولسان آپاریخ میخاننین قاپیسینان رد اولاسان تینا و امیر دن نیه سس چیخمیر؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ بابا سیزنن گتسم تورکیه یَ حال ورمز که گویماسیز من میخانایا گدم میتینگه اوشاخلارا دییخ پایه اولسالار یولا ساللیخ سنی کی من گورسم دانا دانا باشیوین توحلرین یولاجاغام اله اوجور بیلوی قویاخ موزیه تبریز من گلمرم..بو ایل ارشد ورجم خر خوانیخ الیرم!! آی سیمااا سنین الینن قیز بیرگون گه دا هله دودان یعنی زهرمار؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ تبریز من گلمرم..بو ایل ارشد ورجم خر خوانیخ الیرم!! نمنه اولار 1.5 ساهات یولده دا :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ یاخجه بابا منیم خرجیمنن گدخ پاریسه اصلا سن بیزه تورکیه ی اپار ..پاریس پیشکش:دی 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ گشه اوغلان اولسان آپاریخ میخاننین قاپیسینان رد اولاسان به به :ws28: یاخجه بابا منیم خرجیمنن گدخ پاریسه اصلا ایندی اولدن یاخچی اوغلان 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ سنی کی من گورسم دانا دانا باشیوین توحلرین یولاجاغام اله اوجور بیلوی قویاخ موزیه به کدامین گناه؟ گشه اوغلان اولسان آپاریخ میخاننین قاپیسینان رد اولاسان اللریز آغیرماسین چوخ لطف الیسیز سن بیزه تورکیه ی اپار ..پاریس پیشکش:دی دور دنیا به خرج حامد، علاقه مندان برای ثبت نام اقدام نمایند 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده