soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ یوخ دونن اورمیه دده بیاز گاتمیشده اما بویون دوزلیپ آها..اینده یادیما توشده دونن ناهار بییز گاتیشمیشده....یادیما گلده 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ آها..اینده یادیما توشده دونن ناهار بییز گاتیشمیشده....یادیما گلده نه تز یادیوا دوشور قیز بیزیمکی کلا قطع اولموشدی 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ بلی تبریزده اولموشدی دوننقوخدوخ ددوخ بس کی دونیا تز قوتورور دونیا گوتولسا آدامین جانه راحات اولار...اما بو آنتن ویرمینده ... 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ نه تز یادیوا دوشور قیز بیزیمکی کلا قطع اولموشدی هه نجه زمانی چوخ دویورده مهم گلمیپ بیلمه 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ دونیا گوتولسا آدامین جانه راحات اولار...اما بو آنتن ویرمینده ... هه نجه زمنی چوخ دویورده مهم گامیپ بیلمه حامد قاشدی قوی گوتورسون بابا میه بو دونیانین نمنسیه وار آخی کی اورحلریمیزی خوش الیاخ؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ بیزه هش دونیا باشلاندی که گوتولا؟ بو دونیادا بیر گون گورمدیخ والله آما نمنه اولار من اولمخدن بیر گون گاباخ رافت الرومنین کونسرتینه گدردیم بی 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ بیزه هش دونیا باشلاندی که گوتولا؟ بو دونیادا بیر گون گورمدیخ والله آما نمنه اولار من اولمخدن بیر گون گاباخ رافت الرومنین کونسرتینه گدردیم بی هن گون گورمدوخ دودان عجب آرزولارون وار ها خوش حالیوه منیده آپاریسان؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ حامد قاشدی قوی گوتورسون بابا میه بو دونیانین نمنسیه وار آخی کی اورحلریمیزی خوش الیاخ؟ سیما بیدنه سوال:سن نجور گاندین من نمنه دمیشم؟؟؟ منیم پستوما و اوز نقل قولویان باخ! سورا گدیم املاسبن دوزدیم بیزه هش دونیا باشلاندی که گوتولا؟ بو دونیادا بیر گون گورمدیخ والله آما نمنه اولار من اولمخدن بیر گون گاباخ رافت الرومنین کونسرتینه گدردیم بی داها آیره آروزون یوخده؟؟ کم توقع ادام بونا دیلر هاااا 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ بیر عومور مست ایدیخ بیر مسجیده داش آتمادیخ تا کی فورصت تاپدی ماللا باغلادی میخانه نی! 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ سیما بیدنه سوال:سن نجور گاندین من نمنه دمیشم؟؟؟ منیم پستوما و اوز نقل قولویان باخ!سورا گدیم املاسبن دوزدیم دوزون آخدارسان بیلمدیم نمنه یازمیسان فقط حدس ویردیم و جوابی یازدیم کی ضایع اولمیم و سن بولمیسن که من بولمدیم:ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ هن گون گورمدوخ دودان عجب آرزولارون وار ها خوش حالیوه منیده آپاریسان؟ نه اولار منیده اپاراسیز؟؟ اینده حامد گتمغینان پشیمان اولاجاخ 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ بیر عومور مست ایدیخ بیر مسجیده داش آتمادیخ تا کی فورصت تاپدی ماللا باغلادی میخانه نی! آهان بیلدیم میخانه گویلون ایستیر؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ هن گون گورمدوخ دودان عجب آرزولارون وار ها خوش حالیوه منیده آپاریسان؟ آرزوم ده دا نییده نخیر آپارمیرام منیم آرزومه مسخره الدین :icon_razz::vahidrk: سیما بیدنه سوال:سن نجور گاندین من نمنه دمیشم؟؟؟ منیم پستوما و اوز نقل قولویان باخ!سورا گدیم املاسبن دوزدیم داها آیره آروزون یوخده؟؟ کم توقع ادام بونا دیلر هاااا من به سختی گاندیم نمنه ددین چوخ یکه آرزودهههههههه!!! دونیادان تک بونه استیرم دا 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ نه اولار منیده اپاراسیز؟؟ اینده حامد گتمغینان پشیمان اولاجاخ دوگه گداخ حامیده گوناخ یوخ بابا دونیا گوتاریر آپارار میه یوخ حامد؟ 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ آرزوم ده دا نییده نخیر آپارمیرام منیم آرزومه مسخره الدین :icon_razz::vahidrk: من به سختی گاندیم نمنه ددین چوخ یکه آرزودهههههههه!!! دونیادان تک بونه استیرم دا مسخره نمندی؟ بیزیده گره آپاراسان نولار؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ نه اولار منیده اپاراسیز؟؟ اینده حامد گتمغینان پشیمان اولاجاخ اوز خرجییزنن گله بیلسیز آهان بیلدیممیخانه گویلون ایستیر؟:vahidrk: بله، رافت گله جانلی اوخویا اوردا، منده راکی ایچم اوووووووووووف اوشاخلار بیدنه پیشنهاد وریم؟ 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ اوز خرجییزنن گله بیلسیز بله، رافت گله جانلی اوخویا اوردا، منده راکی ایچم اوووووووووووف اوشاخلار بیدنه پیشنهاد وریم؟ خرجیمی اوزوم ورسیدیم ، نیه دا سنن گلیردیم ؟ پیشنهادیوی ور لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ پیشنهاد نظرییزه بیدنه میتینگ گویساخ تورک اوشاخلارین آراسیندا نجورده؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ دوزون آخدارسان بیلمدیم نمنه یازمیسانفقط حدس ویردیم و جوابی یازدیم کی ضایع اولمیم و سن بولمیسن که من بولمدیم:ws28::ws28: ز بیر عومور مست ایدیخ بیر مسجیده داش آتمادیخ تا کی فورصت تاپدی ماللا باغلادی میخانه نی! عجب!!!! آرزوم ده دا نییده نخیر آپارمیرام منیم آرزومه مسخره الدین :icon_razz::vahidrk: من به سختی گاندیم نمنه ددین چوخ یکه آرزودهههههههه!!! دونیادان تک بونه استیرم دا بهههه درک الیرم بیلین.اصن سنین تایین آدام گورممیشدیم... تز تز یازیرام...باشیم چووووووووخ شلوخده بویون...شرمنده اشتباه تایپیم چوخدهه دوگه گداخحامیده گوناخ یوخ بابا دونیا گوتاریر آپارار میه یوخ حامد؟ گله آپارا..بیز اوزوموزه گتیمیریخ ..اونه نمنه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده