شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ لطفا اگه ممکن هست اسم تاپیک رو بکنید "آذربایجانی ها بیان تو" تا آدم رغبت بیشتری برای پست دادن داشته باشه سلام من شوهرم ترکه منم فقط فحش ترکی بلتم 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ سلام من شوهرم ترکه منم فقط فحش ترکی بلتم باشه اسم تاپیک رو درست کن بعد بیا اینجا با فحش های ترکی مشاعره کنیم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ باشه اسم تاپیک رو درست کن بعد بیا اینجا با فحش های ترکی مشاعره کنیم اسم تاپیک چشه؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ اسم تاپیک چشه؟ آذری کلمه غلطی هست یا باید ترک باشه یا آذربایجانی ها، درست مثل خلیج فارس و عربی هست 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ آذری کلمه غلطی هست یا باید ترک باشه یا آذربایجانی ها، درست مثل خلیج فارس و عربی هست میتونم یه راهنماییت کنم اونم اینه برو به مدیرش بوگو برات درست کنه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ دمت گرم الان شد تاپیک ما :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ دمت گرم الان شد تاپیک ما :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ میتونم یه راهنماییت کنم اونم اینه برو به مدیرش بوگو برات درست کنه قبل از تو بهش گفته بودم و درست کرد الان فحشه ترکی بدم؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ قبل از تو بهش گفته بودم و درست کرد الان فحشه ترکی بدم؟:vahidrk: سوس اولان 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ سوس اولان اوش گروم بابا سلام عزیز دوسلاریم سلام علیکیم کِف مِف؟ 2 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ سلام دوسلار نجورسوز؟ ائل رومن قارداش نجورسن؟ 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ اوش گروم بابا سلام علیکیم کِف مِف؟ ساق اولاسان 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ اوش گروم بابا سلام علیکیم کِف مِف؟ کس س سی اولان 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ سلام دوسلارنجورسوز؟ ائل رومن قارداش نجورسن؟ سلام حسین جان واریخ دا، سن نجورسن؟ حسین هارالیسان؟ تبریز؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ کس س سی اولان دوز دانیشا :vahidrk: ووررام تپن پاتدار (برای اینکه وحید بهتر ترجمه کنه: kafani kirarim senin:vahidrk: ) 2 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ سلام حسین جانواریخ دا، سن نجورسن؟ حسین هارالیسان؟ تبریز؟ قوربانام ساغول، آدیم بهروزدو یخ تبریزلی دییرم، لهجه م هارا یییر؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ دوز دانیشا :vahidrk: ووررام تپن پاتدار (برای اینکه وحید بهتر ترجمه کنه: kafani kirarim senin:vahidrk: ) وحید ددی الرومن باشینی کسرم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده