soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ بورا اورمیه ، ساهات 18:52 هاوا دورومه بولوت ، یاغیش چیلیر هاوا شناس الوپسان!!؟؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ هاوا شناس الوپسان!!؟؟ ایشتیباه ددیم میه؟ سیزین کنده یاغمیر؟ البته اینده بیزیم کندده یاغمیرا 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ ایشتیباه ددیم میه؟ سیزین کنده یاغمیر؟ البته اینده بیزیم کندده یاغمیرا یوخ دوز ددین! فک الیم اله سیزنن بیزیم کند بیر بیره یوخوندولار! منده واراما می بیز ددیخ یوخسان!؟؟ خوش جلیپسن 1 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ یوخ دوز ددین!فک الیم اله سیزنن بیزیم کند بیر بیره یوخوندولار! می بیز ددیخ یوخسان!؟؟ خوش جلیپسن گئلیبسن هه هه سنده کی مئنیم اشتباهیمی (البته الان اورگشمیشم ها بئذره) ائلدین ساغول سئز هارالیسیز؟ لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ گئلیبسن هه هه سنده کی مئنیم اشتباهیمی (البته الان اورگشمیشم ها بئذره) ائلدین ساغول سئز هارالیسیز؟ بیلمیرم شاید!! اورمیلیم! سن هارالیسان؟؟؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ یوخ دوز ددین!فک الیم اله سیزنن بیزیم کند بیر بیره یوخوندولار! نه بیلیسن؟ 1 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ بیلمیرم شاید!! اورمیلیم! سن هارالیسان؟؟؟ من مرندی بالاسیام 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ نه بیلیسن؟ چون بورالیسان ددیم! لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ چون بورالیسان ددیم! بورا گوی نه یکلیخده فیکر المیرم سن منه یخون الاسان پروفسور تاجبخشه تانیسان؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من مرندی بالاسیام :flowerysmile: داها نخبر؟ لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ بورا گوی نه یکلیخده فیکر المیرم سن منه یخون الاسان پروفسور تاجبخشه تانیسان؟ اها!! نمنه استادده؟؟ نمنه الر؟ آده آشناده! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ بورایادا بی باش ورساز سوینم! http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=459117#post459117 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ اها!! نمنه استادده؟؟ نمنه الر؟ آده آشناده! پروفوسور تاجبخش هیات علمی دانشگاه اورمیه ، رشتسیده کشاورزیده نجه تانیمیسان؟ لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ پروفوسور تاجبخش هیات علمی دانشگاه اورمیه ، رشتسیده کشاورزیده نجه تانیمیسان؟ ددیمچه اده اشناده ولی قیافه دن تانیمیرام! بیلسن جورممشم دااااااااااا هلم نه ربط واریده بیزم سوزوموزه ؟؟؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ ددیمچه اده اشناده ولی قیافه دن تانیمیرام!بیلسن جورممشم دااااااااااا هلم نه ربط واریده بیزم سوزوموزه ؟؟؟ هشزاد مینم تانیشیمده اله بله ددیم سیزین او بهداریده؟ یاراشیر بیلین 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ هشزاد مینم تانیشیمده اله بله ددیمسیزین او بهداریده؟ یاراشیر بیلین نمننده؟؟ هاردان تانیسان؟ نجور اولده! نچ! می بهداری د اوتورانار نجور اولالار؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من گدیرم دا! اوزونن مواظب اول شلوغ الیپ تالار داغتما! خدافس:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ نمننده؟؟ هاردان تانیسان؟ نجور اولده! نچ! می بهداری د اوتورانار نجور اولالار؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گیز دوستومون فامیلیده یخسا بیزده پروفوسور موروفوسور الماز سنه بنزلر من گدیرم دا!اوزونن مواظب اول شلوغ الیپ تالار داغتما! خدافس:icon_pf (44): خدافس خیر من داغیتمام من ازوم بورادان ساحاب الورام 1 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام عزیز آذری دوسلاریما... نجسیز؟ شاد یاشیسیز... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده