871431011 144 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ حیدر بابا ،ایگیت امک ایتیرمز، عومور گئچرافسوس بره بیتیرمز، نامرد اولان عمری باشا یتیرمز بیزده وللاه اونوتمارق سیزلری گورمنه سک حلال ائدون بیزلری:icon_pf (44): 6 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ نه قده ر سن کیمی بیر غنچه دهانیم یوخ ایدی ائی پریوش! بو قده ر آه و فغانیم یوخ ایدی گئوردو، بیر سوزیله یاندی بو گئجه حالیما شمع چونکی بیر شمع کیمی، جانی یانانیم یوخ ایدی "ابوالحسن راجی" 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ آتالار سوزی_گنشونون اِوه یانسین ؛ منیم یومورتام پیشسین 5 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ سلااام من باز اومدم! خوبین همتون؟ خوش میگذرونین؟ :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ Sen gulunce guller acar Gulpembe Bulbuller seni soyler Biz dinlerdik Gulpembe Sen gelince bahar gelir Gulpembe Dereler seni caglar Sevinirdik Gulpembe 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ سلاااممن باز اومدم! خوبین همتون؟ خوش میگذرونین؟ :icon_gol: سلام والله من که بیلمدیم سن نمنه دییسن اما ساغئول !!! ایستیسن آیره دیله دانیشاسان گفتگوی آزاد وار دا بوراسه تورکه کنوشماله آرکاداش! 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ سلاموالله من که بیلمدیم سن نمنه دییسن اما ساغئول !!! ایستیسن آیره دیله دانیشاسان گفتگوی آزاد وار دا بوراسه تورکه کنوشماله آرکاداش! چيكارش داري بچه خواست فارسي حرف بزنه مثله من كه نميتونم تركي حرف بزنمو فقط ميفهمم كه كي چي ميگه 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به ترکی چی میشه حامد 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ چيكارش داري بچه خواست فارسي حرف بزنه مثله من كه نميتونم تركي حرف بزنمو فقط ميفهمم كه كي چي ميگه یعنی چی میفهمی اما نمیتونی حرف بزنی؟ مگه میشه؟ سلام به ترکی چی میشه حامد سلام که خودش کلمه عربی به ترکی آزربایجانی همون سلام میشه و به ترکی استانبولی مرحبا (اینم عربیه) 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی چی میفهمی اما نمیتونی حرف بزنی؟ مگه میشه؟ آره چرا نشه كسي نبود كه به من ياد بده.منم انقدر شنيدم بقيه چيجوري حرف ميزنن ياد گرفتم تو فاميل فقط من بلد نيستم 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی چی میفهمی اما نمیتونی حرف بزنی؟ مگه میشه؟ سلام که خودش کلمه عربی به ترکی آزربایجانی همون سلام میشه و به ترکی استانبولی مرحبا (اینم عربیه) خب اولماز درود دیاغ اوچی کلمه فارسی دی 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ خب اولماز درود دیاغاوچی کلمه فارسی دی سیز فاسلار ازوز بیلیسیز نمنه ایستیسیز دیه بیلسیز 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ آره چرا نشه كسي نبود كه به من ياد بده.منم انقدر شنيدم بقيه چيجوري حرف ميزنن ياد گرفتم تو فاميل فقط من بلد نيستم آخه مگه میشه؟ وقتی میتونی بفهمی شاید نتونی به خاطر لهجه حرف بزنی اما میتونی بنویسی دیگه !! لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ آخه مگه میشه؟ وقتی میتونی بفهمی شاید نتونی به خاطر لهجه حرف بزنی اما میتونی بنویسی دیگه !! نه كلمه هارو نميتونم جفتو جور كنمسخت است 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ آره قواعدش نسبت به فارسی سخت تره الان شما ترک هستین یا فارس؟ 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ آره قواعدش نسبت به فارسی سخت ترهالان شما ترک هستین یا فارس؟ هه هه هه وقتي مامان بابا ترك باشن منم مسلما ترك ميشم اما چه كنم كه بلد نيستم 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ همین تفکر مهمه ، همونطور که سارا-افشار خودش رو فارس میدونه یا دوست داره فارس باشه و از نظره من فارسه ، شما هم که خودت رو ترک میدونی ترک هسی ، مهم تفکره نه ژنتیک 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ همین تفکر مهمه ، همونطور که سارا-افشار خودش رو فارس میدونه یا دوست داره فارس باشه و از نظره من فارسه ، شما هم که خودت رو ترک میدونی ترک هسی ، مهم تفکره نه ژنتیک بله.... بله... تو راست ميگي....ا حامد تويي؟؟؟؟؟؟؟؟؟چشماي همايونيه ديگه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ بله.... بله... تو راست ميگي....ا حامد تويي؟؟؟؟؟؟؟؟؟چشماي همايونيه ديگه هان؟ ا حامد منم؟ چی؟وات؟ 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ هان؟ ا حامد منم؟ چی؟وات؟ اه هيچي ول كن تيكه ي قهوه تلخ بود:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده