نیمه ماه 2908 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 . آیریلیخ گله بیر کرم قیلا بیر نچه گونده بیزدن آیریلا ... . 4
871431011 144 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 حیدر بابا گونلر بتون دوماندی بیربیریزدن آیرلمیوز آماندی علیرضایام هشترودان 4
مرید 1252 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 ناسیلسیز کاردشلر...هپسز ساغسیز... سلام عزیز دوسلار منیم یادیما گلمیر آذری لر بو دیلینن دانیشالار سیز نجه؟ اشیتمیسیز؟ 3
871431011 144 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 سلام عزیز دوسلار منیم یادیما گلمیر آذری لر بو دیلینن دانیشالار سیز نجه؟ اشیتمیسیز سلام ارکاداش بیزلر اورمیه یونیورسیتنداتورک دیلا کونوشارخ 2
sookut 13735 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 سلام عزیز دوسلار منیم یادیما گلمیر آذری لر بو دیلینن دانیشالار سیز نجه؟ اشیتمیسیز؟ یخ 2
baybak 4434 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 سلام عزیز دوسلار منیم یادیما گلمیر آذری لر بو دیلینن دانیشالار سیز نجه؟ اشیتمیسیز؟ گالیب گالیب اورگشین 3
El Roman 31720 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 هچ فارک اتمز یا بیز تورکوز نه فارکی وار ایستانبوله کنوشاک یا آذریجه؟ بنجه استانبولونه دا اورنملییک آما آذری تورکونه ده یاددان چیکارمامالییک ، تورکو چک گوزل دیلدیر ، بوتون لهجه لریلن 5
B.Hadi 485 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 ناسیلسیز کاردشلر...هپسز ساغسیز... ساغول جانیم یاشا سن خوبی؟ سلام عزیز دوسلار منیم یادیما گلمیر آذری لر بو دیلینن دانیشالار سیز نجه؟ اشیتمیسیز؟ سلام جیران آذری یوخ بلکه ... تورکی، تورکی دیل هچ فارک اتمز یابیز تورکوز نه فارکی وار ایستانبوله کنوشاک یا آذریجه؟ بنجه استانبولونه دا اورنملییک آما آذری تورکونه ده یاددان چیکارمامالییک ، تورکو چک گوزل دیلدیر ، بوتون لهجه لریلن یاشاسین تورک میللتی 6
نیمه ماه 2908 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 سلام هامیز خوش گلیپسیز... منده سلام وریرم عزیز دوسلاریما... شاد یاشیسیز... 5
B.Hadi 485 ارسال شده در 6 خرداد، 2011 سلام هامیز خوش گلیپسیز...منده سلام وریرم عزیز دوسلاریما... شاد یاشیسیز... سلاااام ساغول سنده ایشالا شاد اولاسان همیشه خوبی؟ 3
نیمه ماه 2908 ارسال شده در 6 خرداد، 2011 سلاااام ساغول سنده ایشالا شاد اولاسان همیشه خوبی؟ سلام عزیز دوستوم... سیزینن گره بله دانیشاخ یاری فارس یاری ترک... سن خوبی قارداشیم؟ چطور وارسان؟ شوخلوخ الدیم... یاشا عزیزیم... 3
spow 44198 ارسال شده در 7 خرداد، 2011 بیر دیلبریم اولسا اولمزدیم اگر سن کیمی بیر دیلبریم اولسا بیر آفت جان ، شوخ ملک ، منظریم اولسا هر گون دولانیب باشینا ، قوربانین اولاردیم پروانه صفت ، اوچماقا ، بال و پریم اولسا منده سئویلردیم ، بوتون عاشیقلر ایچینده آهولری مجنون ائلییه ن گؤزلریم اولسا شوقیله نثار ائیله رم ، هر بیر قدمینده دریا قدری الده ، دورّ و گوهریم اولسا کویوندا منه قوی نه بیلیر ، ائیله سین اغیار البته جزاسین چکر ، آللاه کریم اولسا بیگانییه من بیر بئله منت می ، ائدردیم کونلوم کیمی بیر یار وفاپروریم اولسا واحید دئمه رم دردیمی من باشقا نیگاره یاریم بیلیر عشقینده نه دردیسریم اولسا 2
B.Hadi 485 ارسال شده در 7 خرداد، 2011 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبیولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم آره سن ائولمی یسن !!!! سلام عزیز دوستوم...سیزینن گره بله دانیشاخ یاری فارس یاری ترک... سن خوبی قارداشیم؟ چطور وارسان؟ شوخلوخ الدیم... یاشا عزیزیم... ساغول دوست جونم! دا نی نه ماخ گئچینین دااا سلام نجه سن سلام آرش جان خوبی؟ من خوبم! 1
ارسال های توصیه شده