B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ سلام اولسون سیزه...عزیز دوسلاریم... استکانین آغ اولسون...ایچ داماغون ساز اولیون دونیا مالین نینیرم... دوسلار جانی ساغ اولسون سلااااااااااااام :w14::w42::w14: سلام نيه دايي من دميشديم دا :there::aghosh: 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ من سلام دئیرم سیز عزیز قیرتلی آذری لره الله سیزلره بیربیریزدن آیریتماسین. یشاسین آذربایجان یاشاسین تورک دیاریمیز 4 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ خان نه نه هاياندا قالدين ايله باشيوا دولانام 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ سلااااااااااااام:w14::w42::w14: :there::aghosh: 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ قدیمنن دیپلر: ne mutlu turkum diyene :w42: 4 لینک به دیدگاه
tanhatarin_asb-3 159 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ حالا اگه آذري نباشيم نبايد بيايم تو......... البت ما كه اومديم خوش اومديم 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ حالا اگه آذري نباشيم نبايد بيايم تو.........البت ما كه اومديم خوش اومديم چرا نمیشه خوش اومدین ولی یه مترجم هم با خودت بیار 3 لینک به دیدگاه
tanhatarin_asb-3 159 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ چرا نمیشه خوش اومدین ولی یه مترجم هم با خودت بیار راست ميگي از كجا آمده ام آمدنم بهر چه بود به كجا ميروم آخر اونم بدون مترجم:ws2: 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ راست ميگياز كجا آمده ام آمدنم بهر چه بود به كجا ميروم آخر اونم بدون مترجم:ws2: عزیزم قصه نخور من مترجمت... 5 لینک به دیدگاه
tanhatarin_asb-3 159 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ عزیزم قصه نخور من مترجمت... دمت گرم اي قربون هر چي تبريزي با مرامه 4 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ ساغول جانیم... یعنی تشکرجانم... 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ ساغول جانیم... یعنی تشکرجانم... البته ساغول یعنی سلامت باشی اما به مفهوم تشکر هم میاد 4 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ البته ساغول یعنی سلامت باشی اما به مفهوم تشکر هم میاد بله اونم میشه گفت... 4 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ من عکسی که برا آواتارت گذاشتی رو خیلی دوست دارم عاشق شعراشم بیشتر شعرهاشو حفظم... روحش شاد... 4 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ حیدر بابا دنیا یالان دنیادی اغول دغان درده سالان . . . 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ سیز اوزوز گولسوز... دا گول گویماخ لازیم دییردی... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده