Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ یوخ من دیرم من هله عکس ورممیشم بیر دفعه اولمادی من بیر مسابقنی اوتام 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ بیر دفعه اولمادی من بیر مسابقنی اوتام ای جان اوسون عکیز یوالدیم ذیرم سنه اوتاسان بیزیم تالار مسابقه گویاجاخ اوردا اوتارسان گل حتما 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ ای جان اوسون عکیز یوالدیم ذیرم سنه اوتاسانبیزیم تالار مسابقه گویاجاخ اوردا اوتارسان گل حتما سوزون اوستونده حساب الیما چوخ ساغول:hapydancsmil: حتما گَللم ولی ماشالا اوشاخ لار هم باهوش دیلار هم استعداد داری چوخدی فکر المیم من ... 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ سوزون اوستونده حساب الیما چوخ ساغول:hapydancsmil: حتما گَللم ولی ماشالا اوشاخ لار هم باهوش دیلار هم استعداد داری چوخدی فکر المیم من ... سن اوتارسان گوزلیم 3 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به یاد پرشورهای آزربایجان ایران...روز تاریخی خیانت بزرگ به تراختور 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ من سنه عاشیقیدیم ای روزگار سساچی سن منین ان گوزل سودییمسین روحومی ورم سورومسوز سانا سارال بانا یاورم 3 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ [h=2]فیلم و عکس های زیبا از شروع المپیک کشورهای اروپایی در باکو آزربایجان[/h] Click here to view the original image of 960x600px. Click here to view the original image of 960x638px. فیلم افتتاحیه المپیک...... اشعار نظامی گنجوی.... انار و قالی سلیمان و سبزه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ ایران بوتون آلیش وئرش لرونی ارمنستانّان ائیلوره. اونا گوره باکو خالقی ایرانلی لاری نان آرالاری یوخدی . بیزده ن ده بیر آز کوسن کیمین دی له ر. لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ ایران بوتون آلیش وئرش لرونی ارمنستانّان ائیلوره. اونا گوره باکو خالقی ایرانلی لاری نان آرالاری یوخدی . بیزده ن ده بیر آز کوسن کیمین دی له ر. ارمنستان این نمنسی وار آلیش ورشه مثلا؟ سیاست ارمنستان روسلارینان دی اونا خاطر ایران ارمنستانا طرفدی. ارمنستان فقط بیجور تایلند دی ایران کیشیلرینه. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ ارمنستان این نمنسی وار آلیش ورشه مثلا؟ سیاست ارمنستان روسلارینان دی اونا خاطر ایران ارمنستانا طرفدی.ارمنستان فقط بیجور تایلند دی ایران کیشیلرینه. تایلند کیمین اولماسونی بیلمیرم . اما اونی بیلیره م که , ارمنستانون بوتون نیازلارون ایران وئرور و حتّا گازویول بنزین له رونده بیز وئروروخ. بوتون یئیب ایشماخلاروندا بیزدن آلولّار . 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ تایلند کیمین اولماسونی بیلمیرم . اما اونی بیلیره م که , ارمنستانون بوتون نیازلارون ایران وئرور و حتّا گازویول بنزین له رونده بیز وئروروخ. بوتون یئیب ایشماخلاروندا بیزدن آلولّار . حسابلادا ایران هر شی این وریر ..یانی بیر شی یی یوخدی.. البته بیاز سیاست منطقه چونوب دا ایران آز یتیشیر بیلسینه . کلا بیر یردی کی جماعتی اوزی هامیسی مهاجرت الیرلر..یانی ایرانی توریت اورا گتمسه کلا اورا خرابه گالار. 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ حسابلادا ایران هر شی این وریر ..یانی بیر شی یی یوخدی..البته بیاز سیاست منطقه چونوب دا ایران آز یتیشیر بیلسینه . کلا بیر یردی کی جماعتی اوزی هامیسی مهاجرت الیرلر..یانی ایرانی توریت اورا گتمسه کلا اورا خرابه گالار. سیاست بیزیم ائویمیزی یخوب. آذربایجانان بیزیم بوتون باغلیلیغموزی کئسوبلر کی بیز اونلارلا ائل بیر اولمویاخ. اونا گئوره بیر بئری میزده ن اوزاخ دوشموشوخ. 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ :ws37::sigh:..بیر زامان بورا شولوخیدی... 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ :ws37::sigh:..بیر زامان بورا شولوخیدی... اهوووم...دوزدی 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ بیر هفته دی تاپیک یاتیب. به هارداسوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ بیر هفته دی تاپیک یاتیب.به هارداسوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ به به صفا گتیریبسوز بویروز ازوزدن پذیرایی الوز 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ به به صفا گتیریبسوزبویروز ازوزدن پذیرایی الوز به به نه زحمت چکیردین باجی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ افطار دان سورا بیزه دا وئرونداااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده