sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ اورمیه ده هاوا چوک سیوک:banel_smiley_52: حامد خوش به حالیزا. تهراندا نه یاقیش وار نه گار اه... هاوادا سویوخ دره هش البیر گیش دره... 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ حامد خوش به حالیزا. تهراندا نه یاقیش وار نه گار اه...هاوادا سویوخ دره هش البیر گیش دره... ایختیارین وار بو ایل تهرانا هر یردن چوخ یاغده که اورمیه یاغسایده نیه دریا قورورده؟ دوننه چان بوردادا هاوا ایستیده ، صاباح بو سیوخ هاوا اورادا یتیشجخ 1 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ ایختیارین وار بو ایل تهرانا هر یردن چوخ یاغده کهاورمیه یاغسایده نیه دریا قورورده؟ دوننه چان بوردادا هاوا ایستیده ، صاباح بو سیوخ هاوا اورادا یتیشجخ بابا اونا چه گار دمزلر .... گار جره چوخ یاقا لا اقل جداخ بیراز اوینیاخ ..... 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ بابا اونا چه گار دمزلر ....گار جره چوخ یاقا لا اقل جداخ بیراز اوینیاخ ..... خلاصه بورایا او دا یاغمیر سن دعا اله یاغا دریا گوروماسن:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ من ده تبریز اوشاقیم ولی بیراز شلوخام 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ من ده تبریز اوشاقیمولی بیراز شلوخام نه ربطی وار؟ تبریزله شلوخ الماز؟ 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ نه ربطی وار؟ تبریزله شلوخ الماز؟ من شلوخام دا هامی بیلیر بوردا نینییم:ws2: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ من شلوخام داهامی بیلیر بوردا نینییم:ws2: اسون شولوخ قشحده 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ اسون شولوخ قشحده مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ گوزومو سه رمیشم سن گلن یولا گلنده گوزلریم قور بانین اولا قورخورام گج اولا گلمه یه سن سن گوزومون گوللری شاخدادان سولا 9 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ گوزومو سه رمیشم سن گلن یولا گلنده گوزلریم قور بانین اولا قورخورام گج اولا گلمه یه سن سن گوزومون گوللری شاخدادان سولا 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ بایرام یئلی چارداخلاری یئخاندا نوروز گولی،قار چیچکی چئخاندا اغ بولودلار کوینکلرین سئخاندا بیزده ن ده بیر یاد ائلیه ن ساغ اولسون دردلریمیز قوی دیکلسون داغ اولسون 7 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ الله داریخمیشام بیلسینه.نینیم.. :ws44: 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ اغلاما اولماز كي آخي آغلاماليدي 2 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ پروانه یاشار شمعیده بیریول سوتر ای دوست بو عشقین اودونداولی من مین دونه یاندیم! :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ سلام منده آذری زبانام انجمنین کی یاریسی آذریده پس یاشاسین آذربایجانیمیز إدرم هر گجه حسرتله خیالون گوزلین / آیا باخدقجا دوشر یاده جمالون گوزلیم دنیا بش گوندی گولوم سالما نظردن بیزی سن / یوخلا هردمده منی اولسا مجالون گوزلیم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده