Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هله یاخچی اؤزون بولوسن البی اوشاخ لار گلدیلر گوردولر بوردا قان توشه جاخ قوخدولار گئدیلر 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ البی اوشاخ لار گلدیلر گوردولر بوردا قان توشه جاخقوخدولار گئدیلر هره بیر سری گلیر منی ویریر قاچیر اوبیریلرده تشکر ویریلار قاچیلار 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هره بیر سری گلیر منی ویریر قاچیر اوبیریلرده تشکر ویریلار قاچیلار ِاِله شولوخ اوشاغی ویرالار:tt2: 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گؤلماغیما بوردا باخماها من چوخ شوخام ولی فقط اوده اما اشیهده بیر جذبه ام وار گل گؤرسن یانی جذبه دییرم ها:icon_pf (34): بله لاپ گوزل در جریان جذبه وارام 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ِاِله شولوخ اوشاغی ویرالار:tt2: دیلیوی کسرم بولرسن بله لاپ گوزل در جریان جذبه وارام سن قشه قیزسان با اولدن دئمیشم 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سن قشه قیزسان با اولدن دئمیشم قشه گوزلرینن باخیســـان جیران 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دیلیوی کسرم بولرسن سن قشه قیزسان با اولدن دئمیشم یوخ قاچارام گیزلنرم بیدا نیم رخ دان یا من قشه قیز دییرم؟؟؟؟ کؤسدؤم من 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قشه گوزلرینن باخیســـان جیران سنده مارالسان یوخ قاچارام گیزلنرم بیدا نیم رخ دان یا من قشه قیز دییرم؟؟؟؟ کؤسدؤم من گؤردون کسملیدی نیه سنده قشه قیزسان با 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سنده مارالسان گؤردون کسملیدی نیه سنده قشه قیزسان با کوسموشمممممممم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کوسموشمممممممم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سنده دورناسان قشه اولدی؟ 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سنده دورناسان قشه اولدی؟ دورنا استادیمیزین آدیدی 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دورنا استادیمیزین آدیدی پس سن ائله اسما سان 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پس سن ائله اسما سان اسما جان 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اونقدر توو تهران داد زدم وو مخصوصا گل سوم که بغض ام گرفت ...پایان بازی گریه کردم :icon_gol: جاتون خالی تهران عروسی راه انداخته بودیم.... این کلیپ رو دوست عزیزمون امین گلگار از بازی استقلال گرفت آخر های کلیپ منو هم می تونید ببینید دارم گریه می کنم اون پایین ها لحظه ای اگه تونستین منوپیدا کنید بین اون همه جمعیت :a030: بغض تونی شادی ادینهو و او تشویق بشیکتاشی اولیویرا توصیه می کنم این گلیپ رو حتما ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جمعه تبریز جشن قهرمانی.... 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریز در آستانه انفجار یول ایتیرمیسیز؟ ایشاللهههههههههههههههههههههههههههه بتر منفجر اولاررررر:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
siahkamar 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من خیلی دلم میخاد بیام فردا ولی ماشین ندارم و موقع برگشت اذیت میشم از بچه ها هم کسی پایه نیس یعنی از رفیقای نزدیک خودم .رفیق دور هم زیاد خوش نمیگذره دعا کنین جور بشه فردا ما هم باشیم اگه هم نشد به امید قهرمانی تراختور 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خداوندا لیاقت و لایق رو پیروز گردان امین دودورو دورو تراختور 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دعا الین تراکتور باش اوجا اولسون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده