آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قوربان چکسدیم دا سنه کلا تورک تیملری قوربان کسملیدی بایاخجیدا سارا بیزی دعوات ائله بصورت جدی گلاخ اورمیه ده شهردارینن اوینونا باخاخ 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کلا تورک تیملری قوربان کسملیدی بایاخجیدا سارا بیزی دعوات ائله بصورت جدی گلاخ اورمیه ده شهردارینن اوینونا باخاخ هیه :hapydancsmil:یوخا استادیومه باشیان قویاسان منیم آبریم گدر :ws28: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هیه :hapydancsmil:یوخا استادیومه باشیان قویاسان منیم آبریم گدر :ws28: یوخ بابا متین اوتوارجام یئریمده فقط هیسلننده بیزاد تاپاجام آتاام بازیکنارین باشینا هوشلاری گله یئرینه قشه اؤینولار 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یوخ بابا متین اوتوارجام یئریمده فقط هیسلننده بیزاد تاپاجام آتاام بازیکنارین باشینا هوشلاری گله یئرینه قشه اؤینولار آی زهریمار بیر سن متین سن بیر من با 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آی زهریمار بیر سن متین سن بیر من با گؤلماغیما بوردا باخماها من چوخ شوخام ولی فقط اوده اما اشیهده بیر جذبه ام وار گل گؤرسن یانی جذبه دییرم ها:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گؤلماغیما بوردا باخماها من چوخ شوخام ولی فقط اوده اما اشیهده بیر جذبه ام وار گل گؤرسن یانی جذبه دییرم ها:icon_pf (34): اشیهده ماشین لاری قوزار باشینا آتار یره:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشیهده ماشین لاری قوزار باشینا آتار یره:icon_pf (34): دئمدیمکی مرد آهنینم دئدیم جذبه دارمایکیزیده توتاجاغام اولدورمهااا 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دئمدیمکی مرد آهنینم دئدیم جذبه دارمایکیزیده توتاجاغام اولدورمهااا جذبن چوخلوغوناندی دااااا خب بیزده سنی اولودوروخ:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جذبن چوخلوغوناندی داااااخب بیزده سنی اولودوروخ:gnugghender: اولمیسن والله سیزدن هیساد بعید دییر گؤردون ائله اؤلدوردوزها دودان 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اولمیسنوالله سیزدن هیساد بعید دییر گؤردون ائله اؤلدوردوزها دودان پس یاخجی تانیبسان منی:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پس یاخجی تانیبسان منی:gnugghender: بی درصد فکر ائله تانیمامیش اولام محالدی 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بی درصد فکر ائله تانیمامیش اولام محالدی گوردون گلدیم اویزده بیلوی اولدوردوم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گوردون گلدیم اویزده بیلوی اولدوردوم گلدین گلدیندا گئنه ده سنن بعید دییر با من فقط سنی تانیرام نجورسن 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یمنا هارداسان گلیسن تشکر ویریسان قاچیسان لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گلدین گلدیندا گئنه ده سنن بعید دییر با من فقط سنی تانیرام نجورسن یا من اوجورااااام؟؟؟ فریماااااااه؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: قاتل سن سن بااااااا:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یا من اوجورااااام؟؟؟فریماااااااه؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: قاتل سن سن بااااااا:vahidrk: سن الله آغاچ سنین الینده منی ویریسان سورا من قاتیل اولورام؟ 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سن الله آغاچ سنین الینده منی ویریسان سورا من قاتیل اولورام؟ فریمااااه چوخ گولوسن هااااا مشکوک ویریسان آغاچ آدامی اولدورمز کی 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فریمااااه چوخ گولوسن هااااا مشکوک ویریسانآغاچ آدامی اولدورمز کی آهان دوز دیسن آدامی ناقص ائلر:tt2: 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آهان دوز دیسن آدامی ناقص ائلر:tt2: :lol: اؤلمجدن پیس اولار 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :lol:اؤلمجدن پیس اولار هله یاخچی اؤزون بولوسن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده