آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برکانــــــا قاداسین آلمیشدیـــــم :hapydancsmil: یاشاسین سارا جونی نیه منه؟؟؟:vahidrk:من گولملیم؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: من سنی دئمدیمکیداغدا بیدا قیز وار ادی اسمادی چوخدا دؤزلودی دؤزلو اولماخ پیسدی بیه؟ 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یاشاسین سارا جونی من سنی دئمدیمکیداغدا بیدا قیز وار ادی اسمادی چوخدا دؤزلودی دؤزلو اولماخ پیسدی بیه؟ اگه منظورون دوزلی اسما دی او منم دا قیز 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه منظورون دوزلی اسما دی او منم دا قیز به نیه منی ویریسان 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به نیه منی ویریسان هانییی؟ منیم سنه گوجوم چاتار؟؟؟:icon_pf (34): سنین زورون چوخدی 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هانییی؟منیم سنه گوجوم چاتار؟؟؟:icon_pf (34): سنین زورون چوخدی اودوبا شواهد موجودی 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ 4-1 اوتوخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یاشاسین:hapydancsmil::hapydancsmil: 2-1 ایول تراختور ایول گسترش :w42::w42: 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ 4-1 اوتوخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یاشاسین:hapydancsmil::hapydancsmil:2-1 ایول تراختور ایول گسترش :w42::w42: قیز یاواش باشین گیجلرها ییخیلاسان جه بیوم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قیز یاواش باشین گیجلرها ییخیلاسان جه بیوم سلوم سنده قاچ تبریزده بی هایدیکوچه ده ملت بیر بیرینه موبارهدی دیلر 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلوم سنده قاچتبریزده بی هایدیکوچه ده ملت بیر بیرینه موبارهدی دیلر سلام قیز یاخجی استقلالین بورنون اوودولار برکانا 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام قیز یاخجی استقلالین بورنون اوودولار برکانا هم استقلال هم پیروزی خخخخخخخخ آی کیف ائلدیم 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هم استقلال هم پیروزی خخخخخخخخ آی کیف ائلدیم دا دمدیخ که پیروزینین آدین گتی :|:|:|:| 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دا دمدیخ که پیروزینین آدین گتی :|:|:|:| به تورک دیسین؟کئف ائله با ائله کئف ائلیرم آخ جونم:hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به تورک دیسین؟کئف ائله با ائله کئف ائلیرم آخ جونم:hapydancsmil::hapydancsmil: ربطی یوخدو که پرسپولیسیم آخی :( آما تراکتورا سویندیم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ربطی یوخدو که پرسپولیسیم آخی :( آما تراکتورا سویندیم تیم فقط تیراختور بارسا سورادا گسترش فولادینان شهرداری تبریز فخططططططططططططططط بولار:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تیم فقط تیراختور بارسا سورادا گسترش فولادینان شهرداری تبریز فخططططططططططططططط بولار:hapydancsmil: خیــرم بیزیم والیبالیمیزدا واررررررررر یاشا شهرداری ارومیهههههههههههههههه :hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیــرم بیزیم والیبالیمیزدا واررررررررر یاشا شهرداری ارومیهههههههههههههههه :hapydancsmil::hapydancsmil: بلی به من شهرداری اورمیه نین بدتر طرفداریم بدتر اوینلاریندا هیس ییرم 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بلی به من شهرداری اورمیه نین بدتر طرفداریم بدتر اوینلاریندا هیس ییرم قوربان چکسدیم دا سنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده