Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هئچ واریدکی؟گؤلماخدان دیردوخدا واریدیکی آپاردا پیشان اوزوم گوردوم یئدی سورااااا کتاب اوخوردی اوزوم گوردوماااا 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گوروسن اله منیم هرسوزوم امضا الملیدی کلا گره کتاب تاریخده ثبت اولاسان با 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کلا گره کتاب تاریخده ثبت اولاسان با هیه با آما هش کیم منه توجه الیمر دا 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هیه با آما هش کیم منه توجه الیمر دا به من نمنه یم ایشالله؟ 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به من نمنه یم ایشالله؟ سنده تزه اعلام وجود ائلدین دا پس تزدن دس به کار اول دا 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سنده تزه اعلام وجود ائلدین دا پس تزدن دس به کار اول دا سن بورا گلنن من اعلام وجود ائلمیشم ائله 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سن بورا گلنن من اعلام وجود ائلمیشم ائله وی قیـــــــزا هانی منه جولوســــــــــن 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ وی قیـــــــزا هانی منه جولوســــــــــن گئد اول گلن پیاملاریوا باخ گؤرسن خخخ یوخ بابا اسمایا گؤلدوم با:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گئد اول گلن پیاملاریوا باخ گؤرسنخخخ یوخ بابا اسمایا گؤلدوم با:4chsmu1: من کی یادیما گلمیر یاخچی پس منن سورا هرکیمه گولوسن گول :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من کی یادیما گلمیر یاخچی پس منن سورا هرکیمه گولوسن گول :hapydancsmil: بورا گلنده منن سن دانیشمازدوخ؟اولده با؟به منی هاردان تانیسن هن؟آلزایمر خخخخ یاخچی چشم 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بورا گلنده منن سن دانیشمازدوخ؟اولده با؟به منی هاردان تانیسن هن؟آلزایمرخخخخ یاخچی چشم دانیشاردیخ ولی دا دممیشدین که من گره تاریخه یازیلام 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دانیشاردیخ ولی دا دممیشدین که من گره تاریخه یازیلام خخخ او سؤزی دیسن بیاخدان؟خوب ایندی کشف ائلدیمدا اونی 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خخخ او سؤزی دیسن بیاخدان؟خوب ایندی کشف ائلدیمدا اونی سنی گوروم نمنه دییم اولمیاسان قیز به نمنه دییردیم بیاخدان 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سنی گوروم نمنه دییم اولمیاسان قیز به نمنه دییردیم بیاخدان دئدیم به دیسن منی تانیمیردن قبلا 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دئدیم به دیسن منی تانیمیردن قبلا آی منیم هوشلو بالام 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آی منیم هوشلو بالام خخخ سنه چکمیشمدا 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خخخ سنه چکمیشمدا آلاهینان اولسون منه چکســــــن با 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آلاهینان اولسون منه چکســــــن با ائله اللهایمناندی گل گؤرسن باخخخ گؤزل باجیمسان:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ائله اللهایمناندی گل گؤرسن باخخخ گؤزل باجیمسان:hapydancsmil: برکانــــــا قاداسین آلمیشدیـــــم :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گئد اول گلن پیاملاریوا باخ گؤرسنخخخ یوخ بابا اسمایا گؤلدوم با:4chsmu1: نیه منه؟؟؟:vahidrk: من گولملیم؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده