آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هیه قاچ گیزلن گوروم قاچا نیه گؤلوسن با 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نیه گؤلوسن با آخی از بس سن دوزلوسان داااااا منیده گورلدوروسن 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آخی از بس سن دوزلوسان داااااا منیده گورلدوروسن آخی بتر گؤلوسن ادمین گؤلماغی توتور 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آخی بتر گؤلوسن ادمین گؤلماغی توتور لاپ دا شیـــــــک هم اوزوم گولورم همیده ثواب الیرم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لاپ دا شیـــــــک هم اوزوم گولورم همیده ثواب الیرم اصلا سن بهشته گئدین با بو ثوابینان 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اصلا سن بهشته گئدین با بو ثوابینان یوخ بابا فیکر المیــــــــرم سن کی اوزون اله گولمخدسن گره بیرین گولدورردیم که ایلده بیرسری همین گوله 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یوخ بابا فیکر المیــــــــرم سن کی اوزون اله گولمخدسن گره بیرین گولدورردیم که ایلده بیرسری همین گوله قیز من هاردا گؤلرم؟هئچ من بیلیرم گؤلماخ ندی؟ 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قیز من هاردا گؤلرم؟هئچ من بیلیرم گؤلماخ ندی؟ به بابا سن هاردان بیلجخسن گولمخ نمنه دی 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به بابا سن هاردان بیلجخسن گولمخ نمنه دی گؤروسن الله نقدر مظلوم اوشاغام 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گؤروسن الله نقدر مظلوم اوشاغام به جانیم مظلوملوخدان الوبسان بیردری بیر سوموه با 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به جانیم مظلوملوخدان الوبسان بیردری بیر سوموه با قشه سؤز دئدین با گره بونی امضام ائلیم 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :14k8gag: قشه سؤز دئدین با گره بونی امضام ائلیم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :14k8gag: مظلوملارین بیریده گلدی 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مظلوملارین بیریده گلدی سلام علیکیممممم بوردا نخبر وار؟ خوش گچیر؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام علیکیمممممبوردا نخبر وار؟ خوش گچیر؟ سلام علیکوم یئرین بوش لاپ خوش کئچیر 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام علیکومیئرین بوش لاپ خوش کئچیر منه ده دیین گؤروم نه دییر دیز/؟:gnugghender: شیرینی آلمادینااااا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منه ده دیین گؤروم نه دییر دیز/؟:gnugghender:شیرینی آلمادینااااا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 سوادین وار؟اؤخودا به گلمدینکی 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سوادین وار؟اؤخودا بهگلمدینکی سوادیمی پیشان آپاردی خب دئسن نولار؟ بیر سریده ده داااا 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سوادیمی پیشان آپاردیخب دئسن نولار؟ بیر سریده ده داااا هئچ واریدکی؟ گؤلماخدان دیردوخدا 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قشه سؤز دئدین با گره بونی امضام ائلیم گوروسن اله منیم هرسوزوم امضا الملیدی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده