مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ الان دیگه شناختممیلاد زاپاتا!!!!:ws2: شما که اینهمه مهمی بابا یه ندایی بده همه دور هم جمع شیم دیگه! اون میاد من میرم من میام شما میری شما میای.............چی گفتم چی شد شما رو چی صدا میکنن:ws2: برنامه هایی واسه اینجا دارم فقط بشین و تماشا کن 6 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ فعلا من برم بخوابم شب خوش:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ شما رو چی صدا میکنن:ws2:برنامه هایی واسه اینجا دارم فقط بشین و تماشا کن الهه...البته از این پسوندای ...معذوریم باشه میشینیمو تماشا میکنیم!!! فعلا من برم بخوابمشب خوش:icon_gol: شبت بخیر :icon_pf (44): 6 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ سلام بر گل وگلابهای آزربایجانی خوبین؟ خوشین؟ منم اهل آزربایجانم از دیار تبریز 7 لینک به دیدگاه
vahid jigol 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ یاشاسین آذربایجان................. منم تبریزیم.......:w72: 6 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ من و آبجی ساناز گلی ام آذری هستیم از تبریز اما تهران زندگی میکنیم یاشاسین آذری زبان لار!!!:rose: 7 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ سلام بر گل وگلابهای آزربایجانی خوبین؟ خوشین؟ منم اهل آزربایجانم از دیار تبریز بهب داداش هادی گل خوبی؟ خوشی؟ اق دیدی اینجاهم تنها نیستیم مثل پاتوق باید بترکونییما من و آبجی ساناز گلی ام آذری هستیماز تبریز اما تهران زندگی میکنیم یاشاسین آذری زبان لار!!!:rose: ابجی سیلااااااااااام تو همشهری منی میگم چه قدر گلی منم تبریزیم ولی تهرون میشینم 5 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ بهب داداش هادی گلخوبی؟ خوشی؟ اق دیدی اینجاهم تنها نیستیم مثل پاتوق باید بترکونییما ابجی سیلااااااااااام تو همشهری منی میگم چه قدر گلی منم تبریزیم ولی تهرون میشینم ایول!!! داداشی دیگه حسابی فامیل شدیم!!! 4 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ آقا میلاد حالا که میگی تبریزی هستی بگو ببینم "سوماخ پالان" یعنی چی؟ اگه جواب بدی جایزه میدم!!! 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ آقا میلاد حالا که میگی تبریزی هستی بگو ببینم "سوماخ پالان" یعنی چی؟اگه جواب بدی جایزه میدم!!! میلاد تبریزی نیست ؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ میلاد تبریزی نیست ؟:jawdrop: مگه من گفتم نیس؟!! میگم اگه آذریه واقعا" بگه این کلمه یعنی چه!!! سوماخ پالان---------->؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ مگه من گفتم نیس؟!!میگم اگه آذریه واقعا" بگه این کلمه یعنی چه!!! سوماخ پالان---------->؟؟؟؟؟ فهمیدم ..حالا جایزش چیه من بگم؟؟ ببخشین کاردانی می خونی ؟ کدوم دانشگاه می خونیین ؟ لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ فهمیدم ..حالا جایزش چیه من بگم؟؟ ببخشین کاردانی می خونی ؟ کدوم دانشگاه می خونیین ؟ 1 امتیاز بهت میدم درسم تموم شده دارم واسه لیسانس میخونم! 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ پِنجره دَن داش گلیر آی بریباخ بریباخ :dancegirl2: 5 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ 1 امتیاز بهت میدمدرسم تموم شده دارم واسه لیسانس میخونم! کدوم دانشگاه می خوندی؟ حالا می خایین کارشناسی چی بدین؟ 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ کدوم دانشگاه می خوندی؟ حالا می خایین کارشناسی چی بدین؟ دانشگاه اصفهان میخوندم!!!:icon_pf (44): برای کارشناسی میخوام عمران بخونم!!! 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ آقا میلاد حالا که میگی تبریزی هستی بگو ببینم "سوماخ پالان" یعنی چی؟اگه جواب بدی جایزه میدم!!! آبکش 1 لینک به دیدگاه
SIMooRGH.M 496 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ عليك السلام ياشاسين ...هاراليسان ؟ سلام تبریز دیم اما تهران دا یخ به 15 ایده 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ اصلا با همتون قهرم دور هم جمع میشینو به من خبر نمیدین...؟.:cryingf: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده