Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ یاشاسین آزربایجان:icon_gol: سلام یولداش یوخسان دا گورشمیسن؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سلام یولداش یوخسان دا گورشمیسن؟ سلام دؤسی نئجه سن؟بایرامین موبارکگئدمیشدیم دوسلارین جانینا دعا ائلیم یاخجیسان؟ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دؤسی نئجه سن؟بایرامین موبارکگئدمیشدیم دوسلارین جانینا دعا ائلیم یاخجیسان؟ ساغول..الله ساخلاسین بلیین 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ بویون بیزیم ایشلین یر کارخانادان 100 نفر ایخراج اولدی.. چوخ ناراحات اولدیم.... 3 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ حال و هوای تبریز این روزهاااااااااااااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ امشب ای ماه به درد دل من تسکینی آخر ای ماه تو هم درد من مسکینی کاهش جان تو من دارم و من میدانم که تو از دوری خورشید چه ها میبینی تو هم ای بادیه پیمای محبت چون من سر راحت ننهادی به سر بالینی هر شب از حسرت ماهی من و یک دامن اشک تو هم ای دامن مهتاب پر از پروینی همه در چشمهی مهتاب غم از دل شویند امشب ای مه تو هم از طالع من غمگینی من مگر طالع خود در تو توانم دیدن که توام آینهی بخت غبار آگینی باغبان خار ندامت به جگر میشکند برو ای گل که سزاوار همان گلچینی نی محزون مگر از تربت فرهاد دمید که کند شکوه ز هجران لب شیرینی تو چنین خانهکن و دلشکن ای باد خزان گر خود انصاف کنی مستحق نفرینی کی بر این کلبهی طوفانزده سر خواهی زد ای پرستو که پیامآور فروردینی شهریارا گر آئین محبت باشد جاودان زی که به دنیای بهشت آئینی شهریار 5 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ تبریز امروز موزه ساختمان شهرداری 94/1/8 چه عکس حرفه ای هم گرفتم..... 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ تبریز امروز موزه ساختمان شهرداری 94/1/8 چه عکس حرفه ای هم گرفتم..... منده ایسترم گدم 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ منده ایسترم گدم دو گه اوزیده اوردا آش دوغ کوفته یملی زاد دا ساتیرلار .. اله بیر زمان دییر کی 2 ساتدا تبریز دسندا.. 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ دو گه اوزیده اوردا آش دوغ کوفته یملی زاد دا ساتیرلار ..اله بیر زمان دییر کی 2 ساتدا تبریز دسندا.. اوسون گلرم اما کوفته ایستمررم اما آش ایسترم یرما کبابی هم ایسترم 3 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اوسون گلرم اما کوفته ایستمررم اما آش ایسترم یرما کبابی هم ایسترم یلرما کبابی یوخ بیز تبریزده مونا دیروخ : پیتزا سنتی 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ http://www.noandishaan.com/forums/thread143394-3.html 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ یلرما کبابی یوخ بیز تبریزده مونا دیروخ : پیتزا سنتی :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده