en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ مونور ایستیرم بوتون تورک یولداشلاریما... موباره اولسون... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ مونور ایستیرم بوتون تورک یولداشلاریما... موباره اولسون... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بابک کیفن؟ هارداسان؟ 9 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ بابک کیفن؟هارداسان؟ سلاام نجه سن .. من تبریز دیم... 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ ay yüzlüm ماهروی من Zaman hancı bulut yolcu زمان مسافرخانه است و ابر مسافر آن Şimdi gitti en son yolcu حالا آخرین مسافر هم رفت Bitmedi mi hasreti borcu در آخر به آرزویم نخواهم رسید Neredesin ay yüzlüm کجایی ماه چهره من Gece çöker güller solar شب مثل آواری فرو می ریزد و گل ها پژمرده می شوند Gözlerime yaşlar dolar اشک در چشمهایم جمع می شود Hatıralar bende ağlar و خاطرات در من گریه می کنند Neredesin ay yüzlüm کجایی ماه چهره من Karakollar mı kuruldu هنگامی که پلیس ها مستقر شدند Kelepçeler mi vuruldu هنگامی که دست بندها زده شد Bak bugünde akşam oldu نگاه کن که چگونه روشنایی به تیرگی می گرایید Neredesin ay yüzlüm کجایی ماه چهره من دکلمه Gençliğim dizleri üstüne çökmüş جوانیم روی زانوهایش اوار شده Kapaklanınca sevda yoluna وقتي سدي مي شوند در راه عشق Bir doğuş yaratıldı çırılçıplak مثل زخم عریانی دهن باز میکند Ve sen.. Ve sen Ay yüzlüm و تو ... وتو زيباي من Kurumuş yaprak gibi düşerken dalından مانند برگ خشكيده اي بزودي از شاخه اش خواهد افتاد Bir aah gibi uzun sesli koptun dudaklarımdan همچون آه بلندي ، جدا شدي از لبهام Dön Ay yüzlüm dön, neredeysen dön برگرد اي زيباي من، كجايي برگرد Sensiz olmuyor بی تو نمیشه زنده ماند Kan damlıyor gözlerimden kan خون از چشمهام می ریزه , خون Gücün varsa gel, gel de sen dayan اگر هنوز توانی در تو هست بیا , بیا و در کنارم بمان Çünkü ben son nefes gibi titrek چون که من مانند آخرین نفس(لحظات آخر زندگي يك برگ) در حال لرزیدنم Çünkü ben çırılçıplak چون که من عریانم Çünkü ben sensizim چونکه من بی تو هستم Çünkü ben... Çünkü ben...چونکه من .... چونکه من 8 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ ay yüzlüm ماهروی من Zaman hancı bulut yolcu زمان مسافرخانه است و ابر مسافر آن Şimdi gitti en son yolcu حالا آخرین مسافر هم رفت Bitmedi mi hasreti borcu در آخر به آرزویم نخواهم رسید Neredesin ay yüzlüm کجایی ماه چهره من Gece çöker güller solar شب مثل آواری فرو می ریزد و گل ها پژمرده می شوند Gözlerime yaşlar dolar اشک در چشمهایم جمع می شود Hatıralar bende ağlar و خاطرات در من گریه می کنند Neredesin ay yüzlüm کجایی ماه چهره من Karakollar mı kuruldu هنگامی که پلیس ها مستقر شدند Kelepçeler mi vuruldu هنگامی که دست بندها زده شد Bak bugünde akşam oldu نگاه کن که چگونه روشنایی به تیرگی می گرایید Neredesin ay yüzlüm کجایی ماه چهره من دکلمه Gençliğim dizleri üstüne çökmüş جوانیم روی زانوهایش اوار شده Kapaklanınca sevda yoluna وقتي سدي مي شوند در راه عشق Bir doğuş yaratıldı çırılçıplak مثل زخم عریانی دهن باز میکند Ve sen.. Ve sen Ay yüzlüm و تو ... وتو زيباي من Kurumuş yaprak gibi düşerken dalından مانند برگ خشكيده اي بزودي از شاخه اش خواهد افتاد Bir aah gibi uzun sesli koptun dudaklarımdan همچون آه بلندي ، جدا شدي از لبهام Dön Ay yüzlüm dön, neredeysen dön برگرد اي زيباي من، كجايي برگرد Sensiz olmuyor بی تو نمیشه زنده ماند Kan damlıyor gözlerimden kan خون از چشمهام می ریزه , خون Gücün varsa gel, gel de sen dayan اگر هنوز توانی در تو هست بیا , بیا و در کنارم بمان Çünkü ben son nefes gibi titrek چون که من مانند آخرین نفس(لحظات آخر زندگي يك برگ) در حال لرزیدنم Çünkü ben çırılçıplak چون که من عریانم Çünkü ben sensizim چونکه من بی تو هستم Çünkü ben... Çünkü ben...چونکه من .... چونکه من چقد شبیه ترجمه من ــه 6 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ تهران لار بایراملیخ وردیلر بیزلره!!!!! اما... بیزلرده نیفرتیمیزه چوخادیلار...یاشا آزربایجان 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ موزیک : بایرامیز موبارک پریسا ارسلانی، تبریزلی گوله باتین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ منتظر حضور گرمتون هستیم بازدید از تالار مکانیک در نوروز 6 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ در این موسیقی که آهنگ اصیل سنتی آذربایجانی هست دو تا خانوم به نام خواهران پارلا که از پاپ سین ها معروف دهه 2000 هستند و بیشتر کلاسیک می خوانند عین این این آهنگ آذری را دقیقا به زبان انگلیسی می خوانند. Click here to view the original image of 789x311px. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ تقدیم اورمیه لی لری.... چوخ ساغول :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ چوخ ساغول :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: دونن اورمیه دیدیم...... 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ دونن اورمیه دیدیم...... خوش گشدی بیزیم شهریمیز 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ خوش گشدی بیزیم شهریمیز یرن بووووووووووووووووووووووش یاخجی دی.. نوقول یماخ دان دا جیریلدیخ.. 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ یرن بووووووووووووووووووووووش یاخجی دی..نوقول یماخ دان دا جیریلدیخ.. اماندی مواظب اولین 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اماندی مواظب اولین بوادا اورمیه نین بیر باغلارینان بیر عکس شکوفه بهاری 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ بوادا اورمیه نین بیر باغلارینان بیر عکس شکوفه بهاری صبر الیین اوز باغیمیزدان عکس سالیم گوییم 2 رنگ شکوفه بیر آغاشدان 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ صبر الیین اوز باغیمیزدان عکس سالیم گوییم 2 رنگ شکوفه بیر آغاشدان به به چوخ گوزل... عشقیمدی او منظره صفادا ایکی ایستاکان ویراسان بدنه.... 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ به به چوخ گوزل... عشقیمدی او منظره صفادا ایکی ایستاکان ویراسان بدنه.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده