Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 یوخ من دیرم من هله عکس ورممیشم بیر دفعه اولمادی من بیر مسابقنی اوتام 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 بیر دفعه اولمادی من بیر مسابقنی اوتام ای جان اوسون عکیز یوالدیم ذیرم سنه اوتاسان بیزیم تالار مسابقه گویاجاخ اوردا اوتارسان گل حتما 3
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 ای جان اوسون عکیز یوالدیم ذیرم سنه اوتاسانبیزیم تالار مسابقه گویاجاخ اوردا اوتارسان گل حتما سوزون اوستونده حساب الیما چوخ ساغول:hapydancsmil: حتما گَللم ولی ماشالا اوشاخ لار هم باهوش دیلار هم استعداد داری چوخدی فکر المیم من ... 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 سوزون اوستونده حساب الیما چوخ ساغول:hapydancsmil: حتما گَللم ولی ماشالا اوشاخ لار هم باهوش دیلار هم استعداد داری چوخدی فکر المیم من ... سن اوتارسان گوزلیم 3
en.ml 4113 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به یاد پرشورهای آزربایجان ایران...روز تاریخی خیانت بزرگ به تراختور 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2015 من سنه عاشیقیدیم ای روزگار سساچی سن منین ان گوزل سودییمسین روحومی ورم سورومسوز سانا سارال بانا یاورم 3
en.ml 4113 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 [h=2]فیلم و عکس های زیبا از شروع المپیک کشورهای اروپایی در باکو آزربایجان[/h] Click here to view the original image of 960x600px. Click here to view the original image of 960x638px. فیلم افتتاحیه المپیک...... اشعار نظامی گنجوی.... انار و قالی سلیمان و سبزه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
fakur1 10128 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 ایران بوتون آلیش وئرش لرونی ارمنستانّان ائیلوره. اونا گوره باکو خالقی ایرانلی لاری نان آرالاری یوخدی . بیزده ن ده بیر آز کوسن کیمین دی له ر.
en.ml 4113 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 ایران بوتون آلیش وئرش لرونی ارمنستانّان ائیلوره. اونا گوره باکو خالقی ایرانلی لاری نان آرالاری یوخدی . بیزده ن ده بیر آز کوسن کیمین دی له ر. ارمنستان این نمنسی وار آلیش ورشه مثلا؟ سیاست ارمنستان روسلارینان دی اونا خاطر ایران ارمنستانا طرفدی. ارمنستان فقط بیجور تایلند دی ایران کیشیلرینه. 1
fakur1 10128 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 ارمنستان این نمنسی وار آلیش ورشه مثلا؟ سیاست ارمنستان روسلارینان دی اونا خاطر ایران ارمنستانا طرفدی.ارمنستان فقط بیجور تایلند دی ایران کیشیلرینه. تایلند کیمین اولماسونی بیلمیرم . اما اونی بیلیره م که , ارمنستانون بوتون نیازلارون ایران وئرور و حتّا گازویول بنزین له رونده بیز وئروروخ. بوتون یئیب ایشماخلاروندا بیزدن آلولّار . 2
en.ml 4113 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 تایلند کیمین اولماسونی بیلمیرم . اما اونی بیلیره م که , ارمنستانون بوتون نیازلارون ایران وئرور و حتّا گازویول بنزین له رونده بیز وئروروخ. بوتون یئیب ایشماخلاروندا بیزدن آلولّار . حسابلادا ایران هر شی این وریر ..یانی بیر شی یی یوخدی.. البته بیاز سیاست منطقه چونوب دا ایران آز یتیشیر بیلسینه . کلا بیر یردی کی جماعتی اوزی هامیسی مهاجرت الیرلر..یانی ایرانی توریت اورا گتمسه کلا اورا خرابه گالار. 2
fakur1 10128 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 حسابلادا ایران هر شی این وریر ..یانی بیر شی یی یوخدی..البته بیاز سیاست منطقه چونوب دا ایران آز یتیشیر بیلسینه . کلا بیر یردی کی جماعتی اوزی هامیسی مهاجرت الیرلر..یانی ایرانی توریت اورا گتمسه کلا اورا خرابه گالار. سیاست بیزیم ائویمیزی یخوب. آذربایجانان بیزیم بوتون باغلیلیغموزی کئسوبلر کی بیز اونلارلا ائل بیر اولمویاخ. اونا گئوره بیر بئری میزده ن اوزاخ دوشموشوخ. 2
Paroshat 6378 ارسال شده در 27 شهریور، 2015 به به صفا گتیریبسوزبویروز ازوزدن پذیرایی الوز به به نه زحمت چکیردین باجی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :gnugghender: 2
ارسال های توصیه شده