Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ سلام سلام، اومدم بگم که چرا مسابقات تالار معماری کمه، مسابقه که هست مثل 20 سوالیو... اینا ؛ اما خیلی فعال نیستن،:62izy85: اگه مسابقاتی بزارین که خیلی سطحش بالا نباشه و همه کاربرا بلد باشن خیلی خوب میشه(مثلا تری دی رو که همه بلد نیستن) :62izy85: آخر مسابقات هم مدال و امتیاز بدین خوب میشه بچه ها تشویق میشن و شرکت میکنن :62izy85: مرسی ونوس :aghosh: خب مثلا" چه مسابقه ای؟ اینم پیشنهاد بده خو لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ مرسی ونوس :aghosh:خب مثلا" چه مسابقه ای؟ اینم پیشنهاد بده خو خب مثلا مسابقه طراحی پلان ، یا راندو ؛ اینجور مسابقات دیگه ؛ البته این تالار داره، ولی چون آخرش نظرسنجی نمیشه یا امتیاز داده نمیشه کمتر استقبال میشه،:62izy85: به نظرم وقتی مسابقه رو میزارین باید به همه کاربرای معماری اطلاع بدین؛ بعد وقتی کارا ارایه شد اونا رو تو نظر سنجی بزارین(مثل تالار عکس) لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ خب مثلا مسابقه طراحی پلان ، یا راندو ؛ اینجور مسابقات دیگه ؛ البته این تالار داره، ولی چون آخرش نظرسنجی نمیشه یا امتیاز داده نمیشه کمتر استقبال میشه،:62izy85: به نظرم وقتی مسابقه رو میزارین باید به همه کاربرای معماری اطلاع بدین؛ بعد وقتی کارا ارایه شد اونا رو تو نظر سنجی بزارین(مثل تالار عکس) خب ببین یه بار این کارو کردیم...اما هیچ استقبالی نشد اطلاع رسانی هم کردم بعد یه نفر اومده می که اون لینکی که گذاشتی چیه؟ حتی زحمت کلیک کردنم نمی دن به خودشون یا فقط میان یه تشکر میزنن و می رن 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ اما سعی می کنیم یه مسابقه راه بندازیم برای راندو یا عکاسی معماری 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ خب ببین یه بار این کارو کردیم...اما هیچ استقبالی نشداطلاع رسانی هم کردم بعد یه نفر اومده می که اون لینکی که گذاشتی چیه؟ حتی زحمت کلیک کردنم نمی دن به خودشون یا فقط میان یه تشکر میزنن و می رن یعنی بین این همه کاربر معماری 10 نفر نیست ، که تو مسابقات شرکت کنن؟؟؟ خب قبلنا که مسابقه میذاشتین ، امتیاز و نظرسنجی و اینا نبود؛ به نظرم اینا تاثیرش کم نیست لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بشتابید...بشتابید...یه مسابقه تو راهه :shad::w14: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بشتابید...بشتابید...یه مسابقه تو راهه :shad::w14: چه مسابقه ای؟؟؟؟:w14: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه مسابقه ای؟؟؟؟:w14: الان که لو نمی دم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الان که لو نمی دم عهههههههههههه، خب باهشه کی لو میدی؟:62izy85: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عهههههههههههه، خب باهشه کی لو میدی؟:62izy85: وقتی تاپیکش زده شد لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهنازییییییییییییییییییییی.........من اگه کارت داشته باشم کجا باهات بحرفم خووووووووووووووووو 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهنازییییییییییییییییییییی.........من اگه کارت داشته باشم کجا باهات بحرفم خووووووووووووووووو ابنجا :aghosh: حالا چیرا گریه می کنی؟ دلم می گیره ها 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه مهنازی........یادم رفت چک کننننننننننننننننننننننم.....نزنیماااااااااااااااااااااااااااا.:banel_smiley_52:..االان میرم:w410: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه مهنازی........یادم رفت چک کننننننننننننننننننننننم.....نزنیماااااااااااااااااااااااااااا.:banel_smiley_52:..االان میرم:w410: چیو چک کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه. من از سه شنبه ی هفته ی دیگه به مدت 2 ماه نیستم.گه گاهی سر می زنم. بچه های خوبی باشید، با هم مهربون باشید :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه.من از سه شنبه ی هفته ی دیگه به مدت 2 ماه نیستم.گه گاهی سر می زنم. بچه های خوبی باشید، با هم مهربون باشید :aghosh: میخوای بری در در بهت خوش بگذره مهنازیییییییی 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ میخوای بری در در بهت خوش بگذره مهنازیییییییی نه عزیزم . یه کم کار دارم. باید به کارام برسم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ نه عزیزم . یه کم کار دارم. باید به کارام برسم باشه مشکلی نیست برو به کارههات برس فعلا بچه ها موقع تحویلهاشون هست زیاد اذیت نمیکنند ..... قول میدهند 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده