*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ سلام عزیزم، پیشنهاد خوبییه اما این باید تو بخش مباحث فنی ساختمان --بعدش --> سازه و سیسسم های ساختمانی --و بعدش --> دوتا بش ایجاد بشه : 1- سازه فلزی 2- سازه بتنی دقیقا همین - - - Updated - - - سلام عزیزم، پیشنهاد خوبییه اما این باید تو بخش مباحث فنی ساختمان --بعدش --> سازه و سیسسم های ساختمانی --و بعدش --> دوتا بش ایجاد بشه : 1- سازه فلزی 2- سازه بتنی دقیقا همین 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ نمیدونم این تاپیک رو زدی یا نه ونوس....اما به نظرم یه تاپیکی زده بشه که تاپیک هایی که باید حذف بشن یا انتقال داده بشن یا خواهند شد توو اون تاپیک گفته بشه... اینجوری هم تالار همیشه مرتب خواهد موند هم اینکه کسایی که تاپیکاشون حذف یا انتقال داده مشه با خبر میشن که تاپیکشون کجاست اوهوم؛ اینجا همچین جایی در نظر گرفته شده :[h=3]بهینه سازی تالار معماری[/h] البته ، بیشتر وقتی حذف میشه به خودشون هم پیام میدیم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ بعد یه چیز دیگهههههههههههههههههههههههههههه اگه بشه برچسب زدن رو اجباری کنیم عالیی میشه... و همچنین ذکر منبع... مورد اول، برای سرچ توو انجمن کارمون راحت میشه مورد دوم برای دستیابی راحت تر به مطالب هست - - - Updated - - - اوهوم؛ اینجا همچین جایی در نظر گرفته شده :بهینه سازی تالار معماری البته ، بیشتر وقتی حذف میشه به خودشون هم پیام میدیم خوب اینجوری دیگه نمیخواد به خودشون پیام بدیم....همه رو توو همون تاپیک ذکر کینم به نظرم خیلی بهتره..حالا بازم بستگی به نظر بقیه داره 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ بعد یه چیز دیگههههههههههههههههههههههههههههاگه بشه برچسب زدن رو اجباری کنیم عالیی میشه... و همچنین ذکر منبع... مورد اول، برای سرچ توو انجمن کارمون راحت میشه مورد دوم برای دستیابی راحت تر به مطالب هست - - - Updated - - - خوب اینجوری دیگه نمیخواد به خودشون پیام بدیم....همه رو توو همون تاپیک ذکر کینم به نظرم خیلی بهتره..حالا بازم بستگی به نظر بقیه داره برچسب زدن رو باید تو بخش مدیریت انجمن بگی تا اجباریش کنن، آخه هرچقدر هم ما بگیم،بازم کاربرا یادشون میره یا عجله دارن و اینا، خودمم گاهی یادم میره لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ دوستای عزیزم سلام؛ یه نکته ای رو خوبه سعی بشه رعایت شه، اینه که عکسایی که میزارید سعی کنید تو خود انجمن آپلود کنید (یا از سایتای معتبر باشه ) و بعد بزارین تو تاپیک؛ ( میتونین عکسا رو ؛روی سیستمتون سیو کنید و بعد آپلود کنید) برا این میگم که اکثر عکسا رو که از سایتای دیگه مستقیم بر میدارین و میزارین اینجا ؛ دیگه بعد یه مدت آپلود سنترشون ***** میشه و یا از کار میافته ؛ بعد دیگه عکسا تو تاپیکاتون نشون داده نمیشه و مدیرا مجبور به حذف تاپیکتون میشن ؛( میتونین تاپیکای خیلی قدیمی رو ببینین که اکثرشون عکساشون پریده) البته اکثرتون از آپلود سنتر انجمن استفاده میکنین و کسایی هم که استفاده نمیکنن ؛مطمئنا نمیدونستن لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ دوستای عزیزم سلام؛ یه نکته ای رو خوبه سعی بشه رعایت شه، اینه که عکسایی که میزارید سعی کنید تو خود انجمن آپلود کنید (یا از سایتای معتبر باشه ) و بعد بزارین تو تاپیک؛ ( میتونین عکسا رو ؛روی سیستمتون سیو کنید و بعد آپلود کنید) برا این میگم که اکثر عکسا رو که از سایتای دیگه مستقیم بر میدارین و میزارین اینجا ؛ دیگه بعد یه مدت آپلود سنترشون ***** میشه و یا از کار میافته ؛ بعد دیگه عکسا تو تاپیکاتون نشون داده نمیشه و مدیرا مجبور به حذف تاپیکتون میشن ؛( میتونین تاپیکای خیلی قدیمی رو ببینین که اکثرشون عکساشون پریده) البته اکثرتون از آپلود سنتر انجمن استفاده میکنین و کسایی هم که استفاده نمیکنن ؛مطمئنا نمیدونستن حرفت کاملا درسته ونوس جان اما اپلود کردن دوباره عکسها یکم وقت گیره اما چشم از طرف خودم قول میدم عکسهایی که اپلود سنترهاشون ممکنه فیل بشه رو توی سنتر سایت اپ کنم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ حرفت کاملا درسته ونوس جان اما اپلود کردن دوباره عکسها یکم وقت گیره اما چشم از طرف خودم قول میدم عکسهایی که اپلود سنترهاشون ممکنه فیل بشه رو توی سنتر سایت اپ کنم عزیییزم؛ مرسی از توجهت ؛ لطف میکنی خانومی:aghosh: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ دوستای گلم سلام؛ تازگیا بر اساس لیست زیر ؛ اطلاعیه های تالار رو با پیام خصوصی براتون میفرستیم؛ اگه تو این چند هفته اخیر براتون پیامی نیومده لطفا بگین تا اسمتون رو ویرایش کنیم و اضافه کنیم ( چون ممکنه اسمتون اشتباهی نوشته شده باشه یا وارد نشده باشه ) ( کسایی هم که علاقه ای ندارن که اطلاعیه های تالار رو دریافت کنن میتونن با پیام خصوصی بگن تا اسمشون رو حذف کنیم ) * Ven000s *; *ali; *Cloudy sky*; *Mina*; *mini*; *pedram*; +پویا; ...Mahsa...; .FatiMa; .tara; ::: شیـــما :::; Afsaneh.M; Ali.Akbar; amin_architect22; anastazia; Arpak; asef-a; atefehkhanom; Atre Baroon; azadeh_arch _eng; bahar_68; desinger.bardia; dp_poone; ebrahim heidari; elahe-a; fargol_2408; gordia; h.shafiee; hadis a; hami_sani; honey memar; judyabott; kimia; lady architect; lilac; m.memar; Mahnaz.D; mahsa91; Mahtab.r; MAXER89; memmar; moein.s; mohsen memar; ; nassimgoly; ne_sh67; nice-arch; nikaaa; Number_One ; panoram; PO0OH; pooran.mehr; S.A.N; S.Ansari; saeid_ms; sam arch; sara_arch; Sepideh.mt ; setare.blue; sh&sh; shahdokht *1983*; taghdir; tina-arch; مصطفی 1; yosefi; z.pv; zahra-d; zahra22; ~M~O~J~; آرتاش; حانیه; سایه...; snowy; kebriya; simsim9372; بهنگار; hadis a; mohsen memar; سارا.ک; razi aa;سـارا; لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ سلام فقط اومدم یه چیز بگم و برم.فکر کردم اینجا بهترین جاس! می خواستم به مدیرای خوب تالارمون یه خسته نباشید جانانه بگم . * Ven000s * *Mina* *Cloudy sky* .FatiMa چهارتا مدیر خوش اخلاق و پر انرژی که همیشه در تالار حضور دارن و با صبر و حوصله به تالار رسیدگی می کنن. و می خوام عذرخواهی کنم به خاطر اینکه مدتیه فقط نقش بیننده رو برای تالار بازی می کنم ! و هیچ نقشی توی تالار ندارم...فعلا افتادم رو مود کم رنگ شدن و بیرنگ شدن.(راستش دیگه درگیر انجمن نیستم مثل قبل و البته از این وضع راضیم ) اما خب حس کردم به عنوان کسی که یه روزی با مینی اولین کسایی بودیم که کاربر ویژه معماری شده بودیم ، باید بیام و یه خسته نباشید به همه بچه ها بگم و یه عذرخواهی هم بکنم به خاطر اینکه هیچ نقشی توی تالار ندارم. امیدوارم همیشه موفق باشین 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ سلام فقط اومدم یه چیز بگم و برم.فکر کردم اینجا بهترین جاس! می خواستم به مدیرای خوب تالارمون یه خسته نباشید جانانه بگم . * Ven000s * *Mina* *Cloudy sky* .FatiMa چهارتا مدیر خوش اخلاق و پر انرژی که همیشه در تالار حضور دارن و با صبر و حوصله به تالار رسیدگی می کنن. و می خوام عذرخواهی کنم به خاطر اینکه مدتیه فقط نقش بیننده رو برای تالار بازی می کنم ! و هیچ نقشی توی تالار ندارم...فعلا افتادم رو مود کم رنگ شدن و بیرنگ شدن.(راستش دیگه درگیر انجمن نیستم مثل قبل و البته از این وضع راضیم ) اما خب حس کردم به عنوان کسی که یه روزی با مینی اولین کسایی بودیم که کاربر ویژه معماری شده بودیم ، باید بیام و یه خسته نباشید به همه بچه ها بگم و یه عذرخواهی هم بکنم به خاطر اینکه هیچ نقشی توی تالار ندارم. امیدوارم همیشه موفق باشین سلام عزیزم؛ :w36: ممنونم گلم؛ متاسفانه به خاطر فشار درسا و... فعالیتا کم میشه؛ مینی هم خودش خیلی اصرار داشت عنوانش برداشته شه ؛ بعد چند باری که قبول نکردیم ؛ دیگه مجبور شدیم :( ؛ یادش بخیر ؛این تالار به دست دوستانی چون تو و مینی و ابراهیم و آرمین و مهیار و مهناز و... فعال شد ، ممنونم از زحمات همتون ؛امیدوارم بازم شاهد حضور خوبتون باشیم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ دوستای عزیز ، چه قدیمیا ،چه تازه واردا ، همه و همه ؛ خواهشا به صفحه زیر برید و مواردی که گفته شده رو رعایت کنید ، با تشکر اینم لینک : http://www.noandishaan.com/forums/announcement77-82.html کلیک یادتون نره لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان و مدیرانی که زحمت می کشن برای تالار یه مسئله مدتیه ذهنم رو به خودش درگیر کرده . تاپیک ملاقات لاتین که بچه ها زحمت می کشن آپش می کنن ، قراره مقاله در مورد موضوعی خاص باشه یا معرفی بناها؟؟ آخه اکثر پستها از آرچ دیلی هستش که معرفی یک بنای خاصه نه مقاله در مورد موضوعی خاص ! مثلا اگه کسی واسه پروژه ای نیاز به مقاله داشته باشه ، نمی تونه از این تاپیک پیدا کنه چون همش توصیف بناس ( یا اکثرش) میخواستم بدونم چجوریاس ؟ قراره تاپیک همینه یا نه 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ منم چند وقتی بود میخواستم یه پیشنهادی بدم شاید توجه کرده باشین یه وقتایی توی تاپیک کمک و درخواست یه سری سوالات جامع و خوبی پرسیده میشه و اطلاعات مفید و خوبی برای جواب به اون سوال مطرح میشه اما به خاطر این که تاپیک خیلی سریع ابدیت میشه این مطالب کم کم میره توی صفحات قدیمی که دیگه عملا خونده نمیشه و بعضا پیش میاد بعد از یه مدت دقیقا سوال یا مشکلی مثل مشکلاتی که قبلا جوابش مطرح شده براش پیش میاد که دیگه پیدا کردن صفحه مربوطه اش نزدیک غیر ممکنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من میخواستم پیشنهاد بدم توی یه تاپیک جدا یا توی پست اول همون تاپیک یه مرجع از سوالات جامع و کاربردی بذاریم تا مثل فهرست کتاب کمک کنه مطالب تاپیک همیشه قابل دسترسی باشه 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان و مدیرانی که زحمت می کشن برای تالاریه مسئله مدتیه ذهنم رو به خودش درگیر کرده . تاپیک ملاقات لاتین که بچه ها زحمت می کشن آپش می کنن ، قراره مقاله در مورد موضوعی خاص باشه یا معرفی بناها؟؟ آخه اکثر پستها از آرچ دیلی هستش که معرفی یک بنای خاصه نه مقاله در مورد موضوعی خاص ! مثلا اگه کسی واسه پروژه ای نیاز به مقاله داشته باشه ، نمی تونه از این تاپیک پیدا کنه چون همش توصیف بناس ( یا اکثرش) میخواستم بدونم چجوریاس ؟ قراره تاپیک همینه یا نه سلام گلم ، تاپیک مقالات لاتین که زهرا اکثرا آپ میکنه رو میگی ؟ موافقم اکثر مقالات مربوط به معرفیه بنا هستش و بهتره که مقالات موضوعی هم گذاشته بشه، خب اینو دوستانی که میخوان مقاله بزارن باید توجه کنن؛من سعی میکنم چند تا از سایتایی که مقالات معماری دارن رو بزارم تا دوستان استفاده کنن و بزارن تو تالاار منم چند وقتی بود میخواستم یه پیشنهادی بدم شاید توجه کرده باشین یه وقتایی توی تاپیک کمک و درخواست یه سری سوالات جامع و خوبی پرسیده میشه و اطلاعات مفید و خوبی برای جواب به اون سوال مطرح میشه اما به خاطر این که تاپیک خیلی سریع ابدیت میشه این مطالب کم کم میره توی صفحات قدیمی که دیگه عملا خونده نمیشه و بعضا پیش میاد بعد از یه مدت دقیقا سوال یا مشکلی مثل مشکلاتی که قبلا جوابش مطرح شده براش پیش میاد که دیگه پیدا کردن صفحه مربوطه اش نزدیک غیر ممکنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من میخواستم پیشنهاد بدم توی یه تاپیک جدا یا توی پست اول همون تاپیک یه مرجع از سوالات جامع و کاربردی بذاریم تا مثل فهرست کتاب کمک کنه مطالب تاپیک همیشه قابل دسترسی باشه مرسی فائزه جان ؛آره خب ؛اما کار سختیه که دونه دونه جوابا رو جدا کنیم و به تاپیک جدا بهش اختصاص بدیم حالا با تغییر چارت مدیریت ؛ کارا مه سبک بشه ،میشه این مسئولیت رو به عهده یکی از دوستان گذاشت تا انجامش بده ؛خیلی عالی میشه لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ با سلام خدمت مدیرا ن این بخش و تبریک سال جدید . ممنون میشم قسمت ویرایش رو فعال کنید تا بعضی از نوشته هامون رو ویرایش کنیم . برای مثال شاید بعضی از دوستان به مقطع بالاتری رفتن و یا نرم افزار و غیره جدیدی رو به آرشیو یادگیریشون اضافه کردن با این وضع چیزی رو نمیتونیم تغییر بیدم . ممنون. 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ با سلام خدمت مدیرا ن این بخش و تبریک سال جدید . ممنون میشم قسمت ویرایش رو فعال کنید تا بعضی از نوشته هامون رو ویرایش کنیم . برای مثال شاید بعضی از دوستان به مقطع بالاتری رفتن و یا نرم افزار و غیره جدیدی رو به آرشیو یادگیریشون اضافه کردن با این وضع چیزی رو نمیتونیم تغییر بیدم .ممنون. سلام آقای مهندس، ما این دسترسی رو نداریم که امکان ویرایش و... رو برداریم و بزاریم... این مورد رو باید از مدیرای ارشد و ادمین بخواید لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ سلام آقای مهندس، ما این دسترسی رو نداریم که امکان ویرایش و... رو برداریم و بزاریم... این مورد رو باید از مدیرای ارشد و ادمین بخواید من يه بار به محمد ادمين گفتم اگه ميشه قدرت ويرايشو فعال كنه اما گفت به دلايلي بعد از يك ماه فقط مديراي تالار ميتونن پست رو ويرايش كنن و فعلا نميشه فعالش كرد 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام یه پیشنهاد دارم میگم توو بخش معماری جهان و معماری ایران 2 تا بخش ایجاد کنیم برای موزه و کتابخانه و هتل بعد هر چی پروژه و نمونه های ساخته شده ازشون هست با بیوگرافیشون بزاریم اونجا... 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامیه پیشنهاد دارم میگم توو بخش معماری جهان و معماری ایران 2 تا بخش ایجاد کنیم برای موزه و کتابخانه و هتل بعد هر چی پروژه و نمونه های ساخته شده ازشون هست با بیوگرافیشون بزاریم اونجا... سلااااااااااام عزیزم، جالب میشه ، اما زیاد دیگه بخش تو بخش نمیشه شاید بهتره 3 تا تاپیک ایجاد بشه تو همون بخش معماری ایران ؛ و مثلا تاپیک نمونه موزه،نمونه های هتل... ؛ بعد تاپیکای مربوط به اینو تو این قسمت لینکشون گذاشته بشه ؛حالا باید ببینسم نظر مدیرا چیه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام سلام دوستای عزیز دیگه تاپیک جدا نمیزنم، تو یه پست خلاصه میکنم حرفامو ، حدود 1 سال خورده ای مدیر روابط عمومی و بعد مدیر تالار بودم ، تو این مدت حدودا تاالار با کمک شما پیشرفتای خیلی خوبی داشت ،امیدوارم از مدیریتم راضی بوده باشید و ممنونم از فعالیتهای خوب همتون اگه تو این مدت هم پستی رو به اشتباه پاک کردم ، یا ندانسته توهینی کردم ، یا تو دادن امتیاز و مدال .... کوتاهی کردم ،امیدوارم ببخشید ، دنیای مجازی رو نباید خیلی جدی گرفت ، سخته که اشتباهی نشه عنوانای جدید مدیرای تالار ، مینا و فاطمه جون رو بهشون تبریک میگم ، تو این مدت خیلی کمکم کردن و شایسته این عناوین بودن ، موفق باشید دوست جونام :w36: آقا ما دلمون میخواست بازنشسته بشیم و از این تاپیکای باکلاس خسته نباشید بزنین برامونا ؛ نشد که بچه های تالار معماری ، فعاله فعاله فعالتر باشیم ،تا تالار معماری نواندیشان ،تو نت از همه ی سایتا بهتره بهتر باشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده