Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اکثر چیزهایی را که ناراحتم میکنند،دوستان گفتند و من هم موافقم. اما خوب بیشترین چیزی که غیر از اونها دوست ندارم،مغلطه است که متاسفانه از انسان های تمامیت خواه زیاد میبینم. یعنی آسمان ریسمون بافتن برای فرار از پاسخگویی و پیچاندن طرف،تا از جواب دادن به سوال فرار کنند. 14 لینک به دیدگاه
sepide16 364 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وقتی مرد...همه دنیای منو هم با خودش برد به اون دنیا...تمام خاطرات بچگیمو با خودش برد... 8 لینک به دیدگاه
hamidal 589 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مشكلاتي كه هم بوجود اومدن و هم حلش خارج از كنترل من باشه. بعدشم ديدن رنج و ناراحتي ديگران. 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اينكه مجبورم برم خدمت فعلا بيشتر از هر چيز ديگه ناراحتم ميكنه 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ غمگینی و مشکلات کسایی که دوسشون دارم.... 3 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اول از همه اينكه كسي رو كه خيلي دوستش داري همش بايد مواظب رفتارت باشي كه اون ازت نرنجه اين از خودم و ترس از تنها شدن .وبراي مسائل اجتمايي اينكه دم هر عابر بانكي مردم براي دريافت پول چندر غاز يارانه ها از سر و كول هم بالا ميرن و اينكه مملكتي با اين همه سرمايه اي كه داره مردمي فقير داره واينكه تمام اين كوهها و جنگلها و گاز و نفت اين مملكت به تاراج ميره وبدتر از همه اينكه بعد از چند سال از زلزله بم هنوز مردمانش تو بدترين وضع ممكن دارن زندگي ميكنن ولي بعد جنگ 33روزه در جنوب لبنان 3ماه همه تاسيسات و جادهها و خونه ها اماده شدند و چندتا سالن ورزشي اماده شدند .خوب چطور ادم دق نكنه 5 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من خرابم ز غم یار خراباتی خویش / می زند غمزه او ناوك غم بر دل ریش 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زندگی تو ایران و کلا آسیا و آفریقا هر کشور عقب مونده:ws54: 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این که تو یه دنیای خر تو خر زندگی میکنم .( ببخشید اگر بی ادبی بود) 3 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این که کسی نباشه حرف دلتو بهش بگی این که کسی نباشه درکت کنه این که کسی که همه امیدت به اونه نا امیدت کنه بدتر از همه اینا انتظار... 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این : حماقتهایی هستند که با یادآوری آنها میخندیم و این حماقتها دردآورترین خاطرات زندگی ما هستند 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دیدن آدمهای بی شعور این که کسی نباشه حرف دلتو بهش بگی این که کسی نباشه درکت کنه این که کسی که همه امیدت به اونه نا امیدت کنه بدتر از همه اینا انتظار... آی گفتین آخ گفتین 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دلیل واسه ناراحتی زیاده ............ اما مهمتر از همه جدایی از عزیزان !!!! توهین لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده