رفتن به مطلب

چی تو دنیا بیشتر از همه غمگینت می کنه؟

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

اکثر چیزهایی را که ناراحتم میکنند،دوستان گفتند و من هم موافقم.

اما خوب بیشترین چیزی که غیر از اونها دوست ندارم،مغلطه است که متاسفانه از انسان های تمامیت خواه زیاد میبینم.

یعنی آسمان ریسمون بافتن برای فرار از پاسخگویی و پیچاندن طرف،تا از جواب دادن به سوال فرار کنند.

• Like 14
ارسال شده در

وقتی مرد...همه دنیای منو هم با خودش برد به اون دنیا...تمام خاطرات بچگیمو با خودش برد...

• Like 8
ارسال شده در

مشكلاتي كه هم بوجود اومدن و هم حلش خارج از كنترل من باشه. بعدشم ديدن رنج و ناراحتي ديگران.

• Like 4
ارسال شده در

اينكه مجبورم برم خدمت فعلا بيشتر از هر چيز ديگه ناراحتم ميكنه

• Like 4
ارسال شده در

غمگینی و مشکلات کسایی که دوسشون دارم....

• Like 3
ارسال شده در

منم جدایی و خیانت و دروغ

• Like 7
ارسال شده در

اول از همه اينكه كسي رو كه خيلي دوستش داري همش بايد مواظب رفتارت باشي كه اون ازت نرنجه اين از خودم و ترس از تنها شدن .وبراي مسائل اجتمايي اينكه دم هر عابر بانكي مردم براي دريافت پول چندر غاز يارانه ها از سر و كول هم بالا ميرن و اينكه مملكتي با اين همه سرمايه اي كه داره مردمي فقير داره واينكه تمام اين كوهها و جنگلها و گاز و نفت اين مملكت به تاراج ميره وبدتر از همه اينكه بعد از چند سال از زلزله بم هنوز مردمانش تو بدترين وضع ممكن دارن زندگي ميكنن ولي بعد جنگ 33روزه در جنوب لبنان 3ماه همه تاسيسات و جادهها و خونه ها اماده شدند و چندتا سالن ورزشي اماده شدند .خوب چطور ادم دق نكنه

• Like 5
ارسال شده در

من خرابم ز غم یار خراباتی خویش / می زند غمزه او ناوك غم بر دل ریش

• Like 3
ارسال شده در

زندگی تو ایران و کلا آسیا و آفریقا هر کشور عقب مونده:ws54:

• Like 2
ارسال شده در

این که تو یه دنیای خر تو خر زندگی میکنم .( ببخشید اگر بی ادبی بود)

• Like 3
ارسال شده در

دیدن آدمهای بی شعور

• Like 5
ارسال شده در

این که کسی نباشه حرف دلتو بهش بگی این که کسی نباشه درکت کنه این که کسی که همه امیدت به اونه نا امیدت کنه بدتر از همه اینا انتظار...

• Like 3
ارسال شده در

مرگ یه جوون

• Like 3
ارسال شده در

این :

حماقتهایی هستند که با یادآوری آنها میخندیم و این حماقتها دردآورترین خاطرات زندگی ما هستند
  • Like 1
ارسال شده در
دیدن آدمهای بی شعور

این که کسی نباشه حرف دلتو بهش بگی این که کسی نباشه درکت کنه این که کسی که همه امیدت به اونه نا امیدت کنه بدتر از همه اینا انتظار...

آی گفتین آخ گفتین:sigh:

• Like 3
ارسال شده در

دلیل واسه ناراحتی زیاده ............

اما مهمتر از همه جدایی از عزیزان !!!!

توهین

• اضافه کردن...