mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من از بالا اجازه دارم تا هر چقدر که بخوام حدس بزنم 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیزارید که ... حدسات تمام نشد؟ حمید؟ تو این انجمن 60- 70 تا حمید هست ... کدومش رو می گی؟ يكيشون ديگه...همون اون! 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اِممممم ....یاقوت سفیده؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی من دیگه نمی تونم شرکت کنم :ubhuekdv133q83a7yy7:ws18::icon_pf (34): اینجا رو به اتیش می کشم :guntootsmiley2::icon_pf (95): زهرا حیا کن این مسئولیت رو رها کن :femenist: پس شما به حدسات ادامه بده ... arash86???? نه ... آرش نیست ... 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ يكيشون ديگه...همون اون! راست میگه دیگه همون اون الهام جان تبریک می گم :icon_pf (19): 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پيمان :4chsmu1: هموني كه الان همكار مدير خانواده شده 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس شما به حدسات ادامه بده ... نه ... آرش نیست ... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا بگو رشتش چيه تا حدس دومم رو بزنم:4chsmu1: حدس دوم؟ :167: من از بالا اجازه دارم تا هر چقدر که بخوام حدس بزنم باشه ... فقط محمد خ می تونه 3 تا حدس بزنه ... بقیه همه 2 تا ... :167: يكيشون ديگه...همون اون! نچ ... باید کامل بگی ... :167: اِممممم ....یاقوت سفیده؟ نچ ... :167: saeed 99...... نه ... :167: راست میگه دیگه همون اون الهام جان تبریک می گم :icon_pf (19): :167: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هروقت رشتش مشخص شد یا راهنمایی بیشتر شد، بگین من بیام حدس دوممو بگم. کاربره یا مدیر؟ اگه مدیره، مدیر کدوم تالاره؟ اگه کاربره، عنوانش چیه؟ معمولیه، ویژس، متخصصه؟ تو کدوم تالار بیشتر فعالیت داره؟ اسمش چیه؟ 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پيمان :4chsmu1: هموني كه الان همكار مدير خانواده شده نه ... چند تا شد؟ 12- 13 تایی گفتیا ... :167: :167: 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سخته از بين اينهمه پسر يكي رو بايد حدس زد بعدش فقط دوبار حق نظر دادن داريم ميلاد نيست؟ 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه ... چند تا شد؟ 12- 13 تایی گفتیا ... :167: :167: يه حدس زدم اصلا همون حدس اولم ممد خ ولي تو اطلاعاتش ننوشته ادبيات دوست داره 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سیلام . باز چرا به من دیر خبر دادین بیام ؟ :brodkavelarg: دمتون گرم که منم حدس زدین . میرم یکم به شعر و ادبیات علاقه مند میشم من نمیحدسم تا رشتشو بگی این دفه اومدم واسه برنده شدن فقط گفته باشم زهرا اگه بحدسن تو نگی میکشمت :167: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هروقت رشتش مشخص شد یا راهنمایی بیشتر شد، بگین من بیام حدس دوممو بگم. کاربره یا مدیر؟ اگه مدیره، مدیر کدوم تالاره؟ اگه کاربره، عنوانش چیه؟ معمولیه، ویژس، متخصصه؟ تو کدوم تالار بیشتر فعالیت داره؟ اسمش چیه؟ اسمشم بگم؟ سخته از بين اينهمه پسر يكي رو بايد حدس زد بعدش فقط دوبار حق نظر دادن داريمميلاد نيست؟ میلاد؟ کدوم میلاد؟ يه حدس زدم اصلا همون حدس اولم ممد خ ولي تو اطلاعاتش ننوشته ادبيات دوست داره شمردم ... 4 تا حدس زدی ... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سیلام . باز چرا به من دیر خبر دادین بیام ؟ :brodkavelarg:دمتون گرم که منم حدس زدین . میرم یکم به شعر و ادبیات علاقه مند میشم من نمیحدسم تا رشتشو بگی این دفه اومدم واسه برنده شدن فقط گفته باشم زهرا اگه بحدسن تو نگی میکشمت :167: دیر خبر دادیم؟ مگه ادبیات چشه؟ برو علاقمند شو ... رشتش یه چیز خطرناکه ... نمیشه بگم ... 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حداقل رشتشو بگوالان از فضولي ميتركم!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خطر ناك؟:gnugghender: يافتم:2525s: ممد خ؟:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رشتش یه چیز خطرناکه ... نمیشه بگم ... یعنی رشتش مواده؟ یعنی پیمانه؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حداقل رشتشو بگوالان از فضولي ميتركم!!!!!! رشتش خیلی حساس و خطرناکه ... خطر ناك؟:gnugghender: يافتم:2525s: ممد خ؟:4chsmu1: نهههههههه ... ممد خ عکست رو بفرست منم ببینم ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده