pari daryayi 22938 ارسال شده در 21 تیر، 2011 خداوند! به علمای ما مسئولیت و به عوام ما علم و به مومنان ما روشنایی و به روشنفکران ما ایمان و به متعصبین ما فهم و به فهمیدگان ما تعصب و به زنان ما شعور و به مردان ما شرف و به پیران ما آگاهی و به جوانان ما اصالت و به اساتید ما عقیده و به دانشجویان ما نیز عقیده و به خفتگان ما بیداری و به دینداران ما دین و به نویسندگان ما تعهد و به هنرمندان ما درد و به شاعران ما شعور و به محققان ما هدف و به نومیدان ما امید و به ضعیفان ما نیرو و به محافظه کاران ما گستاخی و به نشستگان ما قیام و به راکدان ما تکان و به مردگان ما حیات و به کوران ما نگاه و به خاموشان ما فریاد و به مسلمانان ما قرآن و به فرقه های ما وحدت و به حسودان ما شفا و به خودبینان ما انصاف و به فحاشان ما ادب و به مردم ما خودآگاهی و به همه ملت ما همت، تصمیم و استعداد فداکاری و شایستگی نجات و عزت ببخش دکتر علی شریعتی ======== حالا تو بگو از خدا برای کی چی می خوای؟؟ 12
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 21 تیر، 2011 خدایا به جاهلان ما بصیرت ببخش! به بصیرت مندان صبر به ما اسیران، آزادی و به آزادان فهم ببخش! 7
Neutron 60966 ارسال شده در 21 تیر، 2011 بی خیال بابا... این شریعتی هم بیکاره ها. خدایا یه دست کت و شلوار درست و حسابی بهم بده باهاش برم سر قرار. 6
میلاد 24047 ارسال شده در 21 تیر، 2011 به ..... ذات الریه بده به من پول به خونواده خودم و دوستان سلامتی به متعصب ها عقل 6
Ehsan 112346 ارسال شده در 21 تیر، 2011 خدایا به جاهلان ما بصیرت ببخش! به بصیرت مندان صبر این آرزوت از اساس باطله. چون بصیــرت و جـــهالت دو بال یک کرکس هستند برای خوردن مغز شرف و انسانیت. کسی هم که بابصــیرت شد،دیگه صبر نداره و از فرهنگ هوچـــی گری پیروی میکنه. 7
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 21 تیر، 2011 بی خیال بابا...این شریعتی هم بیکاره ها. خدایا یه دست کت و شلوار درست و حسابی بهم بده باهاش برم سر قرار. راجع به شریعتی درست صحبت کنا برای فضولی خیلی خوبه من که دوسش دارم همینو فقط می خوای؟؟ 6
spow 44198 ارسال شده در 21 تیر، 2011 خدایا چی میشد به شریعتی قدرت تفکیک حقایق میدادی تا فقط حرفای قشنگ نزنه وعملشم قشنگ بود!! 7
spow 44198 ارسال شده در 21 تیر، 2011 راستی خدا اگه میتونی یخورده پول ذره ای شعور یه ذره هم بیشتر صبر بده مردیم ازخوشی 5
Esmeralda 170 ارسال شده در 21 تیر، 2011 خدایا به همه ی مردم یه کم حس نوع دوستی بده چقدرهمه خودخواهن 4
Neutron 60966 ارسال شده در 21 تیر، 2011 راجع به شریعتی درست صحبت کنا برای فضولی خیلی خوبه من که دوسش دارم همینو فقط می خوای؟؟ همین و یه عقل سالم. عقل سالم در کت شلوار سالم! میخوام باهاش ژست روشنفکری بگیرم!!! 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 21 تیر، 2011 خدایا به خودت کمی قدرت بده که بتوانی شــر دیکتاتورها را از سر ملت ها کوتاه کنی. 3
EOS 14528 ارسال شده در 21 تیر، 2011 برای خانواده ام سلامتی و این که به هر چه که می خوان برسن اما برای خودم کمی صبر و پشتکار , و قلبی خالی از کینه و نفرت هر چند همه این ها در حد شعاره ؛ اگه می خواست بده از اول می داد نه حالا که کار از کار گذشته . 3
شب ستیز 660 ارسال شده در 21 تیر، 2011 دلم ميخواد خدا ب همه ي زندونيا ازادي ب همه ي غمگين ها شادي ب همه ي انسانها اميد بهمه ي ايراني ها : ازادي غرور قدرت تعصب سخاوت گذشت بهمه ي بي كس ها كس ب همه ي بي ملاقاتي ها ملاقاتي و به تك سوار شهر خلوت قلبم ارامش بده 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 21 تیر، 2011 اول به خودش جرأت بده با مردم روبرو بشه بعد من ازش خواسته هامو میگیرم 3
ارسال های توصیه شده