pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خداوند! به علمای ما مسئولیت و به عوام ما علم و به مومنان ما روشنایی و به روشنفکران ما ایمان و به متعصبین ما فهم و به فهمیدگان ما تعصب و به زنان ما شعور و به مردان ما شرف و به پیران ما آگاهی و به جوانان ما اصالت و به اساتید ما عقیده و به دانشجویان ما نیز عقیده و به خفتگان ما بیداری و به دینداران ما دین و به نویسندگان ما تعهد و به هنرمندان ما درد و به شاعران ما شعور و به محققان ما هدف و به نومیدان ما امید و به ضعیفان ما نیرو و به محافظه کاران ما گستاخی و به نشستگان ما قیام و به راکدان ما تکان و به مردگان ما حیات و به کوران ما نگاه و به خاموشان ما فریاد و به مسلمانان ما قرآن و به فرقه های ما وحدت و به حسودان ما شفا و به خودبینان ما انصاف و به فحاشان ما ادب و به مردم ما خودآگاهی و به همه ملت ما همت، تصمیم و استعداد فداکاری و شایستگی نجات و عزت ببخش دکتر علی شریعتی ======== حالا تو بگو از خدا برای کی چی می خوای؟؟ 12 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدایا به جاهلان ما بصیرت ببخش! به بصیرت مندان صبر به ما اسیران، آزادی و به آزادان فهم ببخش! 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بی خیال بابا... این شریعتی هم بیکاره ها. خدایا یه دست کت و شلوار درست و حسابی بهم بده باهاش برم سر قرار. 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به ..... ذات الریه بده به من پول به خونواده خودم و دوستان سلامتی به متعصب ها عقل 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدایا به جاهلان ما بصیرت ببخش! به بصیرت مندان صبر این آرزوت از اساس باطله. چون بصیــرت و جـــهالت دو بال یک کرکس هستند برای خوردن مغز شرف و انسانیت. کسی هم که بابصــیرت شد،دیگه صبر نداره و از فرهنگ هوچـــی گری پیروی میکنه. 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بی خیال بابا...این شریعتی هم بیکاره ها. خدایا یه دست کت و شلوار درست و حسابی بهم بده باهاش برم سر قرار. راجع به شریعتی درست صحبت کنا برای فضولی خیلی خوبه من که دوسش دارم همینو فقط می خوای؟؟ 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدایا چی میشد به شریعتی قدرت تفکیک حقایق میدادی تا فقط حرفای قشنگ نزنه وعملشم قشنگ بود!! 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راستی خدا اگه میتونی یخورده پول ذره ای شعور یه ذره هم بیشتر صبر بده مردیم ازخوشی 5 لینک به دیدگاه
Esmeralda 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدایا به همه ی مردم یه کم حس نوع دوستی بده چقدرهمه خودخواهن 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راجع به شریعتی درست صحبت کنا برای فضولی خیلی خوبه من که دوسش دارم همینو فقط می خوای؟؟ همین و یه عقل سالم. عقل سالم در کت شلوار سالم! میخوام باهاش ژست روشنفکری بگیرم!!! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدایا به خودت کمی قدرت بده که بتوانی شــر دیکتاتورها را از سر ملت ها کوتاه کنی. 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای خانواده ام سلامتی و این که به هر چه که می خوان برسن اما برای خودم کمی صبر و پشتکار , و قلبی خالی از کینه و نفرت هر چند همه این ها در حد شعاره ؛ اگه می خواست بده از اول می داد نه حالا که کار از کار گذشته . 3 لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دلم ميخواد خدا ب همه ي زندونيا ازادي ب همه ي غمگين ها شادي ب همه ي انسانها اميد بهمه ي ايراني ها : ازادي غرور قدرت تعصب سخاوت گذشت بهمه ي بي كس ها كس ب همه ي بي ملاقاتي ها ملاقاتي و به تك سوار شهر خلوت قلبم ارامش بده 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اول به خودش جرأت بده با مردم روبرو بشه بعد من ازش خواسته هامو میگیرم 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آرزو بر جوانان عیب نیست...! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده