شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ اون میتونه آجر برداره دنبالم کنه...... باید به یکی بگم که تو سری خور باشه. :girl_yes2: شقایق یاااااااااا مهندس بی فکر 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ دو به هم زن گولاخی برو اون ور تا نزدیمت :w13: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ شقایق یاااااااااا مهندس بی فکر مهندس بی فکر که خدا فحشش میده. سفید برفی از همه بهتره،قشنگ میشه کتکش هم زد. :girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ گولاخی برو اون ور تا نزدیمت :w13: یادته یه بار حالتو گرفتم اشکت دراومد نزار تکرار شه 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ مهندس بی فکر که خدا فحشش میده. سفید برفی از همه بهتره،قشنگ میشه کتکش هم زد. :girl_yes2: پس من بهش میگم سیرابی 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ یادته یه بار حالتو گرفتم اشکت دراومد نزار تکرار شه فتوکپی برابر اصل بیتا 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ هر وقت خواستین فحش بدین از ابزار استفاده کنین ! مثلا به طرف بگین : دسته بیل تراکتور فرغون! اینجوری هم ادب رو رعایت کردین هم خودتون خالی میشین هم بعد اینکه حالتون جاا اومد ، از حرفاتون زیاد پشیمون نمیشین! 4 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ هم اکنون دلم میخواد طوماری از فحش های اب نکشیده که مثل باقلوا یزد و سوهان قم و گز اصفهان و گلاب کاشان مخصوص خاک ایران خودمونه نثار جد و اباد شخصی کنم ! 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ فتوکپی برابر اصل بیتا یادتونه یه بار اواتار من یه رقاص بود؟تو پیغام خصوصی به من گفت سست عنصر بی ایمان حالا چیه کم اوردی راس میگم دیگه یادت نمیاد اخرش برگشت گفت من زن دارم:ws28: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ هم اکنون دلم میخواد طوماری از فحش های اب نکشیده که مثل باقلوا یزد و سوهان قم و گز اصفهان و گلاب کاشان مخصوص خاک ایران خودمونه نثار جد و اباد شخصی کنم ! بگو گی میگن لذت دعا نه نه ببخشید فحش به دسته جمعی دادانش هستش 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ این اولیش: ***** ***** *** این هم دومیش: *** *** ****** ** ***** این هم سومیش: *** ** باز هم میخواهی؟ :ubhuekdv133q83a7yy7 :w00: :JC_thinking: بگو بازم 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ مهندس بی فکر که خدا فحشش میده. سفید برفی از همه بهتره،قشنگ میشه کتکش هم زد. :girl_yes2: تو منو بزنی؟:jawdrop: عمرا 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ یادتونه یه بار اواتار من یه رقاص بود؟تو پیغام خصوصی به من گفت سست عنصر بی ایمانحالا چیه کم اوردی راس میگم دیگه یادت نمیاد اخرش برگشت گفت من زن دارم:ws28: الان این ها چیه داری چه ربطی داره دیگه شدی خود بیتا مگه ما میتونیم بیایم پیام های خصوصی تو رو بخونیم 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ الان این ها چیه داری چه ربطی داره دیگه شدی خود بیتا مگه ما میتونیم بیایم پیام های خصوصی تو رو بخونیم :w00: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ :ubhuekdv133q83a7yy7 :w00: :jc_thinking: بگو بازم سفید برفی= خود بیتا 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ :w00: شبه بیتا داد نزن سر من عصاب ندارم هااااااا:167::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ تو منو بزنی؟:jawdrop:عمرا نیازی به زدن نمیبینم. فوتت کنم رفتی.... :zadan: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سفید برفی= خود بیتا توهین نکن به بیتا جونم من کی میتونم به پاش برسم ولی استاد فحش دکتر جون بود نه بیتا 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ نیازی به زدن نمیبینم. فوتت کنم رفتی.... :zadan: :there: راحت باش...... خوب فوت میکردی من این همه راه نشینم توی اتوبوس 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ توهین نکن به بیتا جونم من کی میتونم به پاش برسم ولی استاد فحش دکتر جون بود نه بیتا اون دکتر ژوان که دوست اسی هستشکپی همم هستن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده