bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 با سیلاااااامامپوله شطوری مهندس جون افرییییییییییین حتما اینم دسته امپوله ؟ از نوع الکترونیکی ؟ یکم بیشتر توضیح بده همه متوجه حدست بشن 2
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 جارو برقي نيست؟ سلام مرسي مسعود جان تو فک کنم با مهندس خوش فکر مشورت کردی اوری جون هرجوری فکر کردم شباهتی ندیدم راستش :shame: :JC_thinking:برای مغزو پرتودرمانیو ایناس؟ نچ به مغز هم ربطی نداره . . . یه راهنمایی کرده بودم هاااا ، با فونت بزرگ . کسی بهش توجه نکرد 3
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 ماشينه؟؟ :JC_thinking: :brodkavelarg: اصا میتونی بگی شبیه چه قسمته ماشینه ؟ 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 20 تیر، 2011 شطوری مهندس جون افرییییییییییین حتما اینم دسته امپوله ؟ از نوع الکترونیکی ؟ یکم بیشتر توضیح بده همه متوجه حدست بشن مخلصیم نکنه فشار سنجه 2
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 مربوط به رادیو گرافی یا اسکن نیست؟ اگه کلا تو فیلد تصویربرداری منظورت بود که نچ اما به سختی میشه کلمه اسکن رو بهش ربط داد ، البته خیلی به سختی به همون راهنمایی اول توجه شود 1
الهام. 8079 ارسال شده در 20 تیر، 2011 :brodkavelarg:اصا میتونی بگی شبیه چه قسمته ماشینه ؟ اصلا میتونی بگی شبیه چه قسمت ماشینه ؟ بووووووووخش! 2
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 مخلصیمنکنه فشار سنجه کوچیکم مهندس جون نه اینو حدسیدن که گفتم نیست . راهنماییم هم این بود که چیزی رو در بدن اندازه گیری نمیکنه مثلا اینجا بلد کردن میتونه معنی جاست بده 2
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 اصلا میتونی بگی شبیه چه قسمت ماشینه ؟ بووووووووخش! اونا غلط نبود ، گویش مخصوص خودم بود راس میگی هااا واسه درمان چشم اینا استفاده میشه؟ :JC_thinking: افلییییییییییییییییییین به چشم ربط داره . بیشتر فک کن راحت شدم . یکی به چشم اشاره کرد 3
الهام. 8079 ارسال شده در 20 تیر، 2011 اونا غلط نبود ، گویش مخصوص خودم بود راس میگی هااا خيلي هم غلط بود :w00: من هميشه راس ميگم 2
ooraman 22216 ارسال شده در 20 تیر، 2011 اگه کلا تو فیلد تصویربرداری منظورت بود که نچ اما به سختی میشه کلمه اسکن رو بهش ربط داد ، البته خیلی به سختی به همون راهنمایی اول توجه شود کدوم راهنمایی اول؟...من چرا هیچی نمیبینم پس؟...مفخیه؟ 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 20 تیر، 2011 کوچیکم مهندس جون نه اینو حدسیدن که گفتم نیست . راهنماییم هم این بود که چیزی رو در بدن اندازه گیری نمیکنه مثلا اینجا بلد کردن میتونه معنی جاست بده ببین جواب یه جوری به من بوگو قول میدم نگم تو گفتی حداقل بوگو اولین حرفش چیه؟ اتو مو نیست 2
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 CyberKnife این نیست؟ نه سایبر نایف تا جایی که علم ناقص من قد میده واسه جراحی تومور بود یعنی کلا با چرخیدن دورانی حول نقطه تارگت و تابیدن اشعه میترکوند هدف رو 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 20 تیر، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
partow 25305 ارسال شده در 20 تیر، 2011 اونا غلط نبود ، گویش مخصوص خودم بود راس میگی هااا افلییییییییییییییییییین به چشم ربط داره . بیشتر فک کن راحت شدم . یکی به چشم اشاره کرد :shad: خب ... چراغ قوه؟ یه فیکو هم تو اینترنت دیدم ... نمیدونم چیه... ربطی داره؟ :JC_thinking: 2
ارسال های توصیه شده